- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Lalikiraly #36822 üzenetére
USB-s engem is érdekelne!
-
MaxxDamage
félisten
Az FPS vesztést okoz...matrica maradjon csak, úgy teljes az összkép!
Nálam nincs zsírpaca meg semmi, max. por.
Mivel a laptop csak annyit van felhajtva (kijelző) mikor be van kapcsolva.
USB egér, bill. ami "koptatva" van, meg az OLED TV van használva, kijelző nem.
/max. ha viszem valahova, de mikor újra haza kerül, akkor egyből tisztítás van./
Eddig 2x vittem el ezt a vasat itthonról. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Remekelek28 #35634 üzenetére
Hát igen...az már fóliaszakadt, selejt kb.
Még javítható lenne, de értelme nincs.
MB csere és egy új "kezdet" -
MaxxDamage
félisten
válasz
Snow075csaba #35621 üzenetére
Szia!
[link]
De nézz szét PH Aprón is, hátha találsz. -
MaxxDamage
félisten
válasz
TestamentDNR #35615 üzenetére
Nekem a ROG G752VSK hangjával gondom nem volt
-
MaxxDamage
félisten
válasz
TestamentDNR #35613 üzenetére
Meghiszem azt!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #35601 üzenetére
Ott nem tehették meg és a FixDirekt az egy jó szerviz.
Csereutalvány lett a vége a törtnetnek. /azt nem volt egyszerű szerezni, intézni!/ -
MaxxDamage
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #35596 üzenetére
Én anno (az akkor 700+ ezres csúcs Asus "3D VC"-s laptopot) szétkaptam és pasztáztam is, nem csak RAM és SSD meg HDD csere volt benne, aztán volt az FD-nél többször is garanciális javításon (gyártási hiba miatt) és személyesen (telefonon) többször is beszéltem a technikussal aki épp a gépem csinálta és nem szóltak egy rossz szót sem arra, hogy én is újra kentem a vasat.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #35452 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Lalikiraly #35414 üzenetére
Korlátlan volt, mivel betárcsázós volt...
5-6 KB/s volt a max. akkor (letöltés)
Anno itthon alig volt pár weblap, inkább német és más helyeken voltak. (én német oldalakon lógtam, főként zene számokat töltöttem le, oldal az angolul is elérhető volt) meg DC++ és hasonlók...régi szép idők! A legjobb a DOS volt, mikor csak az volt/ma meg már elvesznék benne/
-
MaxxDamage
félisten
válasz
CharlieDrop #35306 üzenetére
Ha már net meg adapter, akkor Creative Modem Blaster V.92 USB (jaa ez 56k USB modem volt és akkoriban egy vagyon, de sokkal jobb, mint a PCI kártya változat! Még megvan a szekrénybe elrakva full dobozos, tartozékos.
Régi jó és szép idők, még ISDN előtt... (ez egy csúcs eszköz volt)
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
TommiStyle93 #34905 üzenetére
Te verziód 8GB-ot kezel max. és DDR4
Van ami 16GB-ot kezel (az más CPU verziós) ezt az X515-s Asus-t elég sok verzióban csináltákExpansion Slots (includes used)
1x DDR4 SO-DIMM slot
1x M.2 2280 PCIe 3.0x2
1x M.2 2280 PCIe 3.0x4
1x STD 2.5” SATA HDDManualja meg: (Magyar) [link]
-
MaxxDamage
félisten
válasz
takcslajos1 #34846 üzenetére
Szia,
Talán egy próbát megér a K-Lite Codec Pack használata (aztán a Media Player Classic-ot használd)
Nekem (anno) akkor volt hasonló, mikor nem volt ilyen feltéve. (régen volt már)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
pityaa23 #34835 üzenetére
Szia!
Intel Iris Xe Graphics G7 96EUs (?)
FPS megvan? Nézd a "Gaming Benchmarks" részt, nem igazán "Gamer" amire az tervezve van(720p-be még jó)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
GoodSpeed #34538 üzenetére
Ha jól emlékszem, 2x cseréltek alaplapot a gépbe és végül sikerült rábeszélnem a szerviz vezetőjét, hogy intézzenek csere utalványt a gyártótól. Javítási költség hatékonyság túllépése címen ezt sikerült intézni, mivel jócskán túllépte a javítás költsége már az eszköz értéket/költségét (a 2 alaplap cserével már...a többiről nem is beszélve)
A szerviz kérheti csak a csereutalvány kiállítását, a vevő/felhasználó nem! (én is kértem a gyártót nem 1x és mindig elutasították, ezért más úton intéztem el és jogosan...) -
MaxxDamage
félisten
válasz
Pyttawrx #34366 üzenetére
Én is Aliról vettem "tartaléknak" heatsinket (full) ventikkel, csavarokkal, mindennel...mert úgyis China a gyártó és jóval olcsóbb is volt onnan, mint máshol (XMG/Schenker, vagy PCS UK) beszerezni és akkor még +ÁFA/VÁM se volt érvényben rá. Mostani ára meg több mint a duplája (lenne)
/gondolom valaki(k) a gyárból ki hozta és árulja.../
-
MaxxDamage
félisten
válasz
coldfirexx #32233 üzenetére
Szia,
ITT van, ha megfelel a spec szerinti és egyéb szerint
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #32187 üzenetére
Ezek vannak hozzá (driverek) ha jól vettem ki.
[link] -
MaxxDamage
félisten
válasz
Jani90 #32012 üzenetére
Szia,
Asus szerinti az érvényes rá, addig nem kell semmit/semmivel igazolni.
Addig viszik/hozzák ingyen.
pl. te 2018.02.20.-n vetted és Asus szerint a gyártástól számított gari van rá, ha papírod nincs hozzá (gyártás dátuma pl. 2018.01.10. - onnan számítva a 2 év) ha van dokud, akkor a 2018.02.20.-tól számítva a 2 év (ez csak egy példa, de igaz!)
Magyarul garisként hirdesd ha Asus oldalán még garis (de ügyfélszolgálatot is kérdezheted mailbe, telefonon, online chaten... SN számot megadva segítenek) -
MaxxDamage
félisten
válasz
NeoExDeath #31628 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
karoly1902 #31553 üzenetére
Igazán nincs mit, jó használatot hozzá!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
karoly1902 #31551 üzenetére
Szia,
Megy benne az 1x16GB Crucial, igen
[link] -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #31544 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
karoly1902 #31543 üzenetére
Szia,
Az nem X541UV pontosan?
Ahogy néztem abba megy a Crucial 16GB
Van UA, UJ végződésű is az 541 sorozatnál.
Max. veszel egy memóriát bele és ha nem megy, akkor élsz az elállás jógával (online rendelés esetén) -
MaxxDamage
félisten
válasz
Lanash #31519 üzenetére
Érdekes jelenség, de nem ritka sajnos.
Nekem MSI laptopon a MIC-be csatlakoztatva egy külön (Genius) Mikrofont olyan, mintha semmi sem volna.... millió beállítást megnéztem és semmit sem találtam. A kimeneti (fejes) portba csatlakoztatva viszont jó...bár nem olyan mint kéne (erősség, hallhatóság) mint kéne lennie. Én sem találtam rá megoldást és számomra azért lett volna fontos, mert a laptop beépített Mikrofont nem használom, mert le van hajtva a fedél és TV-hez van csatlakoztatva (95%-ban)Lehet nem a TV-n használnám, hanem a laptop kijelzőt magát, akkor a csatlakoztatott mikrofon a mic portban menne és nem a füles portjába...nem próbáltam.
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Tom1939 #31464 üzenetére
Szia,
G752(VSK) i7-7700HQ+GTX 1070 az max. 85c CPU és 80c GPU temp. ami volt (Prime95 Blend+FurMark GPU Stress teszt alatt) és a mai gépek nagy része 90c+ (inkább 100c közelébe lenne) G7-m (i7-8750H+RTX2060 CPU temp. 101c volt (CPU) pl. repasted előtt)
Nem érdemes ezt a teszt kombót a mai gépekre rá ereszteni, inkább csak FS (FireStrike) teszt is bőven jó/elég.
MSI GT/Clevo gépek jók lehetnek neked, de árban nem olcsó, bár matyee is árúba bocsájtott egy jó kis Clevo gépet (i7-8700+GTX1080) ami kb. mindent visz, de nem 17" (csak 15.6") de ár/érték arányban verhetetlen és a hűtése is az egyik legjobb! /nem okoz csalódást/
Hosszútávra gondolkodnék a helyedben -
MaxxDamage
félisten
válasz
Panthera #31391 üzenetére
Legtöbb drivert a Win alapba telepíti, de Asus Update progival tehetsz egy próbát, vagy hivatalos oldalról a drivert letölteni/telepíteni hozzá.
A HDD lehet azért nem látszik, mert újra kell létre hozni rajta a fájlrendszert, amit a fájlkezelő/sajátgép-ez a gép/kezelés/lemezkezelés alatt tehetsz meg.
Remélem tudtam segíteni! -
MaxxDamage
félisten
válasz
Root Banane #31164 üzenetére
Másik helyen kaptál választ.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Evil Snowman #31030 üzenetére
Simán jó az úgy [link]
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Evil Snowman #31028 üzenetére
Ha volt rajta "gari" matrica (bolt által is lehet rajt, nem csak gyártó által) akkor igen, bukta (de csak a bolti) ha gyári matrica volt rajta, akkor gari ugrott, igen
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Evil Snowman #31026 üzenetére
Ez amúgy sem garis dolog...
SSD/HDD/RAM tudtommal tehető bele gari vesztés nélkül (csak ne barmolj szét semmit) -
MaxxDamage
félisten
válasz
Evil Snowman #31023 üzenetére
"Coil Whine" lesz az, biztosan!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Evil Snowman #31020 üzenetére
Szia,
Erre gondolsz? [link]
-
MaxxDamage
félisten
válasz
skylinelaca #31016 üzenetére
Sok sikert!
Remélem megoldódik a gondod. -
MaxxDamage
félisten
válasz
skylinelaca #31013 üzenetére
Én mikor beszéltem velük, akkor azt mondták, hogy sajnos nem az ő régiójukhoz tartozom, így nem tudnak mit tenni az ügyemben. kb. ennyi volt.
Mikor meg írtam ticketet (USA Asus-nak, vagy Németnek, vagy bárkinek) na arra is a Magyar Asustól kaptam választItt a szakszerviz aki tud tenni valamit (ha csere, vagy kp. vissza kell) mert ők jelzik az EU központ felé (ami a Holland Asus) és azok döntik el (mi legyen, lehet) és jön vissza a válasz.
Bővebben: [link] -
MaxxDamage
félisten
válasz
perfegor17 #30768 üzenetére
Szia!
Talán ez a segítségedre lehet: [link]
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
albi31 #30640 üzenetére
Gari könyve sincs meg? Azon rajta van a bolti pecsét is, vásárlási dátum is. Az alapján a bolt le nyomozható és kikérhető a számla is.
Számlát tőlem csak akkor kérték mikor utalványt állítottak ki (előtte) mindaddig amíg a gyártás napjától a 2 év le nem telt, addig semmit sem kértek garanciáztatáshoz. 2 év letelte után (gyártási naptól számítva) meg csak a garikönyv utolsó/kitöltött/lepecsételt oldalát scanneltem/nyomtattam ki és dobozba rakva küldtem a lapossal. -
MaxxDamage
félisten
Valaki magyarázza már el. Sok embertől hallom azt, hogy Asus gépet vesz, regeli Asus rendszerbe és a 2 év gyártói garanciára jön még +1 , így 3 év lesz rajta. Ez hogyan van akkor?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dinter #30606 üzenetére
Hétvége/Ünnepnap és most ez van írva
Nekem volt már olyan státuszban is, hogy még nem érkezett be, előtte meg javítás/tesztelés alatti volt... rendszerük az ilyen. FixDirect meg 80%-ban nem szokta kiküldeni a munkalap számot. /ő rendszerükben is ellenőrizhető az alapján/
Amúgy kapsz majd e-mailben értesítést mikor elkészült és a futártól is, mikor szállítják vissza.Én laposomnak ez a státusza (már a Hollandoknál van, Asus EU központ)
Még a nagyker/importőr/kisker amire várok (múlt hétre ígérték, de nem jelentkeztek...)
Talán ezen a héten fognak. /kellene már a zsé egy új gépre.../ -
MaxxDamage
félisten
válasz
Project: A #30590 üzenetére
Ha "ülnek" is rajta, akkor az csak azért van, mert a berendelt alkatrész idő mire be érkezik (úgy rendelik be) és van mikor nem egy helyről érkezik a rendelt alkatrészek többsége (összessége)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Project: A #30577 üzenetére
FixDirect? Nekem csak jók a tapasztalataim velük (összességében) és utolsó felküldésre már azt is cseréltettem velük amit akartam, mert 4-5x-i szét szedés/össze rakás után már kijelzőn kívül a gépház és bill. részt is cseréltettem (illesztési pontok nem voltak szépek, egyenletesek az egyenes részen - ahol szét pattintós) és gond nélkül cserélték. Aksit mindig azt kaptam vissza, amivel küldtem. (esetembe pedig nem kivehető - hivatalosan csak szerviz által és nem olcsó alkatrész ez sem)
Azt tudom javasolni, hogy cseréltesd ki az aksit újra, de arra lehet csak 1 év garanciát adnak - valahogy úgy rémlik.
/nekem azt is cserélték volna ingyen, a gari 2.-ik évében/
-
MaxxDamage
félisten
válasz
VágniValó #30554 üzenetére
Nem konkrétan Asus aki tehet róla.
FixDirect aki csinálta (szerintem) és nagy valószínűséggel az FD megkapta és a szerviz technikus a konkrét hiba leírást már nem... és tesztelve lett, all test OK és mehet vissza a feladónak "nincs hiba" üzenettel.Nekem is utolsó alkalommal a megszokott szerviz technikus elment szabira (eddig 4x korrektül csinálta amit csak tudott) és más fejezte be a gépem, meg is lett az eredménye...
Amúgy bármit is küld a felhasználó a dobozban (+dokuk, hiba leírások, tesztek eredményei, stb) az nem jut el a konkrét gépet csináló technikushoz...mert nem ők bontják fel, jobb esetben ők csak a gépet, dobozát, tartozékait kapják meg. Ezért én már úgy csinálom, hogy felhívom a szakszervizt, kérem az Asus részleget és ott kérem az adott szerviz technikust aki a gépem csinálja és azzal beszélem meg amit szeretnék és ha kell, akkor megmondom neki kérje ki az általam küldött hiba leírást,teszteket, mindent. (akkor tud mindenről) és jelenleg is szervizbe van a gépem... 07.15.-től. -
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Sidorovich #30536 üzenetére
MSI AB (megfelelően beállítva) sem utolsó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged