Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
válasz
Frenky89 #205 üzenetére
Azóta feltúrtam a fél internetet mert nagyon nehéz korrekt leírást találni. A hivatalos dokumentáció (Lucidlogix Technologies honlap) is egy nagy nulla. Azért nagy nehezen találtam választ a kérdéseimre:
D-mode amit használni érdemes, az i-mode csak akkor jó ha nincs onálló grafikus kártya a gépben. A tesztek alapján nem számít semmit játékoknál, de kíméli a VGA-t mikor éppen nem fut semmilyen directx alkalmazás.
(legalsó az i-mode, pont azért nem szabad használni mert megfelezheti az fps-t)Engedélyezni BIOSból lehet, a hibásan feltuntetett multi-monitor kapcsolóval. Utána a Virtu, majd az iGPU drivert kell feltenni hogy mukodésbe lépjen.
Elvileg ha nincs grafikus kártya a gépben akkor alapból ez válik elsodlegessé. Ami nem rossz, ha mondjuk garba kell kuldenem a Geforceomat.Remélem késobb ez másnak is segítségul szolgál
-
Ilsyde
őstag
Mindegy, ez van. Nem kellett volna feltennem a drivereket. Régen már volt ilyen, a sok hivatalos driver szétcseszte a gépet. Ezért is ódzkodtam a dologtól
Azért jó lenne ha legalább az integrált VGA-t fel tudnám imádkozni.
@Faterkam itt egy osszehasonlítás a P8Z68-V LX-rol meg az LE-rol. Tényleg csak az USB-ben más kettovel tobb SATA kábelt kapsz a drágábbikhoz
-
Ilsyde
őstag
Felraktam a legújabb chipset drivert az Asus honlapjáról és a legújabb AHCI drivert az Intel honlapjáról. Most 10 másodpercenként befagy a gép (megakad minden)
Francba... tudtam hogy ez lesz.
Próbáltam feltenni az integrált videokártya driverét is (hogy használhassam a VIRTU-t) de ezt a hibauzenetet kapom:
This computer does not meet the minimum requirements for installing the software.
Pedig ez is hivatalos driver az Asus honlapjáról -
Ilsyde
őstag
Az integralt VGA-val kapcsolatban lenne par kerdesem.
A kezikonyv nem sokat ir errol a Lucidlogix technologiarol azon kivul, hogy d-mode-ban hasznaljam (Geforce-ra kossem a monitort) es tegyem fel a drivert.
BIOS-ban nem latok opciot az integralt VGA (iGPU) ki/bekapcsolasara. Ha kiszedem a gepbol a Geforcomat es rakotom az intelesre a monitort akkor automatikusan azt fogja hasznalni?
Ha errol van tapasztalatotok (mennyire hasznos a Lucidlogix peldaul jatekoknal stb.) azt szivesen elolvasnam.
Ja, drivereket erdemes valamiert feltenni? Alaplapira stb. gondolok. Soha nem szoktam, egyedul a beepitett halokartyaet installaltam. BIOSt sem frissitettem, annak sem latom ertelmet ha felismer mindent az alaplap. Rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest