- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Bundás22
őstag
válasz
PepeDon #2648 üzenetére
Különben már egyszer felhívtam a figyelmed ez az ATI topic, az ilyen cikkeket a nvidia topicba kérném legközelebb (azt nem olvasom).azért linkeltem mert látom ide még nem linkelték pedig fontos, az h te mit kérsz és mi tartozik a témához az más tészta(ez is ON, hisz mi alapján lehet összevetni őket?
)
különben is miért ne? idegesítenek az ilyen linkek? legalább már te is tudsz róla (hisz az nv-s topicot nem látogatod), az h ott virít az nv logó a bizonyítéka h komoly benchmark lehet hisz a nevét adta a cég, ráadásul reális(eddigi előzetes+tapasztalat alapján)
ennek alapján lehet h a 4870X2 is lemarad NV bácsitól, mondom ezt mint AMD-ati párti ez van szvsz -
BloodyEddie
őstag
válasz
PepeDon #2061 üzenetére
Oda már én beküldtem
R.Zoli: Az AMD egyre feljebb halad, el se tudom képzelni mi lesz a 45 nm-es generációnál.. Csak meg kell nézni a Radeon 2k szériát, nagy bukás volt, de a 3k már elindult egy jó irányba, amit szerintem a 4-es fog továbbvinni. Nv oldalon a 8as széria szép és jó, de a 9es mi volt? Semmi lényeges újítás, (8800gt-t leszámítva, kellett az ellenfél a 3870-nek) de kerestek vele szépen. Nem azt mondom h rosszak a kártyák, mert jók lettek, de ez nem az az előrelépés, amit sztem a többség elvárt. Ne értsetek félre, nem vagyok antiNv, most is ilyen vga-m van és elégedett vagyok vele, de nem értek egyet ezzel a politikával, ahogy kihasználják a piaci előnyüket.
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged