- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
somagyik #4579 üzenetére
Fogadjunk egy ezresben hogy vodás az a kártya...
Ha érdekel valakit, az enyém eladó:
2 napig volt bekapcsolva, wifi, bt, gps, térerő, hang, gyorsaság, minden rendben, rootolva, takarítva, dobozban bontatlan tartozékok, garipapír, stb stb. A fóliát védő felső fólia is fent van még, szóval új, ajándékozható is. Érdeklődést priviben kérek. Amennyiben ezzel valaki érdekeit sértettem, úgy elnézést. -
Tacsman
csendes tag
válasz
somagyik #4052 üzenetére
Már Demand.hu Kft. a cég neve.
Nagyker vagyunk, csak regisztrált viszonteladókat szolgálunk ki, és nem utolsó sorban jelenleg nincs raktáron nálunk sem. Ha jól emlékszem pénteken vitték el az utolsó darabot.
Valaki korábban említette, a hangszóró meghibásodását. Nekem is volt ilyen jelenség, egyszer csak elkezdett recsegni. 1 nap recsegés után meguntam, gondoltam biztos csak por került a hangszóró membránja elé. Belefújtam egy nagyot, na ott tönkre is ment teljesen. Fülessel, kihangosítóval lehetett használni... Leadtam szervizbe, a Mercury bő 1 hét alatt javította (nem cserélte az egész készüléket) a hangszórót, de kicsit az új hangszóró is recseg. Gyanítom, hogy azért ment tönkre, mert az MTKtoolsban felhúztam a hangerőt maxra. Nos, azóta inkább nem piszkáltam, és megbarátkoztam azzal, hogy kicsit recseg.
-
lalszi
aktív tag
válasz
somagyik #3916 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod ezt a recoveryt felrakni a Mobileuncle-ből: aTAB5_CWM_recovery.img
Nekem simán elindul a recovery amikor a Mobileuncle-ban rákérdez felrakás után és yes-t nyomok rá.
Mobileuncle-ből a legfrisebb van feltelepítve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged