- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
littlejohnny #32297 üzenetére
Az én strixem se látott egy vadiúj toshi nvme ssdt, se bios se semmi, beletettem egy samut azt meg egyből látta, az asus laposok nem minden nvme ssdt komálnak. Érdemes utánanézni compatibility listának.
-
válasz
littlejohnny #32292 üzenetére
Szia. Erre a macrium reflect free való. A windows lemezkezelőben sem látod?
Illetve a biosban legacy vagy uefi beállítások vannak? -
válasz
littlejohnny #32292 üzenetére
Én a helyedben tiszta telepítést csinálnék SSD-re, a HDD-t addig ki kell venni.
-
válasz
littlejohnny #32172 üzenetére
Szia. Tedd fel a megfelelő win7 drivert, megeszi a win10 sok esetben, vagy a drp-s zip-et töltsd le a wifi kártyára keress.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
littlejohnny #11609 üzenetére
Hát az elég kalandos, mert ha Not Detected, akkor meghajtót sem lát, hogy várod, hogy boot-oljon valami, most lehet én értem rosszul, de ha nem is lát meghajtót, akkor eddig hogy állítottál boot sorrendet? Vagy ha valahogy megkersteteted vele a meghajtókat, és bios mentés & kilép, akkor elvileg mire visszalépsz a bios-ba újra el lesz felejtve minden ahogy a boot sorrended is, hisz újraindult a gép. Valahogy nagyon nem értem, mi történik vagy mit csinálsz
Egyébként ha ennyire tréé a helyzet, akkor szerintem vagy vidd gariba a gépet, vagy ha nem félsz a dolgotól, akkor csinálj egy bios frissítést, hátha ettől észhez tér a bios/alaplap. Vagy atom meghal a gép tőle, egy elfuserált bios update után, amire nemtom érvényes-e a garancia.
-
Kroni1
veterán
válasz
littlejohnny #11605 üzenetére
Hát más is mondta már, ki kéne venni a vinyot másik gépbe sata portra kötöd azt törlöd a freedost formázol stb. Ha erre nincs lehetőség akkor nem tudom.
A nem csinál semmit azt jelenti hogy hiába állitod a dvd-t első boot opciónak mindig elálitodik onnan, vagy ott marad de mégse bootol arról? Van asusnál olyan (asszem F11 gombbal) hogy nem a biosba lépsz hanem csak egyszeri boot kiválasztás a boot menü, de gondolom ha innen dvd-t választasz akkor se kezd el telepiteni..
-
Kroni1
veterán
válasz
littlejohnny #11603 üzenetére
elkepzelhető
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
littlejohnny #11599 üzenetére
Lehet egyszerűbb lenne, ha átraknád bármilyen másik gépbe a notid vinyóját és:
- boot, XP lemezről
- minden partíciót törölsz, csinálsz magadnak normálisat
- nyomod, hogy melyikre telepítenéd a Win-t
- másolja a fájlokat és mikor a fájl másolással végzett kiírja, hogy 15sec és újraindul, itt meg egy az egybe kikapcsolod a gépet.
- kikapcoslás után, tedd vissza a vinyót a laptopodba és boot-olj a vinyódról, amiről már az XP telepítőjének is magától életre kell majd kelnie és elméletileg gond nélkül települ majd.ui.: a garid nem száll el, tudomásom szerint nincs matrica meg hasonló a vinyó közelében (nálam csak a cpu hűtésének egyik csavarján van), de azért a csavarok maradjanak makulátlanok a szerelgetés után...
Rlaci: elmagyaráznátok, hogy mire jó a FreeDos 2011 küszöbén? Ennél egy Live Linux lemez is többet érne a gép mellé, a lemez a gyártóknak mennyibe kerülne, 5Ft-ba(?) a szoft ugye ingyenes, nem igazán értem...
-
Rlaci
csendes tag
válasz
littlejohnny #11583 üzenetére
Szedd le a Freedos partíciót és csinálj egy újat. Arra már menni fog a telepítés.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
littlejohnny #11581 üzenetére
"Mit nem csinálok jól?", ha ez megnyugtat, mindent jól csinálsz
. Aki viszont megírta az XP telepítő lemezedet, szerintem valamit elrontott, de ha van rá lehetőség, tedd be a lemezt egy másik gépbe és próbálj meg boot-olni róla. Ha arról sem megy, akkor a lemez tuti nem frankó.
-
hzcs
senior tag
válasz
littlejohnny #2348 üzenetére
elmondom mi lesz:
1. lépés: felveszed NSE-vel a kapcsolatot, bejelented hogy rossz a dvd író
2: elküldöd a gépet
3: 3-4 hét múlva visszakapod vagy ugyanazt amit elküldtél (náluk érdekes módon minden dvd író működik), vagy ha szerencséd van, kicserélik az írót egy ugyanolyanra
4: mérges vagy, mert nem tudsz írni, ezért visszaküldöd, hogy cseréljék ki
.
.
.
.
.
x: visszakapod a gépet, rontasz még 1-2 dvd-t, és veszel magadnak egy másikat, otthon beszereled és mindenki happy -
válasz
littlejohnny #2339 üzenetére
Ha bízol bennük akkor hívogasd, az Nse-t ,de többen itt a fórumon, és köztük én is inkább saját zsebre bevállaltuk az Odd cseréjét, minthogy ezekre a kontárokra bízzuk a gépet. De te tudod.
-
Louies
aktív tag
válasz
littlejohnny #2339 üzenetére
NSE hungarya kft.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest