- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Dj Dekko! #49981 üzenetére
Igen, meg van az esély rá, hogy sokkal erősebb lesz. Sokkal több SP és TMUs lesz benne, talán az 512bit -es memvezérlőt is megkapja, és persze bitang GDDR5 chipek kerülnek rá, nem ilyen első szériások. Sajnos ez mind találgatás, nincs még konkrét információ.
De van egy olyan érzésem, hogy harcban lesznek az NV -vel a legjobb Single kártya címért.
Azért jobb várni, és ez az amiért nem fektettem 4890 -be. Meg az, hogy a Mafia 2 csúszik, csak 1010 -re várható. Addig jó lesz nekem a 4870 is.
-
8nemesis8
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz
Dj Dekko! #49924 üzenetére
Persze... De inkább azért mert megoldották az áramszivárgást, kicsit át lett tervezve a gpu. Így ennek köszönhetően nagyobb feszt el tud viselni, ergó magasabb órajel elérhető. Egyszerűsítve...
Egy 4870 -es nem bírná ki az ekkora feszt, nem tudnád hűteni, vagy egyből elszállna.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Dj Dekko! #49888 üzenetére
800/1000 lazán, szerintem több nem is kell. Amúgy kártyája válogatja. Volt már nálam sokféle, eddig a leggyengébb is tudta a 820/1000 -et. A mostani csak 830/1100 -ig stabil sajnos. De volt nálam egy 1Gb -s, ami 870/960 -on szépen ment(1Gb -seken a memória elég gyenge...).
Laraxior: AMD -nél igen.
1Ghz -s GPU -val azért hasít, ez 200MHz -el több mint anno a 4870 -es OC -k órajele. De a GTX285 szerintem ezért erősebb, ha a DX10.1 -et nem nézzük.
somasz: ATT -t használj, CCC -t töröld le. Fentebb linkeltem a leírást hozzá.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Dj Dekko! #49885 üzenetére
NV kártyák gyorsak... Legerősebb single card is NV, magasan a legerősebb.
De NV -nek pont ez a veszte, mert drága előállítani, hiába a leggyorsabb ha a konkurens fele annyiért ad egy teljesítményben nem sokkal gyengébb VGA -t. Ár/értékben véreztek el az NV karik... Nem versenyképesek a piacon, köszönhetően az AMD -nek.Árat nem csökkenthetnek, mert tényleg veszteségesek lesznek. Azért is volt ez az átnevezős akció, ettől várták a bevételeket.
De ez nem azt jelenti, hogy nem jó VGA -k, mert nagyon is jók. Csak nem gazdaságosak.
Kíváncsi vagyok, hogy a GT300 esetében tanulnak e ebből a hibából, vagy folytatják azt, amit most elkezdtek...FoBCRaistlin: Érezhetően jobb a fogyi, mivel a kártya hőfoka idle -ben is nagyot esik a gyárihoz képest. GPU-Z -ben meg is nézheted, bár az nem az össz fogyit írja, de lehet rá következtetni belőle.
Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged