Új hozzászólás Aktív témák
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Megvan mi volt a hiba, hogy nem volt bios képernyő és a biost se tudtam elérni.
Eredetileg DVI kábellal voltam összekötve a géppel és azt cseréltem le DP-re.
Több mint valószínű, hogy a DP kábel a rossz, mivel észrevettem, amikor bekapcsolom vagy újraindítom a gépet a monitor power energie módban marad és ez miatt nem látom a bios képernyőt és nem érem el.Üdv!
-
reset
senior tag
-
Vigneau
félisten
-
csucsbicep
nagyúr
-
pzske
aktív tag
Sajnos a lap volt az. Kipróbáltam ezt a procit másik lapban illetve ebbe raktam1 másik procit ami meg sem nyikkant. A memóriát ki be raktam, de sajnos az sem oldottam meg , holnap viszem vissza gariba, de sajnálom mert jómagamnak is ilyen lapot készültem venni , mert az asrock-val voltak rossz tapasztalataim , de sajnos úgy látszik mind1 , hogy mit veszel......
-
AtHoS
nagyúr
-
Carasc0
őstag
Nekem is v11 van és teljesen jól működik! Bár állítólag csak egy adott INTEL MB-re lett kitalálva, de ilyen viszont nincs hogy lapspecifikus INTEL AHCI driver! Legalább is AHCI és AHCI között hardvertechnológiailag talán nincs különbség, esetleg driver amely meghajtja, abban lehet.
-
zimi1991
aktív tag
Sziasztok!
Ma be újítottam egy ien lapra : [link]
Egyenlőre egy pentium dobog benne szívként.
Az lenne a problémám. hogy van egy olyan technológia benne (LucidLogix® Virtu) ami lényegében (ezt írja a weblap) tudna olyat, hogy lekapcsólja a nagy fogyasztású VGÁ-mat amikor nincs szükség rá.
Ezt szeretném igénybe venni hamár van benne csak nem tom, hogy kell -
Ilsyde
őstag
Mindegy, ez van. Nem kellett volna feltennem a drivereket. Régen már volt ilyen, a sok hivatalos driver szétcseszte a gépet. Ezért is ódzkodtam a dologtól
Azért jó lenne ha legalább az integrált VGA-t fel tudnám imádkozni.
@Faterkam itt egy osszehasonlítás a P8Z68-V LX-rol meg az LE-rol. Tényleg csak az USB-ben más kettovel tobb SATA kábelt kapsz a drágábbikhoz
-
Ilsyde
őstag
Felraktam a legújabb chipset drivert az Asus honlapjáról és a legújabb AHCI drivert az Intel honlapjáról. Most 10 másodpercenként befagy a gép (megakad minden)
Francba... tudtam hogy ez lesz.
Próbáltam feltenni az integrált videokártya driverét is (hogy használhassam a VIRTU-t) de ezt a hibauzenetet kapom:
This computer does not meet the minimum requirements for installing the software.
Pedig ez is hivatalos driver az Asus honlapjáról -
Busaf
tag
Őt próbáld meg priviben esetleg - nem ismerem és nem garantálom, de ki tudja...
Esetleg még ha van szervizes ismerős, v. akár guglin keresztül rákeresnék környékbeli számtek boltokra és küldenék egy csoportos e-mailt...
Ki tudja, hátha van valahol egy jó fej szervizes.
E-bay-en láttam ilyesmiket, (bár kissé sokallom az árat), ha van ismerősöd, aki jó áron rendel valamit (postakölts. miatt), esetleg érdemes betársulni, bár ennek kivitelezése nehézségekbe ütközhet.
Végül van egy régi ismerősöm - iwiw-en tudom megadni az elérhetőségét -, aki lézervágón dolgozik, és szokott egy-két sörért maszekolni...
A pontossággal ez esetben nem lesz gond, ha megadod neki a méreteket, de nem tudom, hogy milyen lemezvastagságig tud lemenni.Nem kell megköszönni.
Remélem találsz.
Üdv. -
Frenky89
addikt
Esetleg a Resource Monitor-ral el tudod csípni, hogy mi kontárkodik bele Neked az energiagazdálkodásba.
SSSSsheef: Ez az SSD kímélés amúgy akkora hülyeség szerintem. Tavaly június óta normál használat mellett kemény 30x írtam tele a 64GB-s M4-emet. Ami azt jelenti, hogy még ha szigorú is vagyok és a 25nm-es lapkák max. 1000 írást bírnak ki (ami meg nem igaz, mert xtremesystems-en 10000 írás körül halnak a 25nm-esek) akkor is kb. 16 éve van még hátra...
-
Frenky89
addikt
-
Frenky89
addikt
-
stm_
tag
Igen ez egy összefoglaló programcsomag. Több kis alkalmazást magában foglal amiket persze ki lehet iktatni, sőt ki lehet választani melyiket telepítse. Elvileg a Probe program felelős az "alert" jelzésekért mégis amikor töröltem még mindig kaptam "Warning" ablakot így az egész AISuite-ot töröltem mivel szükségem nincs igazából rá.
Ilyen felugró ablakokról van szó. Ez a jelenség nálad is előfordult?
-
stm_
tag
Nálam a HW Monitor fals értéket mutat. Az Aida64-et ajánlom. Bár az AISuiteII is helyes értékeket mutat nálam nem vált be, feltehetően a sok hamis riasztás miatt. Szakaszosan előfordult, hogy hírtelen a procc 40°C-os lett és sikított a hűtője. Akár kis akár nagy terhelést kapott a CPU a hőfok "beragadt" 40 fokon. Csak az újraindítás segített ilyenkor. Az AISuiteII törlése óta nem jött elő ez a probléma tehát szvsz ez volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Macska topik
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest