- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Awalon
csendes tag
-
waces
aktív tag
válasz
Kovács84 #5177 üzenetére
az aku szinte biztos, hogy doglott, mivel del ota csak villog, szerintem siman nem vesz fel toltest.a telepites viszont tovabbra is fura, mert a hw nem valtozott (tekintsunk el az aksitol) es ket honapja meg telepult az xp, most meg nem (viszont pl a vista siman)
azt hiszem igy is-ugy is megy vissza nse/asus vagy pc-x es meglatjuk mi lesz belole.koszi a tippeket
-
waces
aktív tag
válasz
Kovács84 #5170 üzenetére
kiprobaltam egy traveller toltovel es azzal mar legalab odaig eljut, hogy narancssargan villogtatja a battery ledet (bar emlekeim szerint annak folyamatosan kene egnie)
a masodik problema azert is erdekes, mert idaig is xp volt rajta, amit szinten en telepitettem, minden gond nelkul. ezert meredek szamomra, hogy most bizonyos telepitesek nem mennek, mig masok igen. ebbol szerviz kene, hogy legyen, csak nem latom, hogy mi miatt. viszont az mar gondolom celszeruen nsu-n keresztul kene, nem?
-
robcsi1979
csendes tag
-
M_zolee
csendes tag
válasz
Kovács84 #5135 üzenetére
Szia!
A BIOS frissítést szerintem be kellet volna fejeznie, mert kiírta a végén hogy "flashed successfull". Még vártam egy pár percet de semmi, ekkor nyomtam egy power gombot amire kiírta egy zöld háttérbe, hogy 2sec múlva lekapcsolja magát a gép. Ez az ablak fent volt még jó pár percig, de mivel nem reagált a power gombra, kivettem az akksit.
Lehet, hogy azt nem kellett volna -
enzo.1
csendes tag
válasz
Kovács84 #5103 üzenetére
Kedves Kovács84, köszönöm észrevételed. A hotfixek fent vannak, xp telepítése után rögtön ők következtek. power4gear quiet office-ban megy, illetve bios frissítés is megvolt... Mindezektől függetlenül a notebook hardware control - bármilyen módban is van a power4gear, maximális órajelet lát a procinál... belenyúlni a venti beállításaiba már nem nagyon szeretnék, valószínűleg marad így ahogy van
-
ML320
senior tag
válasz
Kovács84 #5048 üzenetére
Jaja... NSE - 9.000,-, központ - 44 ejró. Nettó.
És ez még csak a szállítás költségét fedezi, valamint a hibalokalizálást. A jó édes...
Ez után még eldöntheted, kéred-e a javítást. A gáz az, hogy alkatrészt beszerezni nehéz. Több dolgot sehonnan sem adnak ki a gyártók, így ha használni szeretnénk, akkor maradnak ők...Véleményem szerint helyi szervizek, amiket inkább keresnék. Sajnos itt is a márkaszervíz, akár autó- akár notipiacot nézünk.... Kitölthető...
-
DjKoxi
senior tag
válasz
Kovács84 #5026 üzenetére
Szerintem is csúnya. Mondjuk nemkem a fabetét az autókban sem tetszik.
Régebben volt A6M notival gondom ( érthetetlen fagyás, és csak a power gomb segített ).
Valószínű, hogy az energiagazdálkodási funkció okozta, mert csak akkukímélő üzemmódban fordult elő. Mióta nem kapcsoltam abba a funkcióba azóta nem fordult elő.
Lehet semmi köze hozzá, de ezt tapasztaltam. -
nfsu17
veterán
válasz
Kovács84 #4992 üzenetére
Értem mit mondasz, de letöltésnél is hallom.Amint megállítom a letöltést > csönd > majd indít és hallani. Nem hiszem, hogy ekkor is alszik.
Sőőt...asztali vinyóm elég régi és pl ha elindítom a böngészőt, fél órát kerreg, keres míg bejön az oldal...utána csend. Szerintem ez nem más, mint a vinyó hangja kereséskor, csak ilyen édekes hanggal. De meg lehet szokni. -
LJ.
tag
válasz
Kovács84 #4979 üzenetére
őőőő nem igazán értem mit is akarsz mondani az előző hozzászólásoddal, de a képket nagyon köszönöm!!!
még annyit szeretnék kérdezni, hogy ez a funkció--> F9 Numeric Touch Pad
Replace traditional numeric keyboard and add more working efficiency- magyarul annyit jelent, hogy a touch pad akár szolgálhat a numerikus blokként is? [az oldal alján van a leírása] -
nfsu17
veterán
-
tothbe
addikt
válasz
Kovács84 #4782 üzenetére
Látom eléggé egyezik az izlésünk
Nekem is Nokia a teló és nekem is 6230i az egyik, a másik meg 6120classic.
A sirmium meg szintén jöhet, és Gepida van most is, bár sokkal gyengébb tipus.
Na meg, ha sok pénzem lesz, akkor x5 vagy bármi 5-ös sorozat jöhet. Az asszonynak meg egy Volvo a biztonság miatt. ;)
A 13,3 noti nekem meg pici, mind kijelzöben, mind pedig, és ez a fö szempont, a billentyük méretében. Azt is kipróbáltam, mikor vettem ezt, de azon nem tudtam gépelni a tömzsi és hosszú ujjaimmal. -
tothbe
addikt
válasz
Kovács84 #4772 üzenetére
nemtom. Ez a márkadolog, mint a Lambo is nekem olyan idegen. Ha Lambo-t akarok autót veszek, nem pedig egy olyan notit. Föleg nem annyiért amennyiért adják. Ilyen a Porsche bicikli is, minek az 1milláért, mikor bringában sokkal jobbat kapok annyiért, ami nem Porsche ugyan, de csúcs, Porsche-t meg max. autóban szeretnék.
-
skornail
csendes tag
válasz
Kovács84 #4500 üzenetére
arra is tudom a választ...
mert az egyik fiók csak úgy volt beállítva, hogy mutassa, ha levelem jött, de ne töltse le...
nem vagyok kint a bajból még... éjszaka minden faszentos volt, most reggel viszont kékhalál
DE a legutolsó működőképes beállításokkal ment... bár nem tudom, hogy a dadogás most épp megvan-e. Ami gáz, hogy azt a nem tudom mit folyton telepíteni akarja, csak nem tudom letiltani, mert az eszközkezelő szerint meg minden ok...
harcolok tovább! -
ML320
senior tag
válasz
Kovács84 #4492 üzenetére
Megnéztem az ominózus lapitopit. Nem találtam sehol sem, így nem kizárt, hogy kifutó típus. Ez utóbbit még az erősíti, hogy a gyári leírás szerint XP-vel került forgalomba. Sajna én nem találkoztam vele, és kicsit hitetlenkedő vagyok, mert a paraméterek alapján jóval magasabb árat várnék erre a tudásra. Nem tudom
Főleg: az Asus oldalán ZBD-t is vállalnak rá! Venni kéne egyet. -
skornail
csendes tag
válasz
Kovács84 #4470 üzenetére
ezen a dma dolgon már túlvagyok egy ideje, és nem az a baj, nem PIO-ban van... sajna, nem ez a megoldás... viszont van egy oldal http://driveragent.com/driveragent_results.php?hwid=a60bb86689e9327ddff73084d15c42f4&PHPSESSID=6b8f2pu4mfb6go60ake6vu58o5
na itt az én gépemről készített cucc látható... elég döbbenetes, hoyg a gyári driverekkel ezt írja ki, bár gondolom, ez az oldal is meg akar élni valamiből, és ha kifizetném a 30 dollárt, akkor is max az eredeti már meglévő drivereket kapnám.
szóval egyelőre a probléma fennáll -
skornail
csendes tag
válasz
Kovács84 #4465 üzenetére
itt vagyok Szegeden, és bárkinek még két bocicsokit is fizetek, ha megoldja ezt...
Minden fent van, mostmár még az is, amit talán soha nem tennék fel, minden segédszart is feltettem, és a drivereket többször, lefutott az avast, de sehol semmi!
Tehát akkor részemről a két bocicsokis biznic mehet -
jocó80
csendes tag
-
waces
aktív tag
válasz
Kovács84 #4387 üzenetére
Koszi. BIOS es egyeb driverfrissitesek majd a hetvegen, most csak azt probalgattam, ami a dobozbol kikerult
NHC-t megneztem, de nem voltam tole elajulva (vagy lehet csak a vistat nem szerette), mert mintha nem funkcionalt volna 100%-osan. De ezt is meg megturom a hetvegen.Egyebkent az Asus LiveUpdate mennyire mukodik? Mert annak imho eszre kellett volna venni az ujabb verzioju bios letet az asus sitejan.
-
tothbe
addikt
válasz
Kovács84 #4266 üzenetére
na megvolt az elsö félórás ismerkedés élöben a géppel.
Azt kell mondjam, egy álom. A gép maga brutál jól néz ki, és úgy is megy. A Vista Boot és leállás is iszonyat gyors meg úgy minden rajta. a tapipadja is nagyon jó, lehet, nem is fogok egerezni, bár a tapipad alatti gombok kattogása zavaró és nehézkes a nyomás, de magán a tapin is lehet, úgy meg kellemes. Egy dolgot nem találtam, de lehet, csak a Vista tréfált meg, az asztali ikonok óriásiak 1280x800 felbontásban is és nem tudtam levenni öket kicsire.
Meghajtani még nem sikerült, inkább csak ismerkedtem vele, meg majd csak jövö hét végén kapom meg véglegesre, szóval szétkinozni sem akartam tesztekkel meg játékkal, de utána meg fogom hajtani és majd irok még.
Hétvégi élményt meg várom itt szintén töled. -
DjKoxi
senior tag
válasz
Kovács84 #4287 üzenetére
Köszi a választ.
Gondoltam kontakthibára is, nyekergtettem, csavargattam az alsó részt, nyomogattam is alul de úgy soha nem tudtam előidézni.
Remélem csak ez a baja, aránylag keveset használom, anno a sulinet kihasználása miatt vettem. Főleg netezés megy rajta, tetszik a mobilitás az egész házban. -
tothbe
addikt
válasz
Kovács84 #4255 üzenetére
egyenlöre nekem is csak vizuális tapasztalatok vannak, mert kipróbálni nem maradt idöm, és majd csak hétvégén kerülök a közelébe(Bár lehet,.hogy csütörtökön is sikerül egy kis idöt tölteni vele).
Nagyon jól néz ki élöben is a cucc. az egér amit adnak mellé, használhatónak tünik, de a táska az egy világosszürke vacak. hétvégén majd mindketten megnézegetjük bövebben és hétfön egyeztetünk. -
tothbe
addikt
válasz
Kovács84 #4253 üzenetére
Én egy ilyet vettem a notinak: Targus Leather Attaché
Na mondjuk nem csak a noti lesz benne, lévén, hogy az csak 14-es, viszont igy befér mellé minden ami kell.
Viszont ezzel a perfectskin-nel felcsigáztál, lehet, nézek én is egyet 14-esben. -
Csigger
őstag
-
-
tothbe
addikt
-
fwgoze
aktív tag
válasz
Kovács84 #4214 üzenetére
Az oké...de nekem azt magyarázta, hogy ez vmi típushiba az Asusnál, hogy vemlyik legújabb Vista frissítéssel összeakad asszem az alaplap drivere
Tényleg csak ilyen részinformációim vannak...és most nem tudom megkérdezni tőle, mert elutazott...de majd ha hazajön megkérdezem pontosabban...
Csak addig is meg akartam lepni vele, hátha tudja vki a megoldást... -
ML320
senior tag
válasz
Kovács84 #4190 üzenetére
Változó a BestByte árképzése. A Rami határozza meg, így a partner cégeknek nincs beleszólási joga - mármint ha a katalógusukból választasz. Volt, hogy 2%-os árrés volt a gépen, de az átla 6-10% körül mozog, ami átlagos. De előbb ha egy adott típusra kérsz több helyen is árat, lehet nagyobb szóródás is!
Amúgy semmit nem jelent a BB kapcsolat, mert nem BestByte pontoknak is adnak el olyan termékeket, amit elvileg csak a szerződött partnereik kaphatnak. Ezért érdmes rákérdezni nem BestByte pontoknál is a beszerezhetőségre. A HRP és CHS is forgalmaz, valamint van még néhány nagyker.
-
shteer
titán
válasz
Kovács84 #4181 üzenetére
5. jótállás
Az elvégzett javításokra és a cserélt alkatrészekre a jótállás 3 hónap, vagy az eredeti jótállás fennmaradó része, ha az hosszabb időtartam. Az eredeti jótállási idő meghosszabodik a szervizben töltött idővel. A terméknek vagy jelentős részének kicserélése esetén a jótállási időtartam a kicserélt termék (kicserélt részegység) tekintetében újrakezdődik. Jelentős résznek tekintendő az alaplap és a kijelző. A jótállás csak akkor érvényes, ha a javítási munka a szerviz által kiadott munkalappal igazolható.így megy ez asuséknál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest