Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Adott egy Asus rog gl702vs noti amiben ezek az alkatrészek vannak:
Processzor: i7 7700HQ
Ram: 24gb ddr 4 2400Mhz
Videokártya: Gtx 1070
Nemrég lett takarítva és pasztázva is, viszont játék során a proci hőmérséklete 90 fok alá nem akar menni. Programmal kikapcsoltam a turbó funkciót akkor 5-10 fokot ugyan esik a hőmérséklet, de nyilván akkor meg a teljesítménye gyengébb. Mennyire normálisak ezek a hőfokok? -
amdboy
senior tag
Sziasztok. Létezik valahol olyan ahol db-ra árulnak billentyűt? 1db leesett a notimból és csak ezért nem vennék egy full billenytűt. Köszi a válaszokat
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Asus N551JM notiba szeretnék ssd-t az optikai meghajtó helyère. Melyik mèretü átalakító való bele?
-
amdboy
senior tag
újabb kérdésem lenne. Ebben a gépben csak 1 ram foglalat van ossz vissz? Tudja esetleg valaki?
-
amdboy
senior tag
Update... Megoldódót, köszi a választ. Én voltam a bamba
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Adott egy ASUS X541U laptop amibe tettem egy ssd-t a hdd mellé. A bios látja és a win is. Viszont a telepítéssel akadtak problémáim. Akárhogyan is szeretném pendrájvról nem akar bootolni. Mit kellene állítanom, hogy tudjon bootolni?
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Továbbra is lassú wifi kapcsolattal küzdök. A lènyegy hogy asus vivobook x542 notim van ès wifin a letötlès ès nèha a böngèszès is baromi lassú. Ha letöltök olyan 60-70kb/s a maximum. A netem 120mb/s tudna elvileg. Ha lanon használom akkor majdnem megvan a full sávszèl.
frissitettem wifi drájvert de az sem segített. Vègső esetben újrahúzom, de azt hagynám legutoljára. Esetleg valakinek 5let? A válaszokat köszi.
-
amdboy
senior tag
.
-
amdboy
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #32206 üzenetére
Nincs letöltèsi korlát
-
amdboy
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #32204 üzenetére
Azt nem tudom. Hol tudom azt megnèzni?
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Van egy asus x542un laptopom. Gondom a következő. Wifin max 1MB/s-en kèpes letölteni. Haveromnak van egy jóval règebbi acer masinája ès áthozta hozzám, az övèn a max letöltès 10MB/s. Ez hogy lehet?
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Megoróbálom leírni a problèmámat èrthetően
Szóval a gond az, hogy a gyerek játszott tegnap a laptopon ès most használni akartam, felnyitottam ès azt láttom, hogy a kijelzőn alsó felèben van egy fekete csík, illetve pár fekete nègyzet szerü valami. Olyan mint ha a billentyükből pár darab illetve a space bill látszodna halványan a kijelzőben. Ha lehajtom ès oda mèrem a foltokat, tènylegesen ugyan ott vannak a kijelzőn mint a billentyün. Mint ha tükörkèp lenne a kijelzőn a gombokat tekintve. Megoróbáltam tisztitószerrel, ami alkoholos leszedni, mert olyan mint ha a (festèk ragadt volna a kijelzője a billentyükről) de nem nagyon akar lejönni. Azt mèg tudni kell, hogy az ablak mellett hagyta a gèpet ès szerintem tegnap egèsz nap sütött rá a nap, elkèpzelhető, hogy esetleg a festèk valamilyen formában megfogta a kijelzőt?? Vagy ez hülyesèg? Egyenlőre így hirtelen másra nem tudok gondolni. Esetleg valaki látott vagy hallott már ilyet? Mert èn mèg nem, ès elèggè zavaró.
-
amdboy
senior tag
Szisztok! Nemrèg bekapcsolási vagyis akssi problèmáim voltak amit fentebb olvashattok. Ha valakinek ugyan ez volna a problèmája, akkor ez a megoldás:
A gép alján, a fedlap alatt van két fényes csavar, az egyik alatt el van vágva a vezető fólia.
Ez az akkumulátor működéséhez szükséges átkötés, a csavar zárja rövidre, és csak akkor megy a gép az akkuról, ha oda a fényes csavart visszacsavartad. (feketére festett csavarok nem vezetnek)
Első perctől a 2 csavart mutatják: [link] -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Ismèt kèrnèk egy kis segítsèget. Szóval adott egy Asus x542UN noti amiben kicserèltem az optikai meghajtót hdd-re. Ezzel nem is volt semmi baj. A problèma az, hogy miután összeraktam az akksi megszünt lètezni. Amint lehúzom az áramról a gèpet kikapcsol. Amikor be van kapcsolva ès áram alatt van azt írja, hogy teljesen feltöltve. Előtte nem volt gond az akksival ment 2 órát legalább. Elcseszhettem valamit? 3 kábel volt amit lehúztam mikor szètszedtem( touchpad, bill ès egèr bill) de azt mind vissza is raktam. Illetve ennek a 3 vezetèknek szerintem nem sok köze lehet az akksihoz. A válaszokat köszi.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Remèlem jó helyre írok :) Szóval Vásároltam egy asus x542un notit amiben gyárilag ssd van. Ezt cserèlnèm nagyobb HDD-re. A kèrdèsem az lenne, hogy kell ehhez valamifèle átalakítást vègezni, vagy csak kiveszem az ssd-t ès beteszem a Hdd-t?
A válaszokat köszi
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Asus x555l notin valamit nagyon elnyomtam, mert feketefehèr lett a kèp
hogyan tudom ezt visszaállítani?
win 10 az op
Update: meglett
-
amdboy
senior tag
válasz
steelsec #29194 üzenetére
Megkaptam amit köszönök. Lefutattam az aida 64 tesztet közben. Ha csak simán a cpu-t terhelem 60 fok stabilan. Ha bepipálom z FPU-t akkor 75-80 fok körüli. De feljebb nem megy... Játèkonál ma mèrtem 92 fokot is. Ugyhogy nem èrtem
lehet, hogy már 80 foknál visszavesz az órajelből
tovább viszont nem terhelem, mert megsütni nem akarom
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. A minap vásároltam egy Asus x555ln notit. I3 4010u proci, 8gb ram, gt 840m, 128gb ssd ès 500gb winyóval szerelt ès win 10 fut a gèpen. A kèrdèsem a következő. Játèk alatt felmegy a proci 85-87 fokra, alap járaton olya 40 fokos. Ez mennyire baj? A hivatalos honlapon 100 fokot ir maxnak de èn azèrt "fèlek" kicsit
Illetve amit mèg èszrevettem, hogy ez a hőfok ingadozás akkor van mikor a proci 100% fut. Igaz ez is èrsekes dolog, mert mikor a játèk közben a proci kihasználtsága olyan 60-70% akkor akadás mentesen fut, de van mikor felugrik 100%-ra( ilyenkor annyira szaggat, hogy játszhatatlan szinte) ès ekkor van a magasabb hőfok is. A játèk amivel játszom: fifa 18 . 30fps korlára állitva 1360x768 felbontás ès mediumra van rakva. Válaszokat köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest