- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
válasz
Angelo69 #12444 üzenetére
Hát, Xp alatt nem próbáltam, de esetleg keress rá a rejtettek között is arra a névre, ahogyan elmentetted a profilt. Valahol biztosan tárol egy xml-t a profillal, mert onnan olvassa be.
Mod: Más.Elnézést mindenkitől, ha él került az előző néhány hsz-embe, nem akarattal...
-
eisento
addikt
válasz
Angelo69 #12444 üzenetére
én ugy csináltam igaz vista alatt, hogy csináltam egy profilt mittudom én eisento névvel elmentettem aktiváltam bementem ace mappába ottvolt egy profiles mappa meg 3 fájl a mappa mellett a profiles mappában ottvolt az eisento nevű xml notepad-el megnyitottam átirtam automaticot manualra meg a venti fordulat százalékot elmentettem. majd ujra betöltöttem a profilt majd a ccc-be kitöröltem a profilt így a default profile is átírodott. azóta is működik
-
válasz
Angelo69 #10302 üzenetére
Valószínűleg az AppData környékén lesz, de az biztos, hogy rejtett könyvtárban van az ATI könyvtár is. Keress rá a profil nevére .xml kiterjesztéssel.
hoffman_: Bocsánat, ha érezhető az él a hsz-ben, csak már lassan szemetelni járnak az meberek ide. Menjen inkább mindenki egy nV topikba vagy inkább az origo-ra, ha csetelni akar.
Szóval az alapjárat néhány százalék 2D-ben, de pontosan nem tudom. 50% fölött már jól hűt és kb. 65%-ig nem hangos.
Rivatuner mg nem ismeri fel a 4800 sorozatot. -
válasz
Angelo69 #10284 üzenetére
Ha nem offolná szét minden erre tévedő a topikot, akkor kereshető is lehetne, de azért itt egy megoldás. xp alatt más elérési út van, de szerintem megtalálod az xml-t.
[link]Ja, Speed(R) belinkelte... bocs, a sok hülyeség között nem láttam.
hoffman_ : ha valóban visszaolvastad volna az utolsó 200 hsz-t (amiből 120 off), akkor rájöttél volna: alapjáraton megy a venti, vagyis a lehető legalacsonyabban hagyták, hogy halk legyen. Így jön ki a magasabb hőmérséklet. A CPU-s kérdésedere pedig: ha nem a 3.3, 3.5 GHz a szénné húzott sebessége egy procinak, hanem mondjuk az alap vagy kis tuning, akkor az biztosan kihajtja.
-
TTomax
félisten
válasz
Angelo69 #10247 üzenetére
Vegyél nyugodtan S1-et,meg egy plussz csomag RAM sünit...
Amúgy itt az asztalon van egy ilyen mosfet hűtő még a 3850-re vettem.Ott se tudtam felrakni úgy ahogy a 4850-re sem,bár most az S1-töl még barkácsolni sem tudnék...(#10248) Angelo69
Igen játék alatt kb annyit ér a VF900 mint a stock cooler,de ...terhelted te meg a szerencsétlen VF900-al szerelt grafikus megjelenítődet egy kis GPU Caps Viewer-el???Nem 80fokot láttál volna..mert én se annyit láttam..azért cseréltem le S1re... -
TTomax
félisten
-
Speed®
titán
válasz
Angelo69 #10081 üzenetére
Szerintem azokat a VRMeket egy kissé átalakított HR-09 meghűtené totál
Ha viszont a gyári lemezt rajta hagyod, akkor valami bordát ragassz oda föléjük.
Ezek a Zalmi sünik köbö dísznek jók, sok hőt nemigen tudnak elvonni\leadniAmúgy tudtommal a VITEC feliratú hosszúkás cucc a VRM, rosszul tudom?
Érdemes lenne rámérni terhelés közben, nekem anno 1950essel az forrt fel!subaruwrc Hagyom én, csak azért sejtse hol a helye..nem csípem az ilyet.
-
Donnie
őstag
válasz
Angelo69 #10002 üzenetére
Úgy néz ki, hogy nagyon kényes a memória
Ne aggódj, nekem a HR03GT-vel ugyanez a helyzet... Most cseréltem vissza a gyárira. Ki gondolta volna. Random fagyott játék közben a gép (gpu fagyás). A maghőmérséklet teljesen rendben volt + 2 ventivel fújtam oldalról a kártyát a HR03 GT-n levő hűtőn kívül. Alap órajelen is szemetelt a végén az Ati tool artifact scan. Már azt hittem vihetem vissza a kártyát gariba. Visszapakoltam a gyári hűtőt, gondoltam teszek egy próbát. GPU Caps fur test beizzít, párhuzamosan Ati Tool artifact test. 99% GPU terhelés és közel 30 fokkal magasabb terhelt érték mellett vígan szalad több mint fél órája. Ki érti ezt
Valószínüleg jóval kényesebb a GDDR5 a hűtésre, mint gondoltuk. Nem elég már egy kis borda és "huzat"
UI: HR03GT-nél van 2db memória borda ami eleve irtó lapos, hogy elférjen a heat pipe felette (az is fűtötte rendesen valószínüleg)
-
janos666
nagyúr
válasz
Angelo69 #10002 üzenetére
Egy nagy tömör alutégla helyett felraktál egy kis szellős tenyérnyi rezet. Nagyot is néztem volna.
De én kicsit zabos leszek ha hűtést kell cserélnem a 70-esen, mivel a GDDR5-nek mai driverekkel, mai játékokak alatt alig van haszna, hűtőcsere után pedig lehet ugyanannyi tuningot bír majd mindkét kártyán a GPU.
Ma darabokra szétszedtem a hűtőt mikor újrapasztáztam a GPU-t, és erre tuti nem lehet majd rátenni egy 9cm-es ventit, nagyon masszívan le van zárva a bordázat teteje. Max ha a végén a nyitott részre teszek szívást és lezárom a kárty végét hogy az eleje felől szívjon át. De akkor az a forró levegő ami most kifelé dől a gépből 1:1 a házba áramlik majd (ami ugyan televan 8 meg 12 cm-s ventikkel, de akkor se a legjobb konstrukció...)
Bár úgyis régi vágyam egy házban megférő vízhűtés, lehet azzal kidumálom magam hogy ha víz akkor úgyis kell VGA blokk mindenféle VGA-ra, ha jó a refhűtő, ha nem.
-
Pubszon
veterán
válasz
Angelo69 #9840 üzenetére
Aha, csak pont azt nem tudtam meg amit kérdeztem.
Mennyi darab és hogy 50-es vagy 70-esek?
Vagy üzleti célra érkezett?SzlobiG: Akkor ezért volt ilyen nagy CPU pontszám.
VGA-t lehet már vmivel húzni? Ha igen, mihamarabb várom a tuningeredményt, mert ez csak féltuning volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged