- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
quakej
tag
válasz
Trotter66 #6347 üzenetére
Ez a funkció egy alap android beállítás.
Ha nem működik irány a szerviz, nehogy már egy 1 hónapos telefon ne tudja.
De azért köszi az ötletet, mielőtt elvinném a szervizbe, legutoljára ezt is kipróbálom.
De azért remélem az aksi kivétel megoldja a problémát, ma este 7-körül kiderül.
A régi gen3-as atab5-nél ez a funkció működött, nem volt gond.
-
quakej
tag
válasz
Trotter66 #6339 üzenetére
Ezen mit értesz? Ha újraindítom a telefont, reboot, akkor megjavul, igen.
És úgy veszem észre, hogy nem tudok telefonálni, hogy amikor bebillentyűzöm a telefonszámot, akkor nem adnak hangot a számbillentyűk, mint szoktak. A hívott fél hallja, hogy hívom, mert kicsörög nála, amikor pedig felveszi a hívást kattan egyet a telefonom, de ő nem hall és én se őt. Újraindítás után az üzenetrögzítőmön kipróbáltam a telefont, én hallom a rögzítőt, amikor beszél és én is hallom az üzenetrögzítős szövegemet, ha visszahallgatom.
Régi gen3-as atab5-ön volt kétszer képernyő elfordulási gondom, amikor 1 hónapos volt, de azt az akku ki és visszatevése megoldotta, lehet itt is ez kéne? -
poganytamas
senior tag
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Trotter66 #5194 üzenetére
Rossz volt a link. Köszi, hogy szóltál!
Így helyes: aTab5 Wiki
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Trotter66 #5092 üzenetére
Gen3-nak van inkompatibilitáso probémája, amit így lehet orvosolni:
Gen3-as tulajok, alkalmazás inkompatibilitással!
Azt hiszem megvan a megoldás, legalábbis úgy tűnik. Jómagam tesztelni nem tudom, mert boldog gen2 tulajdonos vagyok. A hibát a nem megfelelően telepített google alkalmazás csomag okozhatja. Természetesen egy mentés után így orvosolhatjátok.
1; cwm-ből felteszitek a lalszi által itt linkelt gapps csomagot.
2;A Beállítások / Alkalmazásokban meg kell keresni a Play áruházat, és kitörölni a gyorsítótárat először, majd az adatokat
3;El kell indítani a Play áruházat, elfogadni újra a feltételeket
4;El kell menni a Google Dashboard oldalára. Nem kell semmit csinálni, csak jelentkezz be ha kéri.A letöltési linkek az első hsz-ben vannak, ha megnyitod az összefoglalót, megtalálod.
-
poganytamas
senior tag
válasz
Trotter66 #4531 üzenetére
Ami irodalom van annak túlnyomó többsége angol/orosz/kínai. A rootolás minden készüléknél más, a miénket pl a beállítások alkalmazás gyorsítótárának túlcsordításával lehet rootolni. De vannak egész durva módszerek, pár Sony Ericssont pl. hibás kernel telepítése után (nem fog elindulni) lehet rootolni, és utána vissza kell tenni a jó kernelt.
Átalakítás alatt nem tudom mit értesz. Ha lenne rá cyanogenmod, akkor ahhoz lehetne témákat készíteni pl. De így csak nagyon mély buherálással lehet, nekem el sem indult utána
Egyedül a build.prop-ot lehet kicsit buherálni, arról találsz írásokat itt a fórumon.
(#4532) Bonkheads: Nincs, és ne is várjál rá. Egyrészt akadna a hardveren (hasonló paraméterű más telefonon akad, kevés neki a ram), másrészt mostanában nem túl bíztató a kommunikációm a kis kínaiakkal, gen3 romot sem akarnak ezek adni, nemhogy jelly bean-t.
-
-
poganytamas
senior tag
válasz
Trotter66 #3807 üzenetére
A /system-ben találsz egy build.prop-ot, abban keresd a ro.product.model sort.
Módosítás után újraindítás kell, Play áruház adatainak és gyorsítótárának törlése, és a Google Dashboard oldalának felkeresése (nem kell csinálni itt semmit, csak jelentkezz be) -
poganytamas
senior tag
válasz
Trotter66 #3795 üzenetére
Nem próbáltam, mert nincs olyan kábelem xd "USB host" módnak hívják amúgy, a tabletem pl. tudja, de annak sajnos mini usb portja van, nem micro. Amúgy a kábelben semmi extra nincs, csak olyan a vége, hogy bele tudod dugni a pendrájvot. Ha netán van ilyen kábeled, akkor dugd rá a pendrájvot, lednek egyből villognia kell rajta, akkor tudja. Ha nem, akkor nnincs usb host módja, bukó. Btw. nem csak pendrive dugható rá. Billentyűzet, egér, tabletre 3g modem...
Az aljzat az megint más, azt csak a kábel miatt mondtam amit linkeltek. HDMI kitolásához meg a telónak tudnia kellne az MHL szabványt, nem tudom tudja-e. Na és ezt duplán nem tudom tesztelni, mert se HDMI, se kábel
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest