Új hozzászólás Aktív témák
-
Jonatán
tag
en viszont azt szeretnem kerdezni , hogy valaki tudja-e hogy az Asusnak milyen gamer laptopja jon ki legkozelebb, vagy hol tudnak ilyenrol informalodni?
-
Jonatán
tag
válasz
nemzavarsz #9751 üzenetére
koszi szepen!!!!
ez egyebkent az Asusnak hivatalos oldala vagy valamilyen warez oldal, remelem azert a Dvd keret programja nem nemet nyelvu lesz!
-
Jonatán
tag
Sziasztok!
Asus G71Gx laptophoz szeretnek driver lemezt...tudnatok segiteni esetleg, tudom hogy kulon le lehet tolteni a drivereket de nekem a gyari recovery driver lemez kellene, hogy
ne keljen egyesevel telepitgetnem a progikat ujratelepites utan. -
Jonatán
tag
Hát sajna meg kell hogy kövezzem magamat, gyűlnek a sötét viharfelhők felettem, megnéztem megint a vinyot a laptopban az XP telepítő CD-jével és sajna azt kell hogy mondjam hogy nagyon figyelmetlen vagyok, a rejtet partíció mérete 5Gb-os, so lehet hogy még is csak egyet kel hogy értsek veled!!??
Ugyan akkor nem akarom elhinni hogy ha cserélek vinyot vagy csak simán törlőm a partíciókat, akkor mar nem tudom használni a recovery DVD-t, nem akarom elhinni hogy ujjra meg kell vennem mondjuk a szar Vistat hogy feltudjam tenni a laptopra!http://kepfeltoltes.hu/view/080102/IMG_0106_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Jonatán
tag
Hali Srácok! Először is Boldog ujj évet kívánok minden fórumozónak !
Most pedig a kérdésem, van egy Asus laptopom, a vincseszteren van C,D és egy rejtet partíció, a géphez 1 Vista recoveri cd van, ha én törlöm a partíciókat vagy vinyot cserélek utána nekem kell pontosan létre hoznom a partíciókat ha a recoveri cd-t használom vagy maga a cd létre hozza?
Illetve ha nagyobb vinyot veszek a gépbe akkor hogy néz ki a dolog ? (Az első partíció mérete marad mint az első vinyon, a második pedig lesz nagyobb annyival amennyi a plusz méret?.) -
Jonatán
tag
Hali!
Ami linkeket adtál megnéztem, majd pedig rákerestem a gépekre egyenként is és megnéztem a kisker árakat!
Az a probléma hogy a 17” kijelzőt már nagynak találom de 15” alá sem akarok menni, viszont az utolsó két gép amiről írtál kifutó széria és ezért nincsenek már készleten!
Igazság szerint egy komoly laptopot kívánok venni ami mindenre megfelel és amit belinkeltem az szerintem eléri a mércét!
Ami még probléma és nem tetszik az a billentyűzet angol ábc szerinti, tehát nincsenek ékezetek ami véget kicsit szomorú vagyok, de gondolom valamilyen billentyű kombinációval
tudok majd ékezetet nyomni!
A kijelzővel kapcsolatban amit írtál……….. meghallgatlak ha kifejted. -
Jonatán
tag
A fránya anyagiak nem jelentenek gondot, az USA-ba dolgoztam már párszor és most is oda készülök ki!
A gépet mindenre szeretném használni, letöltések, filmek, zene, játékra. Azzal is tisztában vagyok hogy egy ilyen erőgép 1-2 órát megy akuról, nem gond mert leginkább hálózatról lesz használva! Ami viszont nem tetszik, hogy nagy és nehéz, viszont szerintem az ára a tudásához mérten baráti! 370 000FT
Egyébként az egyik kérdésemre megkaptam a választ köszönöm: Asust veszek -
Jonatán
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni melyik gépet vegyem, mire figyeljek, illetve milyenek az Asus gépek minőségre, milyen a billentyűzetük használatkor, kemény lágy meg ilyesmik?
[link]
Az is érdekelne hogy Asus vagy HP laptopot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest