- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Kovács84 #4018 üzenetére
Mégegyszer köszönöm szépen a segítségedet, mert tényleg sokat foglalkoztál a problémámmal. Nem bírtam tovább idegekkel, elvittem szervízbe. Ki is jött,hogy a cam adta meg magát, hol érintkezik, hol nem, de inkább nem. Amikor van kontaktja látja a gép, utána eltűnik újra,és amikor visszajön, az usb eszköz nem felismerhető üzenet jön. Mostmár csak az marad,hogy valahonnan szereznem kellene egyet, és az a baj, hogy sejtelmem sincs honnan lehetne. Egyébként egy 1.3 megapixeles van benne. Ha esetleg valakinek lenne tippje,hogy hol leht ilyesmit venni, vagy valami notibontó, vagy bármi, az érdekelne.. Remélem, nem horror az ára és akkor kicserélném benne, mert amúgy nagyon jó a gép, gyors, szépen fut, minden ok vele.
Köszönöm mégegyszer a helpet, és egyúttal mindenkinek aki még segített.
Üdv: Gizmo
-
Gizmo94
veterán
válasz
Gizmo94 #4016 üzenetére
Sajnos ez sem vált be, a setup a felénél megállt és nem fejezte be,hibát jelzett.
Az everest sem látja a camet, csak a fizikai eszközöknél jelzi mint ismeretlen eszközt és az azonosítója is csak USB/ unknown.
Azt hiszem, fealdom, lehet,hogy ez a cam halott.
De köszönöm szépen a sok segítséget mégegyszer. -
Gizmo94
veterán
válasz
Kovács84 #4011 üzenetére
Nem, nem volt semmi bedugva egyik usb-be sem. Semmilyen külső usb eszközt nem használok.
Amikor az intel chipset update drivert raktam fel, akkor az jelezte, helyesebben kiírta a sorban, hogy van egy ismeretlen eszköz, vastag betűvel is volt szedve, ami aztán úgy is maradt.
Tehát a chipset update driver már nem ismerte fel, azt hiszem. Lehet,hogy azt kellene valahogy újraraknom, nem tudom? -
Gizmo94
veterán
válasz
Kovács84 #4005 üzenetére
Nos, megcsináltam a linuxos javaslatot, a következőket írta ki. Sajnos nekem semmit nem mondott. Hátha neked többet..
Bus 004 Device 017 : ID 147F : d311
Bus 004 Device 001 : ID 0000 : 0000
Bus 003 Device 001 : ID 0000 : 0000
Bus 002 Device 001 : ID 0000 : 0000
Bus 001 Device 001 : ID 0000 : 0000Ennyit dobott az lsusb parancsra a terminál. Próbaképpen még beírtam neki a lspci parancsot is, és erre kiírta az összes cuccot ami a gépben van a chipsettől a video és hangkártyáig, kártyaolvasót,wifit, lant, mindent. Sajnos egyetlen kamerára utaló kiírást sem találtam köztük, de lehet,hogy abban az usb-s listában az az egy a kamera lehet, sejtelmem sincs.
Sajnos azt sem tudtam ebből megállapítani,hogy most ez akkor jó, vagy rossz, vagy mi van vele. Képtelen vagyok előszerkeszteni ezt a camet, akárhogy küzdök vele.
Ha bármi további ötlet van, azért megathx.
Üdv: Gizmo -
Gizmo94
veterán
válasz
Kovács84 #4005 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, akkor ezeket amiket leírtál végigjátszom, és remélem rendbejön a probléma, mert egyébként nagyon szimpatikus a gép, amúgyis szeretem az Asus cuccokat, az asztali gépem is full Asus.
Egyébként hiába öregecske a noti, de mindene rendben van, tetszik,még az akksija is bír két órát szűken. A driveroldalért special thx, és persze az összes segítségért is mégegyszer.
Szép napot, üdv: Gizmo
Ha nagyon elakadnék, még visszatérek.. -
Gizmo94
veterán
válasz
Kovács84 #4000 üzenetére
Köszi, megnéztem, a gép alján található feliratok:
Model: A3A
A3AC-5001
Check Number: 4256
Az előbbi driver amit írtál gond nélkül felment a gépre,de ettől még nem lett semmi változás, az eszköz maradt ismeretlen eszköz az eszközkezelőben, kamera meg nem lett a gépen, seholsincs az eszközök között.
Idáig erre jutottam,hogy ezt a drivert nem dobta le, de egy szem kamera nincs sehol, van egy ismeretlen eszköz... -
Gizmo94
veterán
Igen, ezzel a hárommal próbáltam,ezeket hozta hozzá az Asus oldal. Sejtelmem sincs sajnos,hogy melyik cam van az enyémben, mert azonkívül,hogy ismeretlen eszköz, semmit nem tudtam meg róla,akárhogy faggattam a gépet.
Lehet,hogy hiányzik neki még valami,sajnos gyári lemezt nem kaptam hozzá, az Asus oldaláról meg minent leszedtem és felraktam hozzá ami csak volt. Még ilyen gamefacelive progit is, amit tudtam,hogy nem kell, csam gondoltam hátha akkor életrekel.. De nem.
Megpróbálom azt az A6000U drivert, hátha.. És köszönöm a segítséget addigis. -
Gizmo94
veterán
válasz
Kovács84 #3996 üzenetére
Az Asus weboldalán ezt a gépet Ac-nek nevezi, és a 3000-es sorozaton belül van. A többi drivert is einnen szedtem ezalól a típus alól és minden működik. Megy a kártyaolvasó, wifi,power4gear,mailchecker,vga, lan, minden tökéletes lenne,de ez a kamera nem akar jó lenni sehogysem. Már amikor a chipset utilityt raktam fel, az is isemretlen eszköznek észlelte a többi usb-s között. Az xp sp2-es, most frissítettem fullra a microsoft updateről, még valami drivert is leszedtem éppen ilyen ismeretlen eszközhöz valót,de nem éled a cam.. Fogalmam sincs,hogy milyen cam lehet benne, mert nincs semmi papírom a gépről és mivel nem isemrte fel a camet így persze adatot sem tudok lekérni sem eszközkezelőből, sem máshonnan. Van azonosítója, de az valami érthetetlen hieroglifa
Hiába sp2-es az xp, az egyik camprogi azt javasolja,hogy updateljem sp1-esre!! vagy 2-esre..
Megpróbálom amit mondtál,hogy az A6000U camdriverét leszedem, mert sejtelmem sincs, hogy hány megapixeles ami ebben a gépben van.
Köszi a segítséget addig is. -
Gizmo94
veterán
Sziasztok!
Mst vettem egy Asus A3A notit a 3000-es szériából. A papírjai szerint 2005-ös modell. Nem valami új járgány az tény, de nekem munkára megfelel és ezért választottam.
Meg is lennék vele elégedve, mert 1 giga rammal és az 1.73-as dothan procival jól megy,amire nekem kell arra tökéletes.A problémám a következő: mivel új xp-t húztam rá , az Asus oldaláról letöltöttem minden drivert és utilityt, nagy nehézségek árán minden működik is rajta, kivéve a beépített webcamet. Azt csinálja a gép,hogy berakta ismeretlen eszköznek az usb eszközök közé, és akármit csinálok, nem tudom telepíteni a kamera drivereket. hármat szedtem az asustól, egyiksem települ. Az xp feltelepítette ismeretlen eszközként és ha eltávolítom, majd újra megtalálja, akkoris egyből felrakja mint ismeretlen eszközt, ami használatra kész.
Inkább már én vagyok kész ettől de rendesen, ha valaki tudna segíteni azt szépen megköszönöm.
Üdv: Gizmo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest