- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ediva8
tag
Biosba állítom be,de a fordulatszám ugye ventilátor függő.Én Silentre állítom be,és igen szépen visszaveszi a fordulatot.A két ház ventim pl. 500 és 700 között van,szinte alig hallom.A cpu ventim is 1200 fordulatnál indít.Összességében az egész gépem igen halk,terhelés hatására is elfogadható.
-
GoZoL
senior tag
-
Carasc0
őstag
Nekem v11.0.0.1032 van! Nos én úgy telepítettem az egész WIN7-et, hogy Chipset driver-t nem telepítettem, hanem letöltöttem az IRST v11.0.0.1032 drivert és telepítettem. Hogy ez most az egész, vagy sem, azt nem tudom. Megy az biztos! Tehát ennek az AHCI drirvere hajtja az SSD-t.
Nem tudom egyébként hogy ezen driver használatakor milyen hiba merülhet fel a rendszer működése során? Avagy hogyan tájékozódom arról ha esetleg ez a Driver mégse kedvező ennek a lapnak és tényleg specifikus. Szerintem nincs itt hiba!
-
Vigneau
félisten
Én innen szedtem le. Az 1MB alatti két file a lényeg, azok Win7-hez valók, 32/64 bites - attól függően, hogy mire van szükséged.
Egy a lényeg, hogy az eszközkezelőben kézileg kell megadni a programok frissítésénél az elérési utat, mert ez nem *.exe-s telepítő.
Carasc0:
Nálam a teljes IRST nem a lemezkezelésben volt gáz, hanem inkább a registry kezelést lassította le. De ez már csak csomó a kákán. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest