- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlejohnny
aktív tag
Sziasztok!
Asus Vivobook 17-tel (X705..) lenne 2 problémám is:
- HDD-t cseréltem SSD-re. Easeus-sal migráltam a rendszert. Ez elvileg sikeresen megtörtént. Biosban átállítom a boot sorrendet. És mégis a HDD-ről indul. (Ki még nem szedtem.) Ha megint állítok a biosban, azt írja, hogy nincs rendszer... Mi lehet a bibi?
- szintén ugyanez a gép: pár billentyű nem működött. Pár ki/bekapcs után jó lett. Most megint nem jó... elég sok... és most nem akar magától megjavulni... Esetleg erre a tipp? -
littlejohnny
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Asus Vivobook 17 (X705UA-GC150) típusú notebook. A mai napon raktam bele egy Kingston M2 SSD-t (KINGSTON SSD M.2 2280 NVMe 250GB A2000).
Jelenleg meg benne van az eredeti sata-s HDD is. A létező rendszert szeretném az SSD-re migrálni. Nade: a rendszer nem lát SSD-t, se semmilyen plusz meghajtót és biosban sem látom...
Vajon mit ronthattam el? -
littlejohnny
aktív tag
Sziasztok! X55A gépre telepítettem Win10-et. Az 2. újraindításig volt rajta Wifi eszköz, majd azóta szőrén-szálán eltűnt. Esetleges saját drivere addig még nem volt telepítve, így valószínűleg a Win találta meg valamilyen módon. Most pedig bármit csinálok, próbálok telepíteni, változatlanul negatív a végeredmény. (Sőt, ha jól nézem az Asus oldalán, hivatalosan nincs is hozzá Win10-es wifi driver...)
Bármilyen tippet, ötletet szivesen hallgatok. -
littlejohnny
aktív tag
Uraim! Mindenkinek koszonom a segitseget, ugy nez ki megoldodott a problema.
Az eredetileg rajta levo 207-es biost kellett visszaraknom (amivel megjegyzem uj kora ota nem csinalt semmit sem), ezert frissitettem mar het elejen a 210-esre... Avval sem tortent ugyebar semmi valtozas...
Tobbek kozott nemzavarsz kollega tanacsara ment vissza a 207-es, majd user default, mentes... de korai volt az orom, tovabbra se semmi...
Ujra user default, mentes, most eppen telepedek, mert sikerult bootolnom...
Azert ez nekem egy x-akta marad!
Megegyszer koszi mindenkinek! -
-
littlejohnny
aktív tag
Hat gyerekek... en akar fejre is allhatok, akkor sem tortenik semmi... egyszeruen semmi valasztasi lehetosegem nincs bootmenuben... bios tovabbra is hulye... szerintem ebbol szerviz lesz...
Hulye kerdes, de felteszem: nem keverhet be az Asus fele Express Gate? -
littlejohnny
aktív tag
Rlaci: Megprobalom ezt a verziot is, bar nekem eleve az gyanus, hogy biosban beallitom a meghajtokat, mentem, ujrainditok, majd mikor ujra belepek a biosba, mintha semmit sem tettem volna...
Mr.Skynet: tegnap sajnos csak odaig jutottam, hogy levadasztam a progit... Tehat meg nem tudok erdemben nyilatkozni...
-
littlejohnny
aktív tag
Sracok! Adott egy K50C noti... freedos van rajta. XP-t szeretnek ra. Biosban beallitom a boot sorrendet, felismertetem a meghajtokat. Mentek. Megis ez az uzenet fogad: Reboot and Select proper Boot device, or insert bott media in selected boot device and press a key
Mit nem csinalok jol? -
littlejohnny
aktív tag
Valaki tudna esetleg egy olyan telefonszamot, amin vegre el lehet erni valakit Asus A3E 5019H noti optikai meghajtojanak problemaja miatt?
Mert ami nekem van, az csak zenel, meg az osszes vonala foglalt, aztan meg bont 58 masodperc utan...
Mindezt 3 napja, cikra orankent probalkozva...
Emailben, SMS-ben johetnek a mentootletek!
Koszonom mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest