- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Szia!
Megoldottam közben!
A kérdés óta SP3-at tettem fel, átállítóttam próbszerűen ezt a dgpu-t és az asusról letöltött drivert raktam fel (ami különben nem ment).
Mit jelent a biosban ez a beállítás? milyen funkciója van?
A most vásárlóknak tapasztalat:
gyönyörű képernyője van a gépnek, sokkal jobb kijelzője van mint az én A6VM-emé.
Természetesen jó erős, gyors gép.Azonban hangosabb mint gondoltam, az én a6-omban, meg úgy általában az asusokban a csendességet szerettem.
A gombkiosztásban helyet kap a numerikus pad is, de az eddig megszokotthoz képest roppant kényelmetlennek tűnik elsőre a kurzorgombok és az enter használata. Nagyon elvegyül a többi gomb közt.
A touchpad nagyon kényelmes, a touchpad egérgombjait viszont hangosnak tartom, és a fényes fekete borítás ugyan nagyon elegáns, de legalább ennyire idegesítő is hogy minden tapi és por meglátszik rajta. Ettől függetlenül ha az ár / teljesítményt nézzük nagyon jó vétel! Fura hogy csak 3 éve hogy negyed millió forintért nem kaptál ekkori szemmel ilyen frankó gépet...
-
GombócArtúr
senior tag
Barátnőm vett egy ASUS K50AB notebookot ati hd4570 vgaval és linuxal.
Van valakinek ötlete hogyan lehetne xp alatt életet lehelni ebbe a vga-ba, mert driver telepités után bebootol, de nem ad képet a gép. Már mindent megpróbáltam ami eszembe jutott.
Ha valakinek van használható ötlete nagyon boldoggá tenne. -
GombócArtúr
senior tag
...
A következő problémám okán szeretnék válaszokat és segítséget kérni önöktől:
A minap megsérültek még garanciális idő alatt levő ASUS A6VM típusú notebookom burkolóelemei. A számítógép - beleértve az lcd kijelzőt is - a sérülés után is hibátlanul üzemel.
Szeretném biztosítani hogy notebookom későbbi garanciális időn belüli esetleges meghibásodásakor, nem a ma történt balesetet tekintenék a hiba eredendő okának. A kérdésem az, hogy ezt hogyan érhetem el?Illetve árajánlatot szeretnék kérni a sérült két burkolóelem cseréjére (együtt és külön-külön) és a szervízelés pontos időtartamára.
Mellékelve küldöm a képet, amelyen a problémás terület letható:
- a kijelző tetején levő grafit színü elem sérülése, ennek okán a notebook összecsukásához némi plusz erő szükséges a bal oldalon.
- a fekete színü kávát a szürke elemmel összetartó műanyag elválása a kijelző bal oldalán.
- a gép testét fedő grafit színü burkolat repedése a bal oldalon.Várva mielőbbi válaszukat... bla bla lbla..
neked milyen gyorsan válaszoltak?
-
GombócArtúr
senior tag
:'( összetörtem a notebookomat ma.
Mit gondoltok mennyibe kerülnek az NSE-nél ezen burkolati elemek cseréje? A gép hibátlanul üzemel egyébként (hálistennek). NSE-n kivül milyen más módon juthatok ilyen elemekhez? Esetleg kiöntetni lehet-e?
Gondolom más is járt már ilyen szerencsétlenül, milyen tapasztalata volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest