- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
Ukraan #27942 üzenetére
Nincs ismert hiba, viszont elég sok laphibással találkoztam már. Mivel az egyik legnépszerűbb modell volt korábban, elképzelhető, hogy ezt a nagy számok törvénye okozta. Ha el tudod viselni a kritikán aluli kijelzőt, akkor jó választás. Cikk végén találsz hasznos infókat: Mire figyeljünk oda használt laptop / notebook vásárlásakor?
-
spyduck
nagyúr
válasz
cassius.clay #24011 üzenetére
9,5mm
(#24012) adamklein94: Itt tudod megnézni a CPU-k közötti különbséget: [link] Egyébként csak a TurboBoost.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Hol kell beállítani az új Asus notebookoknál, h a fényerő, bill világításhoz ne kelljen "FN" gombot nyomni. Más gyártóknál (nem mindegyiknél) lehet a biosban állítani. Ezeknek sajnos elég buta biosa van és nem igazán találok ilyen lehetőséget. Vkinek ötlet?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Asus G551 és N551 (i5 és i7) modellekben GDDR5-ös menórával ellátott Maxwell-es Nvida VGA van. Sovány vigasz az IPS kijelző mellőzése miatt
-
spyduck
nagyúr
válasz
Blue Eagle #16943 üzenetére
Erről megoszlanak a vélemények a szervizekben. Sztem egy laptopnál ezt évente kötelező lenne megejteni.
(#16946) TheProb: Az ügyfélszolgálat és a szerviz álláspontja teljes más szokott lenni
(#16947) Impressa: Az Asus sok mindenben jó, de a notebookok minőségét tekintve nagyon nincs az élmezőnyben.
-
spyduck
nagyúr
válasz
TheProb #16921 üzenetére
A szerviz 1-3 hónapot szokott adni, hivatalosan viszont 6 hónap járna. A fogyasztóvédelmi jogszabály pedig arról ír, hogy a készülék első 1 évében bekövetkezett fődarabos alkatrész cseréje a készülék garanciájának újraindulását eredményezi ami minden esetben 1 év, ugyanis a 2. és 3. garancia korlátozott.
Szóval ha 1 évnél fiatalabb a készüléked akkor 1 év jár, bár ahhoz kell fenyegetőzni a fogyvédőkkel, 1 évnél régebbi készülék esetén pedig 6 hónap garancia jár.
-
spyduck
nagyúr
ASUS N55 SF teszt: [link]
-
spyduck
nagyúr
F9
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Asus-nál melyik gomb a recovery?
-
spyduck
nagyúr
Érkezik az Asus N46 / N56 / N76: [link]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Épp most telepítek egy ASUS F3M-re Win7-et, eddig tökéletes de az istenért sem találok synaptic touchpad drivert.
Segítsetek -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Van nálam egy ASUS A6r. Na erről azt kell tudni, h ATI x200-as VGA van ami állítható 128mb-os. Szeretném levenni 16mb-ra mert mindig elfogy a memória de sehogy sem tudom.
Próbálnék új biost-t felrakni rá de érdekes formátumban van..... ami azt jelnti, h nem flash-es. Azilyet, h kell felrakni? Kiírom CD-re és indításkor nyomok F2-t vagy hogy?
Nem csináltam még így.Ez az: a6ras.215
ilyen, h 215-ös formátum még nem nagyon láttam.
Azzal lennék a legjobban kisegítva ha vki megmondaná, h állítom 16mb-ra a memóriát vagy ha vki linkelne nekem flash-es bios-t.köszi
-
spyduck
nagyúr
válasz
Szerintem... #5274 üzenetére
Van rajta PC bemenet/ D-sub / DVI?
-
spyduck
nagyúr
válasz
(Darkwood) #5267 üzenetére
Megnyomtad az FN + numlock gombot
-
spyduck
nagyúr
válasz
Kovács84 #3951 üzenetére
Jöv7-en veszem a notit az ipon-nál de még mindig azon vaccilálok, hogy F3TC-AP074 vagy F3TC-AP092!
Az AP074-ben van a 9cellás akksi az AP092-ben meg 6 cellás! Összességében 1 órával többet bír az AP074-es azt is választanám emiatt mert sokat utazok!
De olyat olvastam, h max128mb a VGA memória míg az AP092-ben max256mb!
Viszont amikor itt a fórumon rákerestem azt írták, h 256mb a max!
Usanotebooknál az AP074-re azt írják integrál go7300 az AP092-re meg, hogy dedikált, de viszont az ipon meg az usanotebook eltérően adja ugyan azt a típust!
Most ezt elírták vagy mi a szösz?????? -
spyduck
nagyúr
válasz
Kovács84 #3897 üzenetére
Túlon-túl kielégítő választ adtál
Megtudtam másik fórumban, h azért jobb a AP-074 (155k) mert 9 cellás akku van benne és ez által biztonságosabb meg hosszab élettartalmú az akksi, ellenben nincs benne bluetooth és 40gigával kevesebb! adnak még hozzá egy kis gagyi asus egeret meg egy táskát!
Az AP-092-ben (160k) meg van bluetooth és 160giga van benne a 120 helyett viszont 6 cellás az akku és se egeret, se táskát nem kapok hozzá!Melyiket választanád ha lenne jó egered meg táskád?
Az F3U miben jobb? Proci vagy amiatt mert nem melegszik annyira?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
A 3 ASUS F3TC modell között vaN VMI JELNETŐS TELJESÍTMÉNYBELI KÜLÖNBSÉG?
(nem a winyó méretének különbségeére meg a bluetoothra célzok)http://ipon.hu/?product_id=18304
http://ipon.hu/?product_id=18942
http://ipon.hu/?product_id=17404A 6 cellás meg a 9cellás akku között mekkora különbség van?
-
-
spyduck
nagyúr
köszönöm a válaszokat!
-
spyduck
nagyúr
Mennyire necces dolog kicserélni az ASUS notikban a ramot? Csak mert még nem láttam szétszedve és az Acer topikban azt írják az Acer notikról, h elég komplikált!
-
spyduck
nagyúr
Megnézte nekem a srác, és ezt küldte
endszermemória 512 MB (DDR2-533 DDR2) Mondjuk ezt eddig is tudtuk!
Most ha én veszek bele pl: egy kingmax 512mb ddr2 533Mhz-es ramot akkor együtt jó lesz a 2? Viszont fogalam sincs, h milyen márkájú ram van a gépben!
Ilyenkor az időzítésnek kell egyeznie, vagy mitől függ??? -
spyduck
nagyúr
Szaisztok!
Szombaton veszek egy ASUS A6VM-Q064-et, és a kérdésem a következő lenne:
-512ddr2 van benne de nem tudom milyen márkájú. Ha veszek bele egy 1024-es ddr2-t vagy egy 512ddr2-t mondjuk kingmax-ot akkor elfog futni vele simán? Nem lesz gond, h más márkájú?
-Ebbe a gépbe bele lehet rakni 667Mhz-es Ramokat? -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Mot veszek szombaton egy ASUS A6VM-Q064!
Kérdésem az lenne, h a játékok, hogy mennek rajta? go 7300 van benne (csak a flatout2 meg az underground2 érdekel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest