- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sycora
csendes tag
A probléma megoldódott. Amúgy ha vki wifi-s routert akar venni csak ajánlani tudom elképesztő erős jelet tud még kinn udvaron is jó volt a jel, a lakásba mindenhol kiváló a jel.....
-
Sycora
csendes tag
Hali.Lenne egy kis gondom. Vettem egy D-link dir-635-ös wifis routert de nem sikerül sehogyse összehozni, hogy érzékelje wifin. A gépem X51r-ap041 Vista van rajta. Akinek esetleg van ehez hasonló kütyüje kérem segítsen. Köszi.........
-
Sycora
csendes tag
Hi. Vettem ma 1 gb kingmax ramot laptopba, de az az érdekes hogy nem ismeri fel együtt az 512-esemmel. Csak az 1 gb-ot látja ha megcserélem őket akkor is. Bios-ban is. Ötletek????
-
Sycora
csendes tag
Hi. Ha beletennék 1 gb ramot x51-esembe az 512 mellé akkor az 512 lassítaná a gigát? Vagy jobban járok ha 512-őt rakok bele?
-
Sycora
csendes tag
Hali. Biztatásomra tesóm is Asus notit akar venni. X51L Ap025-öst néztem ki neki erről mi a véleményetek?
-
Sycora
csendes tag
Hali. Nem pont ide tartozik, de azon gondolkodám Linuxot teszek a lapítóra. Namármost azzal lehet torrentezni?
-
Sycora
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4833 üzenetére
Hi. Én is megjártam már ezt az utat. Sokat szenvedtem mire rájöttem a technikára.
-
Sycora
csendes tag
Hali az lenne a kérdésem ha beállítok egy fényerősséget mé nem tárolja, menti el a gép. minden ujraindításkor max fényerőn van nem emlékszik beállításra.
-
Sycora
csendes tag
Én már kiírtam kb 400 db tdk-t asztalival és lapítóval egyaránt egy sem volt rossz eddig. Ha vissza kellett nyúlnom vmiért sosem volt gond olvasással. Semmi CRC. Én maximálisan tudom ajánlani.
-
Sycora
csendes tag
válasz
Szerintem... #4634 üzenetére
gondoltam már rá de nem tudtam még aktiválni.
-
Sycora
csendes tag
Hali. Egyszerűen nem tom mi az a kis ablakszerű vmi a laptopon a tapipad alatt a bal hangszóró mellett. Kb 1cmX0.5cm-es. X51r ap041.
-
Sycora
csendes tag
Hali. Akinek x51r ap041-e van írja má meg mennyire megy fel neki proci hő mikor game-el. Pl. cod.
-
Sycora
csendes tag
Egy kérdésem lenne: Az NHC-nél a THRM a dióda hőmérsékletre vonatkozik? A Core 0 meg a magra ugye? És melyiknek kell "hűvösebbnek" lennie? MElyik melegedhet jobban? Mennyi az ideális hőmérséklet Pl. Celeronnál 1.86Ghz
-
Sycora
csendes tag
Általában hány fokon kell mennie egy procinak üzemmelegen. Celeron 1.86
-
Sycora
csendes tag
válasz
question man #4282 üzenetére
A garanciajegyet nekem is le kellet fénymásolnom azt nem töltötték ki én is aszittem ki kell nekik. Adtak egy másik lapot arra írták rá mit cseréltek mikor végezték a javítást. Ennyi.
-
Sycora
csendes tag
2.5 hetet vártam. Ma reggel felhívott a szervízből egy nő, aztán mondta hogy a nap folyamán várható a futár érkezése. 10 előtt vmikor már hozták is.
-
Sycora
csendes tag
Na cső. Visszakaptam a kicsikémet. Korrektül elvégezték touchpadcserét. Ma reggel hozta futár. Csak a javítási idő hosszadalmára tudok panaszkodni másra nem.
-
Sycora
csendes tag
Azt monfdták nincs alkatrész, várják. Alaplapcserére van beirva. Kérdeztem mik a lehetőségek azt mondta 1 hónap után kérhetek cserekészüléket.
-
Sycora
csendes tag
Hello. Na 1.5 hete a szervizben van a gépem touchpad hiba miatt. Ma felhívtam őket mi lesz géppel. Azt mondták alkatrészre várnak alaplapcsere lesz. Még kb 2 hét mulva lesz kész. Ez normális hogy ennyit genyóznak vele?
-
Sycora
csendes tag
Ok. Leszedem Biost asus.com-ról. Utána mi a tehendő nem frissítettem még BIOST. Csak feltelpítem azt annyi. Vagy van vmi technika.
-
Sycora
csendes tag
Hi. Valszeg elszállt touchpadom sehogyse tudom életre bírni. Egérrel megy minden de nélküle nem. Xp-t is újradobtam már. Semmi. Ha valakinek van vmi ötlete írjon mert már semmi ötletem nincs kösz.
-
Sycora
csendes tag
Hali. A touch-padot hogy tudom kikapcsolni x51r ap041-en?
-
Sycora
csendes tag
BUÉK minden ASUS tulajnak....
-
Sycora
csendes tag
Hi. Nekem is világít folyamatosan a Zz. Mi az egyáltalán??
-
Sycora
csendes tag
Ja még garanciás a gép....
-
Sycora
csendes tag
Hi. Az lenne a kérdésem, hogy ha bele akarok rakni még 1 giga ramot az 512-őm melé akkor azt csak szervízben tehetemmeg? És ha belerakom akkor az 512 visszafogja a gigát?
-
Sycora
csendes tag
Hi. Az én gépemben Matshita író van. Kiírtam már vele v. 30 dvd-t gond nélkül.
-
Sycora
csendes tag
Cső. Felraktam xp-t a laptopra de úgy jártam ahogy előbbi fórumos társam nem adtak xp-re való drivert. Sebaj felraktam vistát. Na ezzel megy minden. Szükségem lenne azonban vírusírtóra/tűzfalra ami megy rajta. Processzor ill. vinyó hőmérséklet kijelzésére alkalmas progira már csomót próbáltam de egyiksem volt kompatibilis vistával. Ha van vki akinek vista van gépjén és használ ilyen progit írjon már neveket. Ja everest sem jó megfagyasztja gépet.
-
Sycora
csendes tag
válasz
Szerintem... #3341 üzenetére
igen a venti nagyobb fordulaton pörög de míg lejjebb nem kapcsol addig neked is van kis cirredő hangja?
-
Sycora
csendes tag
Hi. Vki hallgassa már meg laptoján mikor bekapcsol a hűtő hall-e zúgó hangot? Ha kikapcsol megszünik. Csak érdekelne hogy ez természetes vagy hibajelenség. Köszönöm előre is.
-
Sycora
csendes tag
Hi. A laptopomonmikor bekapcsol vmi venti időközönként hallok egy halk "cirregő" hangot míg le nem áll a hűtő. Ez mindegyiknél van ?
-
Sycora
csendes tag
Az lenne a kérdésem ha a gép indításánál a biost nem tudom elérni meg a momoria tesztet is kikapcsolták mikor felrakták ahonnan vettem, akor hogy tudom azt visszaállítani a rendszerben xp alatt, hogy mikor indítom be tudjak lépni del gombbal.
-
Sycora
csendes tag
Hi. Van nekem egy ASUS lapitopim. Celeron 1.86- ghz-es proci hajtja. Az lenne a kérdésem mennyi ennek az üzemi hőmérséklete mármint a procinak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest