- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
WannaBeBoy
csendes tag
Sziasztok,
van egy ilyen Tabom, kérdés az, hogy a jelenlegi 4.0.4-es androidot lehet rajta frissíteni? Van vele egy olyan, hogy a giroszkóp random módon nem fordítja el a képet. Ezt lehet szoftveres frissítéssel javítani, vagy mindenképp szervíz? -
david0111
tag
A telefon alkalmas telefonálni tisztán lehet hallani mert nekem azt is kellene néha?
-
zola1894
csendes tag
helló mindenki ma voltam másodjára bent a tesco ba hogy mivan a telefonnal eddig csak hitegetnek először azt mondták hogy hétfőn vagy kedden küldenek egy újat de nincs semmi se ma bementem addig addig agyaltak hogy azt mondták hogy majd holnap küldik mert ugye felhívja mindig a szervizet a kishölgy de ez is csak úgy van megint mint a multkor hogy mondják szerintem de ma mondtam nekik hogy fogasztóvédelemhez fogok fordulni mire haza értem kb 1,5 órával később már itton csörgött a telefon hogy holnap küldik de ha a héten nemlessz akkor tuti hogy megyek a fogyasztóvédelemhez. :S
-
törölt tag
tud valaki érintő képernyőt szerezni?
vagy valaki látott már valahol hozzá
nálunk 12forint amit soknak találok, nem hiszem hogy 5nél több lenne kint -
david0111
tag
Ha a digistreetnél veszem meg és netán sz@r akkor hogy tudom vissza cserélni??
[ Szerkesztve ]
-
Trotter66
tag
Esetleg van valakinek tapasztalata a következőről?
A 2. helyen lévő simet teljesen rapszódikus módon eldobja oly módon, mintha nem lenne a fészekben. Megmozgattam ismét látta, majd ismét kiírta: No sim detected. Újraindítást követően ismét látja egy ideig. Repülő módot követően ismét nem látja.
Van erre valami okosság, vagy szerviz lesz a vége?
-
david0111
tag
nektek hanyadik készülék lett hibátlan??
-
Zuri
tag
jó csak nem tudom mi okozhatja, mindenesetre feltettem a gps.conf fájt és az ygps már visszaesett használatban igaz most is valami mediatech theme valami eszi az akksit de már nem annyira hogy 99%ban a ygps-t hozta ki. Máshol is írták már hogy a "ygps drainolja a batteryt" de ott egy lokalizálás után megjavult. Mellesleg a profi azt írja hogy töröljek le valami extended battery saver nevű appot ami nincs is a telefonon fennt. Amugy nem tudom nennyit eshet az akksi napi összes 1 óra nyomkodással 1 óra player pro-s zenehallgatással kb1 óra beszélgetéssel. Adatkapcsolat és synkronizáció ki van kapcsolva nálam ha akarok valamit netezni mindig bekapcsolom. De elvileg ez a proginak ki kellene listáznia mi is szívja annyira az akksit le gondolom.
-
lalszi
aktív tag
Nekem a gyerekek feltelepítettek egy Sparos játékot és az addig 4-6 napig működő akksi 1 óra alatt 20%-ot esett úgy, hogy nem is futott a játék még háttérben sem. Miután töröltem megállt a merülés és egy nap alatt csak 10%-ot esett folyamatosan bekapcsolt mobilnettel és szinkronizálással. Lehet nálad is valami ilyesmi lesz, valamelyik feltelepített program is okozhatja.
-
Zuri
tag
Uff népek!!! Lenne még egy érdekes kérdésem. tegnap azt vettem észre a telón hogy fél nap alatt 50% leesett az akksija. Feltettem a Battery stat plust ott meg mondja a program hogy ami zabálta az energiát az az YGPS. Vakargatom a fejem hogy is lehet ez hisz vagy eddig 3x kapcsoltam be csak a GPS-t és nem kellene működnie mégis valahogy nagyon nagy %-ban használja a telefon ezt az alkalmazást. Nos az lenne a kérdésem hogy a ygps.apk alkalmazást nem lehet-e kikapcsolni a telefonon hogy csak gps bekapcsolásával aktiválódjon vagy hogy lehetne uninstall nélkül kiiktatni hogy ne egye meg az akksit hamar?
-
david0111
tag
az MTK6577-es verzióján fut-e akadás mentesen a temple run2?
-
callvote
senior tag
ha a tescoban nem kaptok telót mert elkapkodták akkor ott a digistreet...most ott is 39999 ft...
onnan is meg lehet rendelni[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
david0111
tag
lalszi idétzem ezt ira
"Az enyém jó, meg vagyok vele elégedve, de azt mondják a most kapható széria nem a legjobb. Kicsit várnék most a vásárlással a helyedben."
Akkor a mostani adabok a tescoba már jobbak?
Amugy nektek hanyadik telefon lett teljesen hibátlan? -
jagada
addikt
Azt a jelzőhangot amit akkor ad ki a telefon amikor az akksi töltöttségi szintje eléri a 15%-ot ki lehet valahol kapcsolni? Roppant idegesítő hang.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
david0111
tag
Mer i a tied eladó?
-
david0111
tag
4.11-ig van az akció
http://tesco.hu/akcios-termekek/tesco-kiskunfelegyhaza-hipermarket/muszaki-cikk-multimedia/szorakoztato-elektronika/atab-5phone-dual-sim-kartyafuggetlen-mobiltelefon
Na szoval ak van mert ak holnap lehet vennék ha apa elvisz[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz david0111 #4457 üzenetére
Én még gondolkodom, hogy megtartsam-e, ezt tegnap este 8-kor fogtam a kezembe, és lehet ma veszek egy másikat, volt egy xperia minim régebben, lehet ugyanaz lesz. Alapjában véve ez a készülék már jó, viszont többet van a zsebemben mint amennyit használom, így egy kisebbel is beérném, azt meg lehet meg is veszem ma. Szóval elvileg eladó. Épp csak bejáratva, pár app felpakolva...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
david0111
tag
Valaki lakik Kecskeméten??
Ha igen akkor a kis- vagy a nagy Tescoban megnèznè valaki hogy van-e mèg aTAB5[ Szerkesztve ]
-
gukker1
tag
-
david0111
tag
Majd kedden megint megnézem hátha volt még a Kiskunfèlegyházi tatyóba
-
Tbs82
tag
Nektek melyik launcherrel megy a legsimábban lag nélkül, nekem a gyári holo-val azért olykor olykor belassul....
-
Rick4
félisten
1.3GB-ost mentett a memkarira, utána tömörítette is, és rá is fért. Ezért nem értem, miért írhatott hibát. De beteszek majd egy 8GB-ost, meglátjuk, kell-e valami plusz hely neki.
Egyébként a szegedi tescoban tegnap este 7 körül még volt 2-25 csak a szemem előtt, meg gondolom a raktárban is akadt néhány.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
gukker1
tag
Sziasztok!most tervezem egy ilyen készülék vásárlását,és az lenne a kérdésem,hogy wifi használatánál van e lehetőség a proxy beállítására?
"WE BREAK FOR NOBODY"
-
poganytamas
senior tag
Igen, csak sajnos ez nem jött be, azóta jött hivatalos válasz Kínából, hogy nincs is benne olyan szenzor.
(#4439) zpryde : A compass meg a magnetic szenzor egy és ugyanaz, vagy pontosabban egy fizikai szenzor.
(#4448) Lacika0002: Nem fogják kiadni, piaci megfontolásból sem. Megcsinálták a saját dual simes megoldásukat (ez nem standard Android funkció), nem fogják közszemlére bocsátani. Sajnos.
Na meg sajnos a Gen3 romot sem akarják ideadni, már 3x írtam nekik
-
somagyik
csendes tag
válasz poganytamas #4433 üzenetére
A cwm recoveryt vissza tudom csinálni az eredetire, de a root-ot hogy lehet?
-
david0111
tag
a telefonra mennyi játék fér el?
a telo bírja a hoszab játékokat ( 2-3 óra )?
A telefon jó telefonálni is mer olvastam h ez ekég rosz ( halkan hallanak te is halkan hallod öket )? -
b0bcat
addikt
válasz david0111 #4445 üzenetére
Nekem első generációs volt. Jelenleg nincs aTAB-om.
Őszintén szólva bánom is egy kicsit, hogy eladtam az enyémet, mert ugyan csak egymagos volt, SEMMI baja nem volt, és a sebességével is elégedett voltam, az akkuja pedig többet bírt, mint ezeknek az újabb generációsoknak. (Mondjuk más gyártmány - DaPeng - volt, és nagyobb akku volt hozzá. ) Igazság szerint azért adtam el, mert attól tartottam, hogy az új generációs, agyonakciózott, "ócsósított" aTAB.ok mellett elveszíti az értékét. (Én 40-ért vettem használtan úgy, hogy a blokk szerint az első tulaj még 55-ért vette a tekkóban.)
Ehhez képest most ott tartunk, hogy a használt, kétmagos aTAB-ok 37-38-ért mennek...
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Zuri
tag
szerintem is szar a driver vagy a rom nem tudja kezelni normlisan mert minden szenzorról van dokumentáció értékek csak a fasz se tudja hogy a kínai-magyar romokat hogy találják ki erre a telefonokra. fura mód x8-as telómra 2.2 foyótól 4.2jb-ig mindent fel tudtam rakni kernelestül erre meg egy ugyanolyan de gen2-es rom nem megy fel normálisan pff
-
b0bcat
addikt
válasz poganytamas #4429 üzenetére
Jelenleg pont 70-ért adják nagy akcióban, de szerintem az is túlzás érte. A 40 ezres aTAB5 tudásának fényében legfeljebb 60-at ér. Amúgy Kínából 55 körül be lehet rendelni, de akkor ugyebár nincs magyar gari. Nagy kérdés, hogy megér-e 15 ezret a magyar gari. De hogy egy kilót nem ér a telefon, az tuti!
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
somagyik
csendes tag
válasz poganytamas #4431 üzenetére
Király! Akkor irány a szervíz! Mivel garanciális a teló, ezért a rootolást, illetve a cwm recoveryt le kell szednem?
-
somagyik
csendes tag
válasz poganytamas #4420 üzenetére
Az normális, hogy nekem a Z értéke nem változik, bármit csinálok?
-
klaci89
tag
myaudió "testvérünknél" csudát csináltak
Phone Series Q508
-
mlaci01
tag
válasz poganytamas #4425 üzenetére
Köszönöm mindenkinek !!
-
mlaci01
tag
válasz poganytamas #4422 üzenetére
bocsi, igen gen2
-
mlaci01
tag
válasz poganytamas #4420 üzenetére
Tudom, csak szeretnék kérni egy ilyet v2-ről
Ja és párszor már azt is eljátszotta, hogy az sem volt, újraindítás után sem !
Csak ki be kapcs után !!
A másik készülék amiről ,már írtam,nos csütörtökön kicserélték, este amikor bekapcsoltam, nvram error.
Szerintem a hibás készülékekre tettek egy új romot (a kernel build márciusi) csak valami nem jött össze.
Mindkét készüléknél (mindkettő novemberi) 2 azaz kettőször cserélve (tehát 3.-ik készülék), és mindkettő szar.[ Szerkesztve ]
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #4417 üzenetére
igen igen, jeleztem már korábban én is, hogy kifejezett az én telefonom adatait tartalmazza
csak gondoltam, át lehet írni az IMEI-ket ugye rootolás után, illetve a MAC-ra pedig úgyis kell nekünk az a két módosított WIFI fájl
-
poganytamas
senior tag
Az csak egy recovery, magában nem sokat ér ha nincs mentésed.
(#4416) hhatika: igen, az viszont csak a tiéd, te vissza tudod állítani vele a telódat, de pl abban benne van az IMEI számod, a MAC címed, stb stb, nem lehet csak úgy odaadni valakinek. A rendes gyári rommal, ami a Gen2-höz van, ilyen gond nincs, az ilyen szempontból univerzális.
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #4413 üzenetére
mtkdroidtools-szal lementett tiszta gen3 mentésem van...
-
Rick4
félisten
És mi a helyzet a recovery cwm 6.0.27. GEN3 fájllal?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Ez jó hír, akkor szimplán sehova se jutok, úgyhogy mehetek cserélni.
-
poganytamas
senior tag
Elég sok itt az új ember hála a legkisebb is számít áruháznak,ezért mégegyszer, nyomatékosan:
Gen2 romot nem telepítünk fel Gen3 készülékre, mert tönkre fog menni!
Nem, nincs gyári Gen3 romunk. Sajnos. -
-
tomtombat
tag
Hali!
Nézd meg légyszi, hogy más google szolgáltatás műxik-e?
Nálam a gmail szinkronizált, de semmi más nem működött.
play, naptár, helymeghatározás, google térkép és a galéria tűnt el.
Elsőre nekem is a play hiánya tünt fel. Ez rootolás után történt, és egy gyári visszaállítás után működött minden, bár Te írod, hogy pont azután történt ezért passz. -
Rick4
félisten
válasz callvote #4405 üzenetére
Tudom mi a market, sehol sincs, még úgy se megy, hogy letöltöttem egyet a datáról. Gol launcher egyébként ott volt az ikonok között, megy is rendben. A market nincs meg, letöltöm, telepítem és semmi... Felüírja az előzőt, de nincs ikon, root is van már, meg uncle is, asszem a legjobb lenne ha újratenném a komplett rendszert flashtool-lal, de ott meg a scatter fájlta írja, hogy hibás, holott jól le lett mentve..
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz callvote #4401 üzenetére
Van, persze, de ezen a go launcher is fent volt...Meg mindenféle "download leresztszalagos ikonos" go app is. Na ezek jól eltűntek egy sima gyári beállítások visszaállítása gombnyomásra, a markettel együtt. Igaz, a kamera legalább megjavult..
-
callvote
senior tag
elég érdekes amit írsz...
kezdjük ott launcher van rajta..ha nem lenne nem lenne mit "nyomkodnod" a kijelzőn...
mellesleg gyárilag van rajta magyar nyelv(majdnem 100%os), market stbstb.
neked valszeg gen3 van ahhoz 1 akksi jár...
mindenféle átalakítgatásra,hangerő növelésre stbstb találsz a fórumban megoldásokat...lásd pl első HSZ.(#4400) david0111
te meg ezt fogalmazd újra
[ Szerkesztve ]
Redmi :)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával