- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joccc07
addikt
Sziasztok,
Van egy Zenbook UM425 notebookom. Az lenne vele a gondom, hogy a wifi hardware-t nem csatolja fel vagy csak sokára. Ez teljesen változó, hogy melyik állapotot veszi fel. Ha a gépet csak alvó állapotból kapcsolom vissza akkor semmi gond. De ha alvó állapotban kapcsol ki akkor is az van, hogy néha nem csatolja fel. De ez is úgyanúgy változó. Egyszer jó, egyszer nem.
Wifi drivert frissítettem.
Van bármi tippetek? -
HartgeH3-2.8
addikt
Nos, értem
Megnézek egy két csideót róla aztán majd meglátom.
Én mindenképp a gyári fapad lemezképről húzom nulláról fel ha majd szükséges. Most egy ideje csak win update van, a My Asus visszafogta magát.Múltkor egész nap diablóztam egy dög meleg tetőtérben cs.ház (anyósomnál). Végig 55 fok, hűtőpaddal. Légkondi még útban. Úgy örültem, soha többet nem játszom semmi mással
-
-
tomp
félisten
válasz
GoodSpeed #33988 üzenetére
Jól látszik, hogy nem cserélhető a wifi modul. Integrált. Vagy az alaplapon van fixen a vezérlő vagy a chipsetben.
Nálam az Intel SoC-n van minden azaz nincs külön alaplapi chipset.Az SSD mellett vannak bekötve neked a wifi antenna kábelei. Felismerhetőek a tipikus koax csatlakozók.
-
-
Köszi szépen, akkor jól láttam, hogy szigszalag, mert csak tippeltem
Jobb oldalon pedig a LAN kártya lenne? Tehát elvileg az is moduláris és cserélhető? Mondjuk azzal sincs semmi bajom ami benne van. Tudja a WiFi 6-ot, de ha cserélhető, akkor később frissíthető is hardveresen akár.
-
-
Jó, hogy belenéztem ebbe a videóba.
Októberi a laptopom, azóta még nem takarítottam ki, és húzom is a dolgot rendesen. Most tervezem, de az eredeti tervek már módosulni látszanak. Korábban még a PC-nél azt csináltam, hogy a CPU ventilátorát fixálva, mérsékelt nyomású kompresszorral fújtam ki... itt viszont úgy látszik, hogy a ventilátorokat ki kell szedniA fekete szigszalag szerű részek hővezetők lehetnek vagy ragasztók? De ha ragasztók akkor utána is tartják?
-
Edge
veterán
-
tomp
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #33974 üzenetére
Úgy érzem nálam az ExpertBooknál nem kell alá hűtőpad. Kellőképpen lyukas az alja.
kép
Amúgy meg igazából ha pörgetem a procit akkor úgyis megy a kijelző is. A gépet meg nem kapcsolom ki.Én mikor megvettem már rajta volt a rendszer azaz minden driver fent volt. Amit a MyAsus jelzett mint frissítés mindent felraktam. Utána a Windows Update is jelzett Asus firmware frissítést. Felment minden. BIOS-t már 2x frissítettem.
Igazából ha újra kellene telepítenem a Windows-t akkor sem üres rendszerrel csinálnám mert van egy tiszta rendszerkép mentésem így már eleve egy driverekkel ellátott rendszer menne vissza.Semmi extra nincs az SSD-vel. Ha beépített akksis a gép akkor először lehúzod az akksi csatlakozóját(nagyon egyszerű 2ujjal lehúzni a "konnektort") majd az SSD berakása után visszacsatlakoztatod.
-
válasz
Pyttawrx #33977 üzenetére
Köszi
Ilyet fogok rendelni
Ma felhívtam a Debreceni boltot, hogy holnap lenne egy upgrade 2x16 GB-ra 2x 8 GB-raDe mondták, hogy csak egyszer 16 GB-juk van... és itt jött az érdekesség: kérdezi a srác, hogy kell az a 32 GB RAM Neked? Ki tudod használni?
Mert Ő 16-tal játszik meg mindent csinál, és sosem rezzen... mondom hát... 2016-2021 között PC-mben is 32 GB RAM volt, és már akkor is néha 20 fölött voltam
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ezért is járatom alatta a hűtőpadot külön , még kikapcsolás után is.
Más:
Drivereket mindent rábíztok az automatákra? Chipset, GPU, Bios
Mert ahogy nézem a My Asus is tesz ám fel rendesen vezérlőket, Windows is.
Ezeket kötelező mindig rányomni, vagy inkább csak ajánlott?Nekem ez az insider kakukktojás. Asztalin is még W10 korszakban bepipáltam, hogy igen szeretnék insider lenni. Szerintetek jött bármikor is bármi?
Szerk: GoodSpeed
Tennék egy SSD-t a gépbe manuálba. De komolyan mondom darázok, hogy elcseszek valamit, Asus-hoz vigyem, vagy megteszi egy minőségi laptop szerviz is? Japán szepukko lesz ha valamit elbarmolok. Végre van egy nagyon jó lapim. Imádom. -
-
válasz
DefJamHUN #33968 üzenetére
De mellélőhetsz, a 0,5mm is számíthat sokat +- irányban is. Ha szervizelsz vegyél mindekettőt, de abből sem mindegy hogy milyet veszel. Arctic ccoling-tól gyengébbet ne vagyél. Thermal Grizzlynek van minőségi jó cucca. ezek a gépek kényesek és ha eddig nem jó volt a hűtése, képesek szerviz után nem indulni, erre készítsd fel a gazdit. Több szervizes is járt így itt a fórumon. Vigyázni kell vele nagyon.
A paszt jó lehet igen, de ettől még nem lesz hűvös, de ezek a gépek ilyenek. ezeknél a folyékony fém paszta ami többet érhet, de annak megvan a meegfelelő felvitele:
[link] -
DefJamHUN
aktív tag
Fx505G hez milyen vastag thermal pad valo?
-
barack1997
senior tag
válasz
barack1997 #33852 üzenetére
Valaki esetleg erre ?
A Lenovo 25000 Ft + posta kb, a HP durván egy 10-essel drágább. Ránézésre megérheti a felárat ?
Illetve egy apró észrevétel. Nézegetem az USB C Hub-okat, olyat szerettem volna venni ami azért reltív, de tud mindent (PD, Thunderbolt, HDMI 4K60/4K120 Ethernet, Jack + USB), de nem találtam még épkézláb megoldást ami normális ársávban (max 30k) mozog. Viszont, ahogy megfigyeltem ennek az UX325 OLED-nek is, ugyanúgy, mint a Macbook-ok esetén bal oldalt van egymás mellett két darab USB-C (ami Thunderbolt képes ugye) Ebből a sima dupla C-s gép oldalába csatlakozó HUB-ból elég sok féle van, már csak az a kérdésem, hogy vajon ugyanakkora távolságra lehet a 2 USB, mint a Macbook vagy ekkora szerencse azért elég ritka ?
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Próbáltam pár játékot és felment a proci (I7-1165G7) hőfok 70-75 fok közé.
Mi az a proci hőfok, ami már káros?
-
válasz
PlatiaAmos #33960 üzenetére
Ez mindig 90%, még azonos ramnál is.
-
válasz
PlatiaAmos #33958 üzenetére
Elég 1db 8gb
-
PlatiaAmos
tag
Sziasztok
Asus ROG Strix G15 G513, G513IH-HN004 - típusú laptopom van. Asus.com szerint egy ilyen Ram van benne: 8GB DDR4-3200 SO-DIMM Minimum 16gigá-ra szeretném bővíteni. Milyen típusú ram-ot kellene vennem bele? Ami tutira passzol? Elég 1x8gigát, vagy két 2x8-at ugyanolyan gyártótól és a gyárit vegyem ki? Specifikációkban sehol, se találok ennél konkrétabbat.. -
DefJamHUN
aktív tag
Elsokorben magamnak gondoltam, de mostmar annyit olvastam es annyi emberrel beszeltem, hogy nem tudom mitevo legyek
kicsit erdekel, hogy nem e egy egyszeru driver baja van…
Mikulasba: koszonom a privat uzenetet! -
válasz
DefJamHUN #33954 üzenetére
Szia. ezeknek VGA szokott a hibája lenni elsősorban. Ha merül töltés közben is, akkor vagy gyenge a táp hozzá ami van, vagy már a tápkör valamelyik része is hibás lehet.
Mostanság ezek javítás nem olcsó.
Szerintem fillérekért van és jó az LCD, meg bill, ram, akkor darabonként áruld ki.
szvsz nem érné meg másképpen, ha tuti nem akarsz bukni -
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok,
Vasarolhatnek egy hibas asus fx505g laptopot. Az elado azt írja, hogy terhelésen nem, de egy egyszerű web böngészés közben kék halált kap a gép. A hiba nvlddmkm.sys plusz meg annyi, hogy hálózattal is merül a gép. Szerintetek meg szabad venni vagy valami komolyabb baja van? -
sunavlys
senior tag
[link] ez mitől lett ilyen olcsó? Meg 1 db van belőle. Nem valami hasznalt/javított példány?
-
válasz
Mikulásbá #33931 üzenetére
Nu win11 alatt is ezt csinálja. Kikapcsoltam a víruskergetőt, akkor már tovább ment feljött egy fekete hátterű ablak de pár másodperc után bezárult minden, mai vel ekapcsolatos.
Most tovább nem próbálkozom, de tuti valami a telepítővel lesz.
Mert ez [link] innen letöltve azonnal települt. régebbi verzió, de lehet jó neked is vagy ez már enged frissíteni is újabb verzióra. -
pinnacle
nagyúr
válasz
darkrock #33917 üzenetére
Nekem a Snappy Driver vált be. Nem tudom, hogy csinálja, de olyan drivert talált meg, amit sehol máshol nem láttam. Meg is javult a wifi tőle. Szervizben ajánlották, azt mondták vigyázni kell vele, én mindent frissítettem, szerencsére semmi nem romlott el.
-
Én meg még mindig a LG HUB-al kínlódok-azaz nem, mert nem akar felmenni a gépre sehogy.
-
darkrock
aktív tag
Van valamilyen be vált program a driverek frissítéséhez?
Az Asus oldalán, a típusra rákeresve rossz driverek vannak, a gépen találhatók fele nem települ vagy nem működik. -
S@c@
őstag
ASUS VivoBook S413EA-EB1764
Van valakinek ilyen gépe? Milyen panel van benne? Írnak ips-t, ips-levelt. Viszont nincs egységesítve.
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok,
van egy Asus X555 laptopom es szerettem volna egy M.2 SSDt venni bele Sata atalakitoval, de a legtobben feleslegesnek mondtak. Valoban nem hasznalhato igy?
-
Fenn valakinek a LG Hub? Hiába töltöm le, nem lehet telepíteni. Pedig ez jó volt régebben, most új rendszer alatt nem akar felmenni.
-
-
tomp
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #33881 üzenetére
Az semmi!
Nekem az Expertbook lekapcsolja a hűtést mikor a kijelző kikapcsol. Hiába pörög a proci 100%-on. Ha kijelző off, a hűtés is. Simán felmegy 99fokra. Akkor sincs ventilátor. Ha bekapcsol a kijelző azonnal turbó módban indul a ventilátor és pár mp alatt lehűti. -
válasz
siskad #33898 üzenetére
Mióta megvan, nem piszkáltam ezt a részt.
Töltőre dugtam, kiírta, hogy Performance és részemről oké volt.
Két kérdés:
1. Elvileg a képen a Silent van kiválasztva, de a Performance felett van piros nyíl. Akkor most melyik az aktív?
2. Silent módban, ugyanúgy ki tudom használni a teljesítményét, csak nem hűti elő, vagy visszább is veszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest