- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
sznyunyi
tag
Szia!
Most egy olyan kérdéssel fordulok hozzád és a többi (leginkább) P8Z68 V-PRO tulajhoz, hogy a processzorfoglalatban lévő tüskékről tudnátok-e valami infot mondani.
Ugyanis a gép még mindig halálozik, processzor led világít hosszan, gondoltam akkor már csak az lesz, de ki lett próbálva másik gépben (LeC, mint eladónál gariban) és ő mondta, hogy ott korrektül muzsikál a proci.
Na mármost említette nézzem meg a foglalatot nincsenek-e elgörbülve/hajolova a tüskék. Megnéztem és valahogy úgy 45°-os szögben állnak. Azonban nézegettem képeket a neten és ott is ugyan azt tapasztaltam. Példa: konkrétan ez a típus 1. és 2. kép illetve másik 1155-ös lap. A fényvisszaverődésen is látszik, hogy a két külön L alakban lévő tüskék máshogy állnak.Lehet-e úgy rászorítani cpu hűtőt, hogy deformálja a tüskéket? (AC Freezer 13 PRO amúgy)
Még a ramot említették hogy gond lehet, de akkor annak a ledje világítana folyamatosan nem pedig a procié. (azért majd azt is tesztelem máshol)Szerintetek így látatlanba mi lehet a hiba ha az említett dologra visít, de a proc mégis jó? Ami még tuti jó: táp (másikkal sem indul a gép), vga (mert azt kivéve sem indul).
Bármi tippet, ötletet meghallgatok!!! És előre is köszönöm megint csak.
(sorry a hosszú levélért, de csak így vagyok érthető) -
sznyunyi
tag
Hát erre lennék kíváncsi, hogy melyik az. Ugyanis én ezen a képen egy ilyesmi helyet találtam neki, de az spdif csatlakozó, ami szerintem nem az.
Ha hazaérek, megnézem szabad szemmel is, hátha csak így nem találom. De ha megmondod hol keressem, azért hálás lennék!
Ja és ha a régi gépből kiveszem a beep-et, gondolom ugyan olyan csatija lesz, ugye? (asszem 4 tűs)
Köszönöm!!!közben érkezett egy másik válasz is, ott megmutatták, azonban neked is köszönöm a segítséget!!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A windows alap lan drivere miatt volt, viszont amikor feltettem a gyári bétát, akkor teljesen eltűnt, viszont egy újraindítás után totálisan meghülyült a lap.
Nem működtek az USB foglalatok, aztán mikor azt sikerült megcsinálnom, utána meg leállítás után kb 10 másodpercre újraindult a gép. Most visszaraktam a w7-et, mert elegem lett a sok apró hibából. Az esemény napló szinte tele volt vele. (nevetséges, pedig nem ma kezdtem a "szakmát")Más:
Azt nem tudná valaki megmondani, hogy a külső HDD vajon miért nem egyelőre esata módban? Egyelőre meg sem nyikkan, néztem a bios-t, de nem láttam semmi olyat, hogy valamit be kellene kapcsolnom.
-
Csoky77
csendes tag
Szia!
Nálam a jelenség ua. A venti felpörög, az alaplapon a ledek felvillannak, majd off. Pár másodperc után újra bekapcsol magától, eljátsza ugyan ezt, aztán megint off, és így tovább.
Megnézettem, állítólag bios frissítés kell neki mert nem kamázza ezt a procit így elsőre. (i5 3550). Nálad valami új infó? -
reset
senior tag
A "winben" ne legyen ahci...az RST kezelőfelületére gondolsz..? Éppen most raktam föl a szoftvert....még nem mókoltam vele...Közben látom, megjelent a lapomhoz (Asus P8Z68 Deluxe/Gen3 ) a legújabb BIOS: 3304 - ami éppen az RST szolgáltatásokkal foglalkozik, hátha ez segít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest