- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Azért a notiért én nem adnék 70-80 feletti árat (állapot, garidő, stb...). Egy zsír új X51R AP041is jobb paraméterekkel rendelkezik, és az ára a béka segge alatt van.
Az akku nem rakható át, formailag is más kialakítású. A RAM a DDR-DDR2 ellentét miatt szintén elhagyható. A többi elvileg átmehet, a wifi még a kérdés.
Mit szeretnél pontosan? -
Kovács84
aktív tag
Nem elvileg jól mondtam, visszatérve a korábbi hszekre, azt az F3SC-t simán megéri venni. Szval wifi, az antenna körbe öleli a kijelzőkeretet, a kártya pedig az alaplapon van Picimacis, bár szertintem a korábbi típusoknak lehet, hogy integrált volt, de asszem azt írtam, hogy ne vegyetek rá mérget. Egyébként szerintem most ha mindenki felálna és 3 méterről (kinyitva) leejtené a notiját (ne tegye senki), nem valószínű,sőt sztem biztos, hogy nem törne ek a kijelző, úgy ahogy abban a "szervizelt" példány esetében. Az tuti, hogy erőszxkos nxmi kxzösülés
áldozata lett. Nem akarjuk megtudni annak a szervíznek a nevét?! Ja abba csak PiCIMaCI mehet.
-
Kovács84
aktív tag
Hát elvileg minden Asust 2 év garira adnak szval amikor valamelyik alkatrész tönkrement vissza kellett volna küldened, mert ha az alaplapon volt a hiba, márpedig a wifi ott és a monitorkeretben van, kaptál volna egy új gépet. Tehát az első hozzászólásod nem volt teljesen jó.
-
Kovács84
aktív tag
Nem gondoltad, hogy szervízbe kell küldeni, ti ha a wifi ami elvileg és gyakorlatilag is az alaplapra van integrálva és elromlik vmi az alaplapon, akkor automatikusan cserélik a gépet. Amúgy az A3-as szériára már nem egy panasz érkezett, főleg drivergondok voltak vele, meg hardware-összeütkzések
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- ASUS notebook topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- gerner1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest