- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Semmi extrát nem érzékelek - lehet, én vagyok fáradtabb. Maga a BIOS simán felment, frissítette magát, majd legnagyobb "örömömre" törölte a 0805-höz tartozó profilomat. A Windows-ba való első belépéskor pedig az ACPI Termikus Zóna frissült és kért újraindítást - amennyire megfigyeltem, ugyanazt állítottam be, mint korábban. Mással eddig nem találkoztam.
No igen, véletlenül ráléptem az OC-ra, amitől magát 103MHz-es EC-re belőve indult újra a gép. Azért ez már nem semmi tuning...
-
F_Zolee
nagyúr
Közben addig bogarásztam, hogy kezdek rájönni a dolgokra. Alulfeszelni akartam de előtte ugye be kell állítani az "irányt". Már összejött.
De ami "furcsa", hogy az aida-nal vannak olyan bejegyzések az Érzékelő résznél, mint pl: cpu package, IA cores, GT cores. Ezek mit takarnának?
-
Atti1112
aktív tag
Szia ! Egy olyan kérdésem lenne : a procim alaphangon 45-49 fokos most.Kipróbáltam,hogy 100 % leterhelem ( 3 winrar tömörítés és 8 youtubos videó ment egyszerre ),ott felment a proci hőfoka 65-re.Ez káros lehet ? Elvileg a procik 102 fok körül halnak meg.Akkor még nem kell aggódnom,ugye ? Az Xbox360 is kb. 80 fokon ketyeg és semmi baja,bár az rgh miatt ez most visszament 52-54 re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Dacia topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- DUNE médialejátszók topicja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest