Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonaprofi3
csendes tag
Sziasztok!
Másik topic-ban már érdeklődtem a problémámmal kapcsolatban, de itt is megkérdezem, hátha van olyan, aki szintén Zenbook-ot használ.
A problémám, hogy az egy napos um425-ös ultrabook-om szinte nulla terhelés mellett is folyamatosan nyomja a ventilátort, (CPU 38-39 fok). Mivel ma black friday van és a bolt jelezte, hogy nem tudom ma visszavinni, hogy megnézzék, csak hétfőn, így gondoltam futok itt is egy kört.
Bios verzió legújabb, windows frissítés lefutott.Köszönettel,
Leon -
mrhitoshi
veterán
Sziasztok!
Van egy ROG G56JK laptopom (4. gen. intel i7-es sorozat), és mostanában kezd meggyűlni vele a bajom sajnos. Vettem még tavasszal egy bluetooth fejest, hogy kényelmesebb legyen a home office, és az utóbbi időben elkezdett folyton kékhalálozni a windows mikor párosítottam a fejest, vagy mikor hogy, de a bluetooth miatt volt a kékhaláozás. Tavasztól idáig amúgy nem voltak ilyen gondok.
Meguntam, és újra telepítettem - egy amúgy elég öreg - a windows OS-t. Na sajnos a problémák nem oldódtak meg, hanem átalakultak.
Kerestem volna drivereket a laptopomhoz, de az Asus oldalán már semmi nem elérhető a laptopomhoz..... És most a fő probléma az, hogy mikor csatlakoztatni akarom a fejest (miután már párosítva volt a laptophoz) a laptophoz, akkor vagy sikerül, vagy pedig azt írja a gépházban, hogy sikertelen, de közben amúgy a fejhallgatóval nem történt valójában semmi.Ezután eszköz törlése, majd újból párosítanom kell, hogy csatlakozni tudjak. És kezdődik újra a baszkodás.

Ha végre csatlakozott, és mondjuk magára hagyom a gépet, közben kikapcsol a fejhallgató, vagy lezár a windows, vagy alvó módba kerül, indul az egész csatlakozásos marhaság előről.
Feltételezem, hogy valami driver gond lesz, mert egyébként maga fejes teljesen jól működik más eszközökön, illetve a laptopnak sem gondolnám, hogy HW gondja lenne, mert eddig legalább működött a csatlakozás. (azt leszámítva, hogy volt amikor watchdog violation hibára hivatkozva kékhalálozott a rendszer)Találkozott valaki már hasonló gonddal ? Vagy van valakinek valamilyen ötlete, hogyan tudnám megoldani a gondot ?
Vagy egyáltalán honnan tudnék normális dirvereket letölteni ? -
Edge
veterán
válasz
littlejohnny
üzenetére
Az én strixem se látott egy vadiúj toshi nvme ssdt, se bios se semmi, beletettem egy samut azt meg egyből látta, az asus laposok nem minden nvme ssdt komálnak. Érdemes utánanézni compatibility listának.
-
válasz
littlejohnny
üzenetére
Szia. Erre a macrium reflect free való. A windows lemezkezelőben sem látod?
Illetve a biosban legacy vagy uefi beállítások vannak? -
válasz
littlejohnny
üzenetére
Én a helyedben tiszta telepítést csinálnék SSD-re, a HDD-t addig ki kell venni.
-
littlejohnny
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Asus Vivobook 17 (X705UA-GC150) típusú notebook. A mai napon raktam bele egy Kingston M2 SSD-t (KINGSTON SSD M.2 2280 NVMe 250GB A2000).
Jelenleg meg benne van az eredeti sata-s HDD is. A létező rendszert szeretném az SSD-re migrálni. Nade: a rendszer nem lát SSD-t, se semmilyen plusz meghajtót és biosban sem látom...
Vajon mit ronthattam el? -
namito
csendes tag
Van egy ASUS ROG STRIX GL503VD laptopom, amit szeretnék bővíteni M.2 SSD-vel. Szerintetek az ADATA XPG SX8200 Pro 512GB PCIe ASX8200PNP-512GT-C használható lenne bele rendszernek és játékra? Azt olvastam több helyen, hogy ezek az M.2 SSD-k melegszenek és hát a laptopban korlátozott a plusz hűtés lehetősége.
-
vittgen
senior tag
-
-
-
vittgen
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Óóóó...
Ne máááá!!
Pedig már megrendeltem...és várom, hogy hozzák!!
-
beer1
aktív tag
Szisztok!
Adott egy Asus x541u típusú laptop (a baratnőmé) és olyan kérdésem lenne, hogy a benne található optikai meghajtó az képes-e DVD írásra vagy csak olvasni tudja ?
Köszi előre is -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Asus X540L-es notiba lehetséges belerakni 5Ghz-es wifi kártyát?
-
jokerone
tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Szia!
Kicsit elcsúsztam a memória teszteléssel, de ma végre sikerült. Az eredmény: indulás után egyből elkezdte szórni az errorokat, 10397-nél állt meg, hogy túl sok neki. Azt hiszem a probléma ezzel fel lett derítve, köszönöm a segítséget

Ha valakit érdekel a noti eladó

Üdv:
Laci -
Sziasztok. Srácok van a notebookhoz egy 27 colos monitor, viszont a notebookon nem kapcsol ki teljesen a kijelző, marad némi megvilágítás, ezt nem lehet teljesen megszüntetni?
-
törölt tag
Sziasztok. Kisebbik fiamnak van egy ASUS TUF FX505DU notija. Az a gondja vele, hogy az integrált VGA-t akarja mindenáron használni. Ha megnyit egy Chrome böngészőt akkor laggol a gép. Az nVidia panelon beállítottuk, hogy a dedikáltat használja, de így is az integrált pörög elég gyakran 100%-on. A Bios-ban nem táláltuk meg átlehet-e állítani dedikáltra. Van tippetek, mit lehetne csinálni?
-
Szia kago!
Az A400 az nem volt jó választás, de ez már mindgy is.
Asus K50ij (ha jól emlékszem, akkor nem ment ssd-vel, legalább is hasonló típusok. Ezt az K50IN nem tudom, hogy megy-e, ha pl egy teszt hdd-re gond nélkül felmegy, és ssd-re meg nem akkor ez felejtős. amúgyis ez még csak sata-2 csatis, így ki sem lenne használva az ssd. -
kago
újonc
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Szia Pyttawrx!
Látom, hogy neked is volt dolgod Asus K50IN laptoppal, ami SSD-vel megy.
Nekem is K50IN van, amibe szeretnék SSD-t tenni. Vettem egy Kingston A400-at, amit már másik hasonlóan régi laptopomnál sikeresen használtam, de ennél nem fogadja el: Win telepítés megszakad hibával, vagy "hiányzó bootmgr"-t ír ki.
Neked hogy sikerült, hogy elfogadja az SSD-t? Küldök én is boot képernyőt képet.
Előre köszönöm a válaszod.
-
jokerone
tag
Sziasztok!
Családtag gépébe próbálok életet lehelni, vagy bármit kezdeni vele.
Indítás után a következő dolgokat produkálja:Általában pár indítás kell neki, hogy egyáltalán bármit mutasson a kijelzőn. Az látszik, hogy bekapcsolja, de nem jelenít meg semmit.
Ha Windows boot managerről bootolok, akkor ez a hibaüzenet:
javításra szorul a gép vagy az eszköz
nem sikerült ellenőrizni a fájl digitális aláírását
hibakód: 0xc0000428
helyreálítási környezet megnyitása F1
F1-re -> ugyanez a képernyő
Ha megpróbálok pendrive-ról bootolni:
error code 0xc0000225Simán HDD-ről windows boot manager nélkül:
Itt már megjelenik a win10 logo (néha), de ugyanúgy lehal és a következő üzenetet dobja:
required file is missing or contains errors
File:\windows\system32\boot\winload.exeNéha olyat is dob, hogy felkészül az automatkus javításra, de
File\windows\system32\winload.efi -t nem éri el
és error code 0xc0000225-ös kóddal lehalÁllítólag járt szervízben, ahol azt mondták alaplapi RAM (szerencsére integrált) nyekkent, de nem gondolom ilyenkor az egész alaplap kuka. Találkoztatok hasonlóval? Valóban az lehet, mint amit a szervíz mond? Próbálnám eladni nekik, vagy rendbe tenni, hogy eladható legyen, de egyelőre nem tudom hol induljak neki ennek az egésznek.
Köszi előre is, ha tud valaki segíteni.
Üdv:
Laci -
lacusska
csendes tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Köszi , csinálok fotót és felteszem. én is a VGA ra gyanakszom, azzal sajnos nem sokat lehet kezdeni, de hátha. a gép elég öreg de egy két aprób dologra még jó enne sajnálom kidobni jó áapotban van, és kel keresnem bele még 2 GB RAM ot, de egyben, mert 2db foglala van benne s ddr2 ramot inkább csak 1gb t lehet találni (jelenleg 2 GB ddr2 800 van benne, egy darabban nem nagyon van ilyen kézen közön.
-
lacusska
csendes tag
Tisztelt Fórumozók! Segitségre lenne szükségem a kövekezőkre, abban a reményben hogy más is belefutott már ebbe a problémába. K50C ASUS laptop Windows 7-el vagy 10 el a hiba mindkét rendszernél előjön. Egy "elhasználódás" miatt ura szerettem volna telepiten az oprendszert, felformáztam a winchestert és egy teljesen uj telepitést csináltam a gépre. ezután az inditásnál előjott az inditó képernyő, majd m a képernyő bekerült egy olyan ábra a normál inditóképernyó"elé" mintha nagyon sürün esne az eső, és onnan nem megy tovább sehová leáll ott. ugyanezt több telepitésse próbálta többféle teepitólemezel. maj a a W10 el is próbálkoztam az fel is ment de a felbontást nem lehett beállitani a normál ra csal 1024x768 ra, a video driver a windows sajátja. aztán nagy nehezen felmet egy régebbi sajá driver(SIS) és a következő inditásnál "felkészülés a javitásra felirta és ugyanaz az eső felület. kérdésem talélkozott e már ezzel valaki vane- ötletetek ennek a hibának az elháritására.
Köszönöm mindenkinek előre is a segitséget- Tisztelettel lacusska -
swixx
tag
Sziasztok!
A barátnőm vásárolt egy gamer laptopot, (ASUS TUF FX505DU) és folyamatosan problémái vannak a wifi kapcsolattal. A helyzet: játszik bármilyen játékon, a pingje jó 40-50, majd egy kis idő után felugrik 400-500-ra és nem esik vissza. A problémát csak az oldja meg, ha lecsatlakozik majd vissza a wifire, de ez is csak ideileglesen. Az ASUS oldaláról már letöltöttem a wifi drivert, a realtek oldaláról is, új wint is próbáltunk de nem segített.
Találkoztatok már ilyen problémával? Tudnátok segíteni? Fontos lenne. -
törölt tag
Úgy néz ki, hogy a MyAsus töltėsi hibáját nem egy win update okozza, mert frissen feltelepített, és feldriverezett gépnél sem működik jól. Tôköm kivan.

-
törölt tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Jött hozzá frissítés, azt feltettem. MyAsus nélkül sajnos ez a funkció nem működik. A Lenovonál ez az energiatakarékossági beállítás hardveres. Ha egyszer beállítottad, bármi van, tartja a 60%-ot. Akkor is, ha utána Linuxot teszel rá, ott is érvėnyben marad. Ellenben itt csak akkor él, ha a MyAsus fut. Ha Windows alatt beállítom a 60%-ra töltést, és utána egy Live Linuxról bootolok, ott tölt, csak windows alatt nem. Ezért kell a MyAsus.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy ZenBook 13 UX333FA típusú notim. Ha otthon vagyok, sokszor használom töltőről. Ekkor a MyAsus szoftvert "Maximális élettartam" üzemmódba állítom, ami 60%-ig engedi tölteni. Ez jól működött néhány nappal ezelőttig. Mostanában azt veszem észre, hogy nem működik. Hiába van beállítva, ha a töltő rá van dugva, 100%-ig feltölti, akkor is, ha a 60%-os határ be van állítva. Ugyanez igaz a kiegyensúlyozott módra is, ahol 80%-ig kellene feltöltenie, de itt sem áll meg, hanem bármi van, mindig feltölt 100%-ra.
Vajon mi okozhatja? Eddig ez nem volt így. Pár napja csinálja ezt. Frissítettem a MyAsus-t is, de nem ez volt a gond. Talán valamelyik Windows frissítés hülyítette meg? Tudtok erről valamit?Előre is köszi!
-
válasz
coldfirexx
üzenetére
Szia,
ITT van, ha megfelel a spec szerinti és egyéb szerint

-
Szotyi222
aktív tag
válasz
coldfirexx
üzenetére
[link] ha még meglesz
-
Szotyi222
aktív tag
válasz
coldfirexx
üzenetére
-
-
válasz
coldfirexx
üzenetére
Nagyon úgy nézem, hogy nem lesz ez már, amit írsz szerintem is amiatt. Max esetleg lesz még 1-2 elfekvőbe talán

-
-
Szotyi222
aktív tag
válasz
coldfirexx
üzenetére
-
Sziasztok!
Tudja valaki hogy miért nem lehet sehalo kapni ASUS zephyrus G14-es notebookot?
Eltűnt a piacról teljesen. Vagy már jön a következő generáció?Köszönöm,
István -
ClioRS
őstag
Sziasztok,
Adott egy X751MD gép, amiben elvileg 1 alaplapra forrasztott RAM van, illetve 1 szabad slot. Öcsém gépe, eddig nem foglalkoztam sokat vele, 4GB memóriát írt a windows és az AIDA is, ezért vettem még egy 4 gigás RAM-ot, hogy majd beleteszem az üres helyre. Aztán mikor szétbontottam, akkor láttam, hogy nagyon nem üres az a hely.
Kérdés, hogy hogyan tudom előkeríteni a beépített memóriát vagy azzal mi történhetett? Vagy ebben nem az van, és csak 1 hely van összesen? Akárhol néztem azt írták, hogy alaplapi 2 vagy 4 giga van gyárilag. Próbáltam memória nélkül indítani, nem történt semmi. -
amdboy
senior tag
.
-
válasz
Jekswej
üzenetére
Nézd meg, hogy a legfrisebb Windows 10 telepítővel próbálod-e. Ha nem, akkor szedd le a Win oldaláról. Ha igen, akkor menj fel az Asus oldalára szedd le a SATA-RAID vezérlő drivert, tedd fel ugyanarra a pendrive-ra, amin a Win10 telepítő van csak egy másik mappába és ezen az ablakon, amit belinkeltél rákattintasz a frissítés gombra, akkor elvileg fel kell, hogy ajánlja, hogy be tudd tallózni a penyóról a drivert. Tallózd be utána meg minden megy már értelemszerűen.
-
Jekswej
újonc
Sziasztok!
Egyik ismerosomnek telepitettem a zsir uj laptopjara windows-t a telepites elejen mar furcsa volt hogy nem volt eger a telepites elejen,utana pedig sehogy nem tudtam elohozni/wifi se volt mintha nem lett volna wifi adapter a gepbe ezt irta is hogy nincsen illesztoprogram.
Termeszetesen ezeket letoltottem feltelepitettem,de ugyanugy semmi,ugyhogy a gep vissza lett kuldve mondtak is hogy megcsinaltak.
Ma megjott, a touch pad mostmar mukodik de a wifi tovabbra sem ugyhogy rendkivul jol megszereltek.
Gondoltam ujra telepitem a windows-t hatha megoldja de erre ezt az uzenetet kaptam
Mostmar minden remenyt elvesztettem,azthittem szepen megcsinaltam a hibat erre visszakaptam egy megrosszabb laptopot.
Valakinek otlet?
A gep tipusa:Asus Vivobook X712FA-AU682 -
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Asus x554l
Probléma a következő:Az akksija felpúposodott.Ezt most fogom cserélni,viszont a kijelzőn csak a töltővel ad képet.Ez betudható az akksinak?
Üdv -
Amalgam
aktív tag
Helló.
Szerintetek melyik a jobb Zenbook 425?
AMD Ryzen 5-4500U (UM425), vagy i5 (UX425)? -
Zoli54213
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asus TUF Gaming A15 FX506I laptop 48Ah akkumlátorral. Szeretnék a 2,5"-es helyre SSD-t tenni, viszont hiányzik hozzá még egy kis vékony kábel, aminek az egyik vége SATA és SATA tápcsatlakozó. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Ez jó lenne hozzá?
[link] -
amdboy
senior tag
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Nincs letöltèsi korlát
-
amdboy
senior tag
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Azt nem tudom. Hol tudom azt megnèzni?
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Van egy asus x542un laptopom. Gondom a következő. Wifin max 1MB/s-en kèpes letölteni. Haveromnak van egy jóval règebbi acer masinája ès áthozta hozzám, az övèn a max letöltès 10MB/s. Ez hogy lehet?
-
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Én hdd cserével kezdenék
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest