- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
reset
senior tag
-
reset
senior tag
No, földrótoztam a 3603-ast, engedélyeztem az IRST-t is / minden ok'
Érdekesség, hogy ezzel az új BIOS-szal, 4 GHz-en buktam 0.025V CPU-Vcore feszt. Előzőleg a 3202-es BIOS volt fenn; azzal a 4 giga elment (mínusz) - 0.200 V offset beállítással, most viszont - 0.175-től nem tudok többet lefaragni belőle. Így 1.070 V körül van LINX alatt... -
reset
senior tag
A P8Z68 Deluxe/Gen3 deszkához is jött új BIOS nov.27-én: a 3603-as - IRST-UP...
-
reset
senior tag
...Közben "kiokosodtam" és be is raktam az új vinyót. Mivel csak az Inteles sata portok támogatják az SRT-t, így most az újonnan bepakolt HDD-nek Marvell satát választottam - így nincs is gubanc, nem kavar be...
-
reset
senior tag
Sziasztok!
Bocs, ha láma a kérdés...
Raktam egy 60 GB-os SSD-t a gépembe, ISRT használatára, amivel elégedett vagyok és egyelőre megtartanám ezt a szolgáltatást. Szívesen kipróbálnék azonban egy LINUX oprendszert (mondjuk Unbutut..) - amit külön meghajtóra telepítenék.
Kérdésem: nem zavarná az újabb HDD berakása az ISRT működését W7 alatt...? -
reset
senior tag
Pár napja nem tudom elérni a deszkám magyar nyelvű honlapját Asus P8Z68 Deluxe/gen3
-
reset
senior tag
A "winben" ne legyen ahci...az RST kezelőfelületére gondolsz..? Éppen most raktam föl a szoftvert....még nem mókoltam vele...Közben látom, megjelent a lapomhoz (Asus P8Z68 Deluxe/Gen3 ) a legújabb BIOS: 3304 - ami éppen az RST szolgáltatásokkal foglalkozik, hátha ez segít...
-
reset
senior tag
Megjött az SSD - de nem bírom beröffenteni az SRT-t; elszáll a W7 kék halállal...
1. BIOS-ban engedélyeztem a raid SATA módot / Inteles SATA portba raktam a HDD-t és az SSD-t is...(HDD előzőleg AHCI módban volt)....
F10...aztán kék halál. Már mindegyik Inteles portban kipróbáltam, eredmény ua. Frissítettem az Intel Chipset drivert is...eredmény ua.
A Smart Response Technology szoftvert nem raktam föl, gondolom, azt csak a Win. sikeres indulását követően lehet...
Mi lehet a gebasz?
-
reset
senior tag
Hi!
Holnap érkezik az SSD-m (CRUCIAL 64GB SATA3 2,5" m4 CT064M4SSD2) - amivel ki akarom próbálni az RST-t. A kétféle írásmód közül, enhanced mode maximized mode [link], hosszú távon melyiket célszerű választani? -
reset
senior tag
Hali!
Fölraktam a Virtu 1.2.108 szoftvert...Mivel nincs alaplapi VGA-kimenet a lapomon, így d-módban használnám. Tudtok valami teszt-progit, amivel ellenőrizni tudnám? -
reset
senior tag
Hali!
Jelentkezem én is egy P8Z68 Deluxe/Gen3 lappal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged