- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
Kovács84 #4169 üzenetére
Ki az aki átb@sz ilyenkor? A Bill Gates vetette ki biztos
A doboz gyári bontatlan volt, a boltban biztos nem vették ki.
Nekem négy cd van a dobozban: Asus dvd (power director, media show), Nero, F3 driver & utility ver. 3.0 N2169 (erre rá van írva, hogy Vista.hoz, és egy F3 Support cd ver. 2.0 N1790 (ezen gondolom nem az xp-s driverek vannak)
Www.asus.com nem elérhető nálam, de biztos átmeneti a hiba. -
kem
addikt
válasz
Kovács84 #4146 üzenetére
új gépet nem kaptunk, de szerintem simán lehet, hogy a szervízben feszegették a kijelzőkeretet amikor kivették az alaplapot, és a miatt törött el. Utóljára ilyen kijelzőtörést az 5éves Acer laptopomon láttam kb 4évvel ezelőtt, nemhiszem, hogy anyagfáradás lenne.
hopp: a wifi a monitorkeretben van?! akkor így már minden világos.
elég trehány az a bolt meg átverős, simán kinézem belőlük.Akkor ezek szerint nem a laptop volt szar, hanem a szerviz(bolt, ahol vettem és ott is szervizelték) volt nem megfelelő.
-
Piton
tag
válasz
Kovács84 #4132 üzenetére
El kell, h keseritselek, en is vizsgazom, meg mellette melozom 3 fele, szoval a teszt meg kicsit varat magara, de ha vege a vizsgaknak, meg melo is kicsit normalisabb szinten lesz, nem tegnap elott 1 honappal kellett volna az amivel tegnap biztak meg, akkor neki esek tesztelni igerem...
-
Csigger
őstag
válasz
Kovács84 #4094 üzenetére
jaja, én is örülök neki, így elég jó a jel a notival mindenhol!
nah ezt a piszok mázlit! haverom is fogott vmi szabad wifit náluk a bérházba, azon tölt le mindnet, mer ek neki sincs netje otthon!
így járnak azok, akik nem titkosítják le a hálózatukat! (szó sincs róla, hogy lehülyézném ezeket az embereket, sok felhasznál csak megveszia aroutert, és örül hogy végre vhogy megy neki wifin a net, nem hogy még titkosítsa is!) -
Csigger
őstag
válasz
Kovács84 #4092 üzenetére
ajjaj! megvettük végülis a Netgear Wgr 614-es wifi routert! nagyon pöpecül működik a cucc hallod! kétszintes családi házban lakunk és lentre került az irodába a router!
fent a szobámba nagyon jó a jelerősség, szal abszolút meg vagyok elégedve vele!
amúgy édesapámnak meg egy Asus A6F notija van és nemtom, de az én notim F3M még több környékbeli wifit is lát az ővé nem!
úgyhogy tuti egyaránt a router, valamint a noti!jah amúgy először megszenvedtem a rohadt winfosos wpa2 titkosítással, de a végére összejött, úgyhogy most azon megy a wifi ittohn!
plusz a napokban szereztem be egy usb bluetooth adaptert, azon is nagyon lehidaltam!
tudtam hogy jó vezeték nélküli átvitel e bluetooth is, de hogy a notit illetve a gépemet a SonyEricsson k750i-nek köszönhetően még vezérelni is tudom! teljes a kényelem! -
BluEyes
őstag
válasz
Kovács84 #4087 üzenetére
És azt beírtad-e, hogy nVidia chipset problem, és a többit? Az se mindegy, hogy kinek van problémája? 12 éves herpeszes hülye Ödönke probémája nem ugyanaz, mint mondjuk a tiéd vagy az enyém.
Na mindegy. Nekem nincs gondom a SiS cuccal, ha én rakom fel az OS-t, akkor az stabil mint atom. Tehát 1 szavazat mellette, qrva sok meg ellene. Ez van. -
BluEyes
őstag
válasz
Kovács84 #4079 üzenetére
Oké, ezt el is fogadom. A kérdés az, hogy mondjuk 1000 ugyanilyen készülékből, vagy ugyanilyen csippszetből hány darab produkálta ezt a hibát. Ha ez az egy, akkor nem típushibáról beszélünk, hanem egyedi meghibásodásról. Ez alapján ne köpjünk már le egy teljes vállalatot. Minden bexart intel csippszet után ugyanígy be lehetne írni, hogy intelt neeeeee mer szaaaaaar!
Az nem lehet, hogy az alaplap gyártója a hunyó, például nem lehetett egy hibás forrasztás az alaplapon? Mert akkor ugyebár már nem a SiS-ről, hanem az alaplapgyártóról beszélünk. Hm? -
BluEyes
őstag
válasz
Kovács84 #4071 üzenetére
Én meg már láttam olyat, hogy sípolt, és nem SiS volt a csippszett. Akkor most mi van? Ha az összes SiS-es alaplap, noti sípol, akkor ez a csippszett hibája. Ha csak egy a sokból, akkor egyedi hiba, pont mint az összes szervízben lévő noti, gariban visszavitt alaplap esetében. Hm?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Kovács84 #4018 üzenetére
Mégegyszer köszönöm szépen a segítségedet, mert tényleg sokat foglalkoztál a problémámmal. Nem bírtam tovább idegekkel, elvittem szervízbe. Ki is jött,hogy a cam adta meg magát, hol érintkezik, hol nem, de inkább nem. Amikor van kontaktja látja a gép, utána eltűnik újra,és amikor visszajön, az usb eszköz nem felismerhető üzenet jön. Mostmár csak az marad,hogy valahonnan szereznem kellene egyet, és az a baj, hogy sejtelmem sincs honnan lehetne. Egyébként egy 1.3 megapixeles van benne. Ha esetleg valakinek lenne tippje,hogy hol leht ilyesmit venni, vagy valami notibontó, vagy bármi, az érdekelne.. Remélem, nem horror az ára és akkor kicserélném benne, mert amúgy nagyon jó a gép, gyors, szépen fut, minden ok vele.
Köszönöm mégegyszer a helpet, és egyúttal mindenkinek aki még segített.
Üdv: Gizmo
-
Gizmo94
veterán
válasz
Kovács84 #4011 üzenetére
Nem, nem volt semmi bedugva egyik usb-be sem. Semmilyen külső usb eszközt nem használok.
Amikor az intel chipset update drivert raktam fel, akkor az jelezte, helyesebben kiírta a sorban, hogy van egy ismeretlen eszköz, vastag betűvel is volt szedve, ami aztán úgy is maradt.
Tehát a chipset update driver már nem ismerte fel, azt hiszem. Lehet,hogy azt kellene valahogy újraraknom, nem tudom? -
Gizmo94
veterán
válasz
Kovács84 #4005 üzenetére
Nos, megcsináltam a linuxos javaslatot, a következőket írta ki. Sajnos nekem semmit nem mondott. Hátha neked többet..
Bus 004 Device 017 : ID 147F : d311
Bus 004 Device 001 : ID 0000 : 0000
Bus 003 Device 001 : ID 0000 : 0000
Bus 002 Device 001 : ID 0000 : 0000
Bus 001 Device 001 : ID 0000 : 0000Ennyit dobott az lsusb parancsra a terminál. Próbaképpen még beírtam neki a lspci parancsot is, és erre kiírta az összes cuccot ami a gépben van a chipsettől a video és hangkártyáig, kártyaolvasót,wifit, lant, mindent. Sajnos egyetlen kamerára utaló kiírást sem találtam köztük, de lehet,hogy abban az usb-s listában az az egy a kamera lehet, sejtelmem sincs.
Sajnos azt sem tudtam ebből megállapítani,hogy most ez akkor jó, vagy rossz, vagy mi van vele. Képtelen vagyok előszerkeszteni ezt a camet, akárhogy küzdök vele.
Ha bármi további ötlet van, azért megathx.
Üdv: Gizmo -
Gizmo94
veterán
válasz
Kovács84 #4005 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, akkor ezeket amiket leírtál végigjátszom, és remélem rendbejön a probléma, mert egyébként nagyon szimpatikus a gép, amúgyis szeretem az Asus cuccokat, az asztali gépem is full Asus.
Egyébként hiába öregecske a noti, de mindene rendben van, tetszik,még az akksija is bír két órát szűken. A driveroldalért special thx, és persze az összes segítségért is mégegyszer.
Szép napot, üdv: Gizmo
Ha nagyon elakadnék, még visszatérek.. -
Gizmo94
veterán
válasz
Kovács84 #4000 üzenetére
Köszi, megnéztem, a gép alján található feliratok:
Model: A3A
A3AC-5001
Check Number: 4256
Az előbbi driver amit írtál gond nélkül felment a gépre,de ettől még nem lett semmi változás, az eszköz maradt ismeretlen eszköz az eszközkezelőben, kamera meg nem lett a gépen, seholsincs az eszközök között.
Idáig erre jutottam,hogy ezt a drivert nem dobta le, de egy szem kamera nincs sehol, van egy ismeretlen eszköz... -
Gizmo94
veterán
válasz
Kovács84 #3996 üzenetére
Az Asus weboldalán ezt a gépet Ac-nek nevezi, és a 3000-es sorozaton belül van. A többi drivert is einnen szedtem ezalól a típus alól és minden működik. Megy a kártyaolvasó, wifi,power4gear,mailchecker,vga, lan, minden tökéletes lenne,de ez a kamera nem akar jó lenni sehogysem. Már amikor a chipset utilityt raktam fel, az is isemretlen eszköznek észlelte a többi usb-s között. Az xp sp2-es, most frissítettem fullra a microsoft updateről, még valami drivert is leszedtem éppen ilyen ismeretlen eszközhöz valót,de nem éled a cam.. Fogalmam sincs,hogy milyen cam lehet benne, mert nincs semmi papírom a gépről és mivel nem isemrte fel a camet így persze adatot sem tudok lekérni sem eszközkezelőből, sem máshonnan. Van azonosítója, de az valami érthetetlen hieroglifa
Hiába sp2-es az xp, az egyik camprogi azt javasolja,hogy updateljem sp1-esre!! vagy 2-esre..
Megpróbálom amit mondtál,hogy az A6000U camdriverét leszedem, mert sejtelmem sincs, hogy hány megapixeles ami ebben a gépben van.
Köszi a segítséget addig is. -
shteer
titán
-
Kovács84
aktív tag
-
spyduck
nagyúr
válasz
Kovács84 #3951 üzenetére
Jöv7-en veszem a notit az ipon-nál de még mindig azon vaccilálok, hogy F3TC-AP074 vagy F3TC-AP092!
Az AP074-ben van a 9cellás akksi az AP092-ben meg 6 cellás! Összességében 1 órával többet bír az AP074-es azt is választanám emiatt mert sokat utazok!
De olyat olvastam, h max128mb a VGA memória míg az AP092-ben max256mb!
Viszont amikor itt a fórumon rákerestem azt írták, h 256mb a max!
Usanotebooknál az AP074-re azt írják integrál go7300 az AP092-re meg, hogy dedikált, de viszont az ipon meg az usanotebook eltérően adja ugyan azt a típust!
Most ezt elírták vagy mi a szösz?????? -
Csigger
őstag
válasz
Kovács84 #3936 üzenetére
Everest Ultimate Edition 4.2 volt a progi amivel néztem!
És ezt a Notebook Hardware Control envű programot hol találom meg? Ez vmi Asus-os cucc vagy vmi független program?
Körülnézek hátha megtalálom azér!
Ez vmi olyasmi mint a Power4 Gear, mer momentán nekem most az van fenn, és eddig bevállt! -
ML320
senior tag
válasz
Kovács84 #3913 üzenetére
Az Asusnál is, meg több gyártónál is elkezdtek lejönni az árak. Amit decemberben 104.900-ért kaptam, az most pl 98.900,- Az Acer is kezd lefelé jönni, és a többi is követi. Nagy úr a piac...
A karácsonyi szezonban mindent el lehetett adni, ami felnyitható volt, és működöttA nagyker és a kisker egyaránt fentartotta az árat, elvitték így is. Ha meg nagyon pattogott valaki, kedvezmény belefért, lehetett csitítani.
Szerintem a laptoppal a februárt még érdemes megvárni. Tisztul a a helyzet. IMHO -
spyduck
nagyúr
válasz
Kovács84 #3897 üzenetére
Túlon-túl kielégítő választ adtál
Megtudtam másik fórumban, h azért jobb a AP-074 (155k) mert 9 cellás akku van benne és ez által biztonságosabb meg hosszab élettartalmú az akksi, ellenben nincs benne bluetooth és 40gigával kevesebb! adnak még hozzá egy kis gagyi asus egeret meg egy táskát!
Az AP-092-ben (160k) meg van bluetooth és 160giga van benne a 120 helyett viszont 6 cellás az akku és se egeret, se táskát nem kapok hozzá!Melyiket választanád ha lenne jó egered meg táskád?
Az F3U miben jobb? Proci vagy amiatt mert nem melegszik annyira?
-
L4mie
veterán
válasz
Kovács84 #3677 üzenetére
Hát igen most gyorsan én is végig futottam néhány webáruház kínálatát...amiben van mondjuk egy 7300 as abban Semprtont tettek, vagy 1 magos Turiont... de kitartóan keresgetek
és köszi a tippet... jah boltot tudsz/tok ajánlani ahol megéri keresgélni?? (idén már biztos nem veszek, mert ennyire ráér, csak szeretem jóval a vásárlás előtt felmérni a terepet)
ui.: az oldal faja
sokat segít ^^
-
L4mie
veterán
válasz
Kovács84 #3675 üzenetére
na pont ezen akadtam fenn a nézegetés közben
tetszik jó kis lap, de a X2300 az kb hova sorolható teljesítményben a PC-s VGA-k között??
6600 os? vagy 7300 as, vagy 9600 os??ez az amit nem nagyon vágok!
Van egy csomó laptop ami tetszik, de X1100 as radeon, meg GO6100 as Nvidia van bennük..ebből kéne nekem egy kis felvilágosítás! -
Piton
tag
válasz
Kovács84 #3640 üzenetére
Hat most hirtelen passz, de majd megnezem...
Az biztos, hogy az ASUS F3TC AP074 jobban melegit jobb odalon elol mint az ASUS F3TC AP095. De en ugy vagyok vele, hogy ennyi penzt siman meger. Es a grafikai tudasa sokkal jobb, mint a hasonlo arfekvesekben levoke. Szerintem kategoriajaban az egyik legjobb vetel lehet. -
Csigger
őstag
-
-
gyiku
nagyúr
válasz
Kovács84 #3546 üzenetére
amilo 1705 li lett belole
nem bannam, ha 7vegen osszedobnad azt az f5m tesztet, es osszehasonlitanad egy 1705 li -vel, csak hogy lassam jol dontottem.
ugy erzem igen, amilon gyari pista le, mindjart lett egy 160as vinyom, xp fel, es 2 maggal 2000 mhz-en nagyon megy vazze -
Csigger
őstag
válasz
Kovács84 #3551 üzenetére
ohhóó! nah ez egy nagyon jó ötlet lenne!
nagyon megköszönném ha ezt a műveletet végrehajtanád! sokat segíteni!
persze, nem egetrengetően fontos a vásárlás! úgyis el leszek foglalava egyéb dolgaimmal! (pl nemsokára vizsgaidőszak, előtte karácsonyi előkészületek és a többi) ! szal nagyon frankó lenne!
amúgy így szétnéztem még a piacon és találtom még egy Asus notit, ami pár ezerrel drágább az említett két gépnél de egy fokkal jobb vidkari van benne: Asus F5n [link]
amúgy dettó F5m! -
Csigger
őstag
válasz
Kovács84 #3548 üzenetére
hehe hát ez jó!
amúgy vmi ilyesmi nálam is a sorrend!
én spec nem bölcsész vagyok hanem műszakis, de nem gond! szntem jó lesz az az F5m!
de meghallgatok persze másik oldalról is hszeket aztán madj eldöntöm!
mindent köszönök!
jah amúgy mindkettőt megnéztem, elctroworldben tapiztam meg őket, mondjuk vmivel jobban bejött az f5m! x51r sem rossz, ott igazából a proci ami nívósabb, de vidkariba ha nem is sokkal de a go6100 jobb!
Jah egy kérdés! nem tiszta a Turion MK-38 ez kétmagos??? vagy csak az x2 az?! -
Gajdi
tag
válasz
Kovács84 #3518 üzenetére
Nagyon vicces dolog történt
A bios fogta magát és megjavult... DOS módban is megy a billentyűzet... csakúgy....
ATI beállítások között matattam, épp az X1100nak lefoglalt memóriát vettem vissza 64megára - restart - csodák csodája működik! Azóta nem volt még merszem megpróbálni visszaállítaniEgyébként a videólejátszás közben észrevehető vízszintes csíkocskák nemnagyon észrevehetőek a laptop monitorán, én is csak egy 100centis hdtv-n vettem észre. Kipróbáltam a jóöreg csé megjelenítésénél is előjön a hiba, szal tuti videókártya bug.
Lehetséges, hogy Vistával menne, de most egyenlőre campusos xp-m van, ami így eredeti... Bár talán idéntől már lehet vistát is igényelni - fene tudja.
Egyébként azóta, hogy van biosom, kipróbáltam egy live linuxszal is - azonnal pakolt magának drivert, de azzal is hasonló hibát mutat videózás közben (persze a linuxos ati driver még az xp-shez képest is gyengébb)
Amúgy öcséd vistával tolja?
Köszi
G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged