- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
BalintUG
tag
válasz
VR6-Fan #14067 üzenetére
Reggelt skacok VR6 Twin turbó felejtős ... Nagyon retek ... És nem nagyobb S1 nél hanem egész egyszerűen az egy S1 csak nem Turbó force hűtő van rajta ami 2db 6 centis hűtő hanem egy ilyen nagy keretes amiben 2db 8 centis van... Jobban jár az ember ha vesz egy S1et és rákötegel 2db csendes AC 12es házhűtőt. én épp most raktam össze és igen igen jól hűt. PL... TestDrive Unlimited ből win gombal kilépve 48 fok a GPU és ez kiválló mármár hihetetlen ahoz képest amit gyárival művel azalatzt a 2 perc alatt amíg rajta volt ...
-
BalintUG
tag
válasz
VR6-Fan #13907 üzenetére
Szedtél már szét Corsair tápot
mert ha nem tedd meg és megtutdod miért fölösleges megvenni csíftek helyett
Egyébként 9600Gt vel nem akarom kiaknázni dx10előnyeit ... Bár pl Assasin's Creed ben sikerült
Az is megsúgom ám , hogy nem hiába írkálok ebben a fórumtémában... holnaptól felhasználója leszek egy AMDnek
-
Dashes
őstag
válasz
VR6-Fan #13591 üzenetére
Majdnem 3e pont(3DMark 06 1280) különbség egy alap és egy 3,6ghz-re húzótt Q6600 esetén. Tudom, hogy 3DMark, de nem csak a cpu score nőtt, játékokban is meglátszik az eredménye a cpu ráncigálásának. A 3,6Ghz-t a teljes kihajtásra értettem, és nem egy alap 4870 kíséretében. CF esetén, pedig egy kicsit nézz vissza, pl. ide .
-
hakos1987
őstag
válasz
VR6-Fan #12465 üzenetére
crossfire-höz biztos jó, meg egyébként is, csak annyi pluszt már nem biztos hogy megér anyagilag, csak a ,,túlzott biztonság" kedvéért.... egy bizti, a házamhoz kapott antec-féle eartwatts tápot sokáig meg fogom tartani, mert sztem nem sok táp létezik, ami ennyire csendes és hűvös.... először állandóan azt lesegettem, hogy szar a tápba a venti mert nem pörög, mire rájöttem, hogy csak simán nincs értelme mennie....
nah de hagyjuk az offolgatás, meg hát hadd bontakozzanak ki az ilyen ,,vers"-féle emberek is
-
Bluegene
addikt
válasz
VR6-Fan #10336 üzenetére
nem szidtam, csak azt mondtam felesleges
alapon nincs gondja, lehet nem is veszek csak elgondolkodtam rajta(VGA hűtést még nem cseréltem, kipróbálom esetleg)aztán kitudja valami faxa biossal lehet elérem a 750mhz-et
akkor már talán nem sokkal marad el a 4870től(gyári hűtővel ezt nem merném)
-
vltr
csendes tag
-
-
Joe004
csendes tag
-
cizoe
őstag
válasz
VR6-Fan #8793 üzenetére
VR6: Amúgy mobilokban szerintem van ilyen, mert már két telom is a gari után 2 nappal adta be az unalmast. Úgy látszik az Ati lemásolta és betette ezt is a vgaba.
Úgytudom ez az AMD SelfDestructFX technologiájának része. Bár azt csak Q4re ígérték.
G^zC^mp€r: Kullancs?
on: ma már linkeltem de OEM special Super RV770
"The "Super RV770" will arrive with pre-installed water-cooling and features unlocked BIOS, which enables the GPU to be pushed all the way to 950 MHz, while the memory can be pushed to 4.8 GT/s (1.2 GHz QDR). According to our sources, you may be able to push the GPU even beyond 1 GHz, if you use TEC elements, and keep the temperature of GPU low."Mindezt gyárilag - OEM Atiban.
"és nem a parton szédítem a csajokat..."
Neis mondd péntektöl szabi, 10napig no-pc, only bitchesPersze mindezt CF-ben..
-
-
atesss
addikt
válasz
VR6-Fan #8687 üzenetére
[OFF]
Hüh ez gyors válasz volt köszi.
"őreg, forró és lassú" - na az biztos,de a 9xx sorozat egy fokkal jobb (szerencse hogy azt vettük végül kb. elsők közt Mo.-n). Hozzá egy P5WD2 Premium, 4x e-ért(azt nem én javasoltam
)
És tök zsákutca1280*1024 , és monitort kicsi az esélye hogy vesz mostanában.
Mod: cizoe - sajnos ez van, ezt kell szeretni
ebből kéne kihozni a maxot(mondjuk az áramszámlát nem kéne nézegetni...)
[/OFF]Mod: miért nem megy OFF-ba ?
-
TTomax
félisten
válasz
VR6-Fan #8561 üzenetére
A 3850en samsungok voltak...őszintén szólva ugyanott haltak meg mint a qimonda azt az 1125-öt bírják hibázás nélkül.Viszont a samsungok melegebbek voltak.Azt nem tudom mik az időzítések mert nézegettem de a sorozatszámból nekem nem volt egyértelmű... 1ns-ra gyanakszom..a 8800GT-n meg mintha 0,8as lenne
de az is lehet a GTX-el keverem...
Valöszinu ilyenek vannak rajta
HYB18H512321BF-10 512Mb, 16Mx32, 1.0GHz, 2.0V PG-TFBGA-136
sajnos én már nem tudom megnézni az S1-töl -
TTomax
félisten
válasz
VR6-Fan #8556 üzenetére
Igen ez a legnagyobb baj,nem értem miért kell a hűtőnek a RAM-hoz érniük:A GPU meseszépen 60-70 fokosra fűti a a RAM-at amik amúgy semmit sem melegednek...amúgy ha valaki hűtőt cserél simán lehagyhatja a a RAM bordákat ha véletlen nincsenek kéznél...Gondolok itt azokra akik átrakják a hűtőt,nem kell problémázni a 4850en a általában Qimonda VRAM-ok vannak ,nem melegszenek.
rollins
Az E6750 véleményem szerint mindenképpen elég lesz nem nagyon futhatsz CPU limitbe (persze megcibálva) a kis Pentium azért nem egy kategória vele
Azért a 6750 elég volt a 9800GTX-hez is,és a HD4850 is hasonló teljesitményü. -
Tithian
őstag
-
katt777
félisten
válasz
VR6-Fan #8125 üzenetére
Nem a te monitorod felbontása érdekelt, nem arra reagáltam (hanem az ajánlatra).
Akik csak úgy dobálóznak a 3DM eredményekkel (abból látható, hogy összpontszámokat írogatnak), azoknak a véleménye nem mérvadó. De aki pontszám nélkül kihajtásról nyilatkozik, az vsz. tudja, mit nézzen, mivel az összpontszám mindig nőni fog, ha valamit tuningol, ergo aki ezt nézi, annak sosem lesz kihajtva a rendszere, tehát nem is nyilatkozhat erről.luw2win: Ha nem tudod, volt-e már valami, olvass vissza.
Amúgy jó kis tesztelők, hogy 2 karihoz mindkét hidat feltették...
-
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
-
leviske
veterán
-
leviske
veterán
válasz
VR6-Fan #6360 üzenetére
Lehet anyázni, de én most 3dmark-ról beszéltem, ahol a vga pontok még 4GHz után is nőttek (kivéve, ha nem pár ps csodát láttam
)
MOD: előre is gratulálok annak az illetőnek, aki elkezdi magyarázni, hogy a 3dmark06 jó játék.
(#6370) cizoe: ne nekem magyarázd... én megelékszem majd egy 50-essel, vagy 70-essel.
(#6372) wmarci: Nem vagyok benne biztos, hogy kihajtja, de ezen lépjünk túl... driver akkor sem lesz egy jó darabig alá... ennyi
-
-
IreN!CuS
addikt
válasz
VR6-Fan #5777 üzenetére
én 1 pl-vel probálom elmondani!és köröbelüli adatokkal!
Adott a procim 6750 vga 88gts512.Nha most ha a proci alapon van és a vga is crysis 1280*1024 med. beállitások és hát....nem vmi jó ugysem aztán proci 3700-ra vga meghúzva és 1280*1024 high beállitások gond nélkül...!Szal minden "normális" vga szereti ha a proci "romávanhúzva! -
alien_
őstag
válasz
VR6-Fan #5139 üzenetére
Itt a legújabb, 48xx-hoz kiadott Catalyst 8.6
NV drivernek meg Driver Cleaner-t szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest