- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenő76
tag
Amiről te beszélsz az a IRST ( Intel® Rapid Storage Technology).
Ez tartalmazza a raid drivert és egy ACHi drivert ami vezérli a merevlemezek és SSD-k működését. Sőt z68-as alaplapnál az SRT technológiát (smart response) is ezen a kezelőfelületen lehet beállítani. Szerintem HDD-t az inteles sata portra is rá lehet kötni és nem fog bekavarni.
-
Jasy
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
Közben én is megtaláltam ezt a MEM OK gombos dolgot. Megnézzük mi lesz.
De anno én beállítottam neki a memory frekvency-t 1600-ra mivel ez 1600-os, mert csak 1333-nak ismerte fel (ha jól emlékszem) összerakás után. Most ezt kiszedetem vele és megpróbálja úgy elindítani első körben és ha így sem megy akkor jön a MEMOK gomb. -
Busaf
tag
Ezt én is megerősítem - bár ezek után felesleges is
Annyit szeretnék még mondani, (Faterkam-nak) hogy ha 2.0-ás pendrive-ről telepítenéd a rendszert, akkor azt ne ide dugd...
Persze ennek a kompatibilitáshoz nem sok köze van, csak nekem sikerült megszenvednem vele, mire rájöttem, h. mi a baj.
-
Busaf
tag
Ahogy mondod, bár a legnagyobb öröm az, ha az ember tanul az ilyenekből valamit.
Szerencsére mindig van hova fejlődni.Még valami.
Elsősorban azoknak szeretnék segíteni, akik magasított "puccos" RAM-okat használnak, de szeretnének beszerezni egy Noctuát v. hasonló kaliberű csúcshűtést a processzorra egy Asus P8Z68-V LX/LE/Pro/Gen3 alaplaphoz.Kérdés persze, h. kinek mi mit ér meg, de én úgy voltam vele, h. feláldozom a Noctua második ventilátoráért a Vengeance-k kék köntösét.
Ha valaki hasonlóan dönt: egy sima hajszárítóval, kis türelemmel és kézügyességgel kivitelezhető a dolog...
(Persze azért mindenki saját felelősségére barkácsoljon, ahogy én is
)
-
Busaf
tag
A linket köszönöm (egyébként már olvastam ezt a cikket, de lehet átfutom még1x).
Igen, lehet, h. kérek kölcsön ugyanilyen kábelt rövidebb kivitelben, és ha azzal működik, akkor vsz. a hosszal lesz baj, ha azzal sem, akkor keresek másik DVI-kábelt és kipróbálom azt.
Persze az 5 m-es hossz fontos lenne nekem, de lehet, h. ez esetben valamiféle erősítőre, esetleg speciális kábelre (szigetelés, aranyozott végek <bár ez a Nexus kábel pont ilyen> lesz szükségem).
-
Busaf
tag
De igen - közben rájöttem, hogy egy újratelepítés (és itt analóg helyett a digitális bemenet kiválasztása) megoldhatja a problémát - meg is találtam a kijelzőn a kapcsolót, amellyel lehet váltani az analóg is a digitális használat között.
Egyébként közben felvilágosítottak - a következő képpel - arról, hogy talán nem is jó kábelt vettem:
A csatlakozóim a bal felsőnek felelnek meg (DVI-D), de sajnos a középső kábelt vettem, és a mellékelt kép szerint az alsót kellett volna...
De még az is lehet, hogy a kábel túl hosszú, (5 m) mert bootolás alatt van jel, BIOS-ba is be tudok lépni, WIN 7 töltőképernyőjét is látom, de utána sötét minden és elkezdi kapcsolgatni a jelet digi és analóg között.
Ha visszadugom az analóg kábelt, simán bejön a kép...
Tudnál abban segíteni, hogy végül mi is lehet akkor a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest