- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Google Pixel topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
solamonte32
csendes tag
válasz
#67688960 #4672 üzenetére
Sziasztok,
sajnos en a szervizre ezt semmikepp sem tudnam mondani. Aki visszaolvas, lathatja, hogy miota ez az aTab orulet beindult, volt minden szeriabol 1-1 darab a kezem alatt. Egy iphone kameras volt Tecsobol, a tobbi digistreetes. Az iphone kamerason kivul az osszes kivetel nelkul egy rakas x..
Elkuldtem a szervizbe februarban egy darab gen 2.3 es egy gen 3-ast. Mindketto emailben es dobozaban is felszerelve a hibaleirasokkal, emailben fotokkal , screenshotokkal. Megerkeztek a telefonok mult heten, egyiken irta, hogy rossz hibaleiras, mondom ok. Az cserelve volt a legujabb szeriara. A masik javitva (szoftver update az itt is talalhato frissitett verziora).
A gen 2-3ban azota az aksi ugyanolyan keves hasznalat melett fele annyit tart (jo esetben majdnem 1 nap), nem csereltek ki a szetrobbant tolto adaptert.
A cserelt vadi uj : 3 zold pixel, NVRAM hiba, kameraszoftver fagyik 5bol 2x, aksi fel napot tart kb, az elolap bal sarka mozog kb 3mm ki-be, wifi gyengebb mint barmelyiken volt, google marketbol sokszor keptelen letolteni ujrainditasig, nincs bootloader, kamera meg gagyibb kepeket keszit pedig szoftveresen mar 8 megapixelle notte ki magat, autotoltovel osszevissza reagal, fagyik. Megis elmondom az egy darab pozitivumot, eros a led!Aki ugy gondolja, hogy feluletesen mondtam a szervizre es a modelre ezek tukreben es a tobb honapos tapasztalatok alapjan, hogy egy rakas ...., annak meg annyit ervelnek, hogy teszteltem mult heten a Prestigio fantazianevu PAP5000-duot, aki koszonoviszonyban sincs aTab testverevel.
2x1.2 Ghz, szolid osszeszereles, mar mar gorilla glass kemenysegu kijelzo ami nem hullamzik nyomasra, sokkal jobb kamera es vaku, igazi 2200 mah polimer aksi, tok, ANDROID 4,1 gyarilag es persze 2 ev jotallas. Szerintem sokkal jobban megeri a plusz penzt annak akinek bejovos a nagy kijelzo, akinek pedig nem, mar van 4500 duo, 4300 duo, 3500duo is.
Nem reklamozok es nem fikazom az egykor imadott aTab5-ot, hanem egyszeruen eleg volt a csalodasbol a "magyar" aTab5 miatt. -
desoe
csendes tag
válasz
#67688960 #4065 üzenetére
Hasonló probléma.
Kamera fordul, Opera, Galéria nem. Játékok vegyesen.
Újraindítás, alap helyzetbe állítás, mentésből vissza állítás sem segít.Ötlet? Megoldás?
Lehet hardver hiba??? Verzió G3V1.
SensorTest szerint a gyorsulás Z irányban fix 19,61. Normális ez?
X, Y irányban normálisan változó. -
törölt tag
válasz
#67688960 #4011 üzenetére
alap beállítás szerint van nálam
-rendszer dönti el a telepítési helyet
-előnyben részesített ításterületnek meg az sd van kijelölve
úgy látom hogy, ha a belső eszköztárhely tele van akkor a telefon memóriára pakol, a fényképeket, videókat az sd-kártyára, letöltéseket pedig a telefon memóriába -
törölt tag
válasz
#67688960 #3995 üzenetére
nézegettem most és többségében a belső adattárolóba pakolt, de a jó párat már a telefon memóriába(sd)
804MB belső tár - 224MB sd most, szóval az utoljára feltett progikat már magától az sd-re pakolja
közben leszedtem egy progit és az nem tudom hogy hol volt szóval +- 20-40MB volt valahol mégapp tudósítás: most jött közben up a gmail-hoz, és az éhes cápához
-
törölt tag
válasz
#67688960 #3993 üzenetére
jaj nem, benéztem
előnyben részesített telepítési hely:
belső eszközmemória
telefon-memória
a rendszer döntse el(ez van bejelölve, de már gondolkozom rajta hogy inkább átállítom tel.mem-re)alapértelmezett írás-lemez(ez mi akar lenni pontosan?):
telefon-memória (0,98GB ebből 805MB tele alkalmazásokkal)
sd-kártya(ez van bejelölve)szóval nálam sincs én az utóbbira gondoltam, csak elkeveredtem
vajon mire fogja használni a belső eszköztárolót ha átállítom az sd-re?
lehet hogy semmire?
mert akkor lehet hogy hagyom és talán ha megtelik majd pakol az sd-re magától.
te mit gondolsz erröl? -
poganytamas
senior tag
válasz
#67688960 #3993 üzenetére
Érdekes, nem találtam semmi olyat ami indokolná hogy ne lássa az sd kártyát.
Nem tudom mi készül a kínai műhelyben, egy ideje nem írnak. De a gen2 univerzális rom is olyan volt, hogy hetekig semmi arra a levélre, aztán hopp.Talán a tevékenységek azonnali törlésénél picit finomabb dolog a háttérfolyamatok lekorlátozása mondjuk 4-re.
-
törölt tag
válasz
#67688960 #3722 üzenetére
úgy kellene csinálni hogy egy két szabvány akksival menjen az egyész piac
és se akksit se töltőt ne adjanak semmihez
azt mindenki maga választhassa ki hogy milyet akar, már ha akar és nem a tegnap az állandó szoftverproblémái miatt fizikailag kivégzett, vagy balesetben, vagy akárhogy elhunyt akármilyéből akarja pótolni.nem?
előbb utóbb elegem lesz és beszerzek egy tárcsázós telót, és egy egymilliárdkilóméter hosszú vezetékkel járok kelek majd a világban, aztán majd mindenki jó hasra esik benne
-
Mr.Pear
tag
válasz
#67688960 #3717 üzenetére
Tudnátok tanácsolni valamit az akku szokatlanul gyors merülése ellen?
Közepes használattal ( Wifi, mobil net, kis játék,) jó ha 1 napot kibir.
Most letöltöttem rá a Battery Dr Saver-t, 5% os akkut feltöltötte 100%-ra 2óra 36perc alatt, de ahogy kihuztam a töltőt, már csak 99%-volt és egy 10 percre rá kis nyomkodással már csak 92%Ez mitöl van?
-
mckangi
senior tag
válasz
#67688960 #3426 üzenetére
Igen áthelyeztem hely takarékosság miatt a fizikai sd-re.
De nem lett volna szabad.
Ezért vissza kellett tegyen alapállapotra.Ennél a Kii keyboard-nál nem kell még a fizikai ékezetes betűket sem kirakni. Nem kell hozzá nyomva tartani sem ha beállítod a slide funkciót.
Nagyon olyan kevés szó van amihez direkt tartani kell a magyar ékezeteket.
Simán ékezetek nélkül lehet gépelni.
Villám gyorsan....Ha olyan szót írsz amit nem ismer, és nem rakja be automatikusan az ékezetet, akkor ha javítod, azt el lehet menteni.
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
#67688960 #3406 üzenetére
Annyit tapasztalok, hogy miután befejeztem az aktuális tevékenységemet a telefonon, szépen rárakom a billentyűzárat és elteszem a készüléket. Mikor újra előveszem és aktívvá tenném standby-ból ( bekapcs gomb röviden megnyom... ) ,semmi nem történik. Kvázi kikapcsol a készülék valamiért a standby módban. Hosszan nyomva a gombot újra bebootol a telefon...
-
mckangi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Temu
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest