- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaf
tag
válasz
Faterkam #104 üzenetére
OFF
No igen.
Euróvak kapcs.: Egyesek szerint Magyarország szisztematikus tönkretétele folyik, uh. én itt már nem bízom sok minden jóban.
Határozottan jól kereső szakmával rendelkezve is több hónap, mire összetolok egy középkategóriánál kissé ütősebb konfigot - nyilván másra is kell a tex, de hát ez van...
OFFMindenesetre ez a lap stabil és jó, kellemes a BIOS-a, SLI és CF ready, és még tele van egyéb csemegékkel, sz'al én nem bántam meg, h. megvettem, és bár éppen futná rá, de feleslegesnek tartom az ilyen extrém típusú hype-olós MoBo-kat 100 E+ért, mert még a GF 3 Ti 500-as kari (140 E HUF-ért megvéve!!!) vásárlásakor rájöttem: ez nekem hobbi és nem munka, tehát annyit fektetek bele, amennyit nem bánok hagyni elértéktelenedni néhány kellemes óráért cserébe.
-
Busaf
tag
Az alap Intel hűtés nekem felejtős, lehet, h. neked is az lesz.
Ebben az esetben - tehát ha tuning hűtést veszel rá - vigyázni kell a "puccos" RAM-okkal. Ha lehet, inkább low profile RAM-ot vegyél.Bár az alap hűtést nem pasztáztam (a rajta lévő szürke "nyálka" miatt, ui. gondoltam: így is hűt majd; hát nem!), alapon ugyan nem volt több huszon-egynéhány foknál, de apróbb terheléseknél (pl. 5 gb-nyi apró állományok törlése(!!!)) is fölment 70-re, ami nyilván problémás.
3-4-5 k körül is kapni már a gyárinál jobbféle hűtést, de majd a szakik ajánlanak valami konkrétat, ha kell...
Neten megtalálod PDF-ben az említett MoBo-k User Guide-ját, itt érdemes nézelődni a kompatibilis RAM-okkal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Ingatlanos topic!
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest