- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
takcslajos1 #34896 üzenetére
Még nagyobb baj?... cserepes virág incoming?
normál esetben amúgy a progress:
1. lépés: cseréld le azt aki virágos vázát vágott a kijelzőhöz.
2. lépés: kijelző csere. -
Edge
veterán
válasz
Lalikiraly #34346 üzenetére
csak keress rá itt a topikban az f15-re egy csomóan szívtak már vele.
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
válasz
SshaarK #33771 üzenetére
Ha a win alatt alaplapot cserélsz akkor csak újra kell aktiválni, ha élő rendszerrel adtad oda akkor valszeg ez történt.
Amúgy igen van rá módszer, de ez nem az s/n-t átírása igazából, ugyan én csak hp esetén láttam, de lehet hasonló van Asusnál is: első indulásnál a biosba bootol az új alaplap és amíg az s/n-t be nem rögzíted nem enged tovább. Utána soha többet nem kérdi ofc. -
Edge
veterán
válasz
takcslajos1 #33738 üzenetére
gz
"de ez alul is fém"
akkor zacsi sütésre kíválóha ölben szoktál laposozni akkor a fém az inkább hátrány sajna.
-
Edge
veterán
válasz
Kapanyél #33664 üzenetére
"Egy Legion ezerszer jobb ebből a szempontból, amiért az csak hátra fújja ki a levegőt."
Hát a Legion inkább a ROG Strix-nek megfeleltethető ebből a szempontból(is), a hűtés ugyanúgy hátra fúj.Bálnaborjú:
nem, egyforma méretűnek kell lennie a RAM-oknak a dual-hoz, igazából csak ez az egy feltétele van még különböző gyártmányúak is lehetnek. Persze ha biztosra akarsz menni ugyanakkora ugyanolyan gyártmány és timing-ü ramokat használj.B-L-A-C-K:
sajnos nem lehet(alaplapra van forrasztva és nincs slot). -
Edge
veterán
válasz
ithomas #33426 üzenetére
"Itt a forumban több olyan hozzászólást is találtam, hogy win11 alatt pl még mindig nem megy/ nem megfelelően működik a MyAsus app."
Ez nem teljesen így van, mert pl. nálam tökéletesen megy w10-ről frissített w11-en és még csak szopódás se volt armory crate-el sem, kellett neki egy update mint ahogy my asus-ra is, amit fel is ajánlott mind2 app a w11 update után.
Szóval nálam pl. tök gördülékeny volt az átmenet. -
Edge
veterán
válasz
Mikulásbá #33296 üzenetére
Alátámasztom miután win11re updateltem az armory crate lefrissült egy újabb verzióra, sok újdonság is lett benne, ez a wallpaper is én meg bekapcsoltam hogy megnézzem, nos azóta alapban a desktopon picit hangosabb a hűtés hangja, mivel eddig egyáltalán nem halllottam, ezekszerint ettől lehet, már szedem is le thx a tippet.
-
-
Edge
veterán
válasz
Remekelek28 #32880 üzenetére
Tedd fel a my asus appot az ms storeból az megmutatja a garit(is).
-
Edge
veterán
válasz
littlejohnny #32297 üzenetére
Az én strixem se látott egy vadiúj toshi nvme ssdt, se bios se semmi, beletettem egy samut azt meg egyből látta, az asus laposok nem minden nvme ssdt komálnak. Érdemes utánanézni compatibility listának.
-
Edge
veterán
válasz
ImpersonatoR #32190 üzenetére
Asus-nál a széria szám alapján van a gari, nyugodtan leveheted.
-
Edge
veterán
válasz
darkarthur #30962 üzenetére
Értem, köszi
-
Edge
veterán
válasz
darkarthur #30953 üzenetére
Na ez jó hír thx
Más: ha már hűtés a pch-ra(vagy északihíd) ti tettetek vmi bordát? Olyan fura hogy ott árválkodik egy chip pőrén nulla hűtéssel(ott figyel az nvme ssd mellett(4.)). -
Edge
veterán
válasz
Szupercsirke #30947 üzenetére
Lehet, és nem jár garivesztéssel, sőt arra hogy könnyen szétszedhető még az asus oldalon fel is hívják rá a figyelmet.
-
Edge
veterán
válasz
Gumikacsa94 #30879 üzenetére
Bírnia kéne persze, viszont lehet nem csak a ramot kell bővítened, hanem az nvme ssdt is, az alap intel 660p ami benne van nem épp videovágáshoz való, sajnos csak egy belépőszintű nvme ssdről van szó, de majd teszteljed hogy neked oké-e.
1 db hdmi csati van a laptopon. -
Edge
veterán
válasz
tototto_hun #30859 üzenetére
microsoft store-ból töltsd le a my asus-t azzal be lehet állítani az akku profilokat.
-
Edge
veterán
válasz
jilian #30856 üzenetére
A 660p qlc-s és amikor kifogy a cacheből elég csúnyán beesik a teljesítménye, akár 80mb/s-re. Engem ez pl. zavart, de tény hogy asztaliról váltottam laptopra és megtartottam a jobb nvme ssdmet és azt tettem a laptopba, persze előtte teszteltem a 660pt és hát egy samu sm961hez képest nagyon ergya volt így mennie kellett.
És igen egy másik nvme ssdvel összevetve látszik benchmarkban a difi, használatban nyilván amikor ritkán beesik a teljesítménye akkor a gyors elérési idővel kompenzál, de ha van jobb akkor miért ne? -
Edge
veterán
válasz
blue_23 #30845 üzenetére
Sztem nem csoda hogy a G-sekkel árasztják el a piacot a laptop boltok, mivel a különbség a scar III-hoz képes nem sok viszont az árban nagyon érezhető:
-nincs keytone
-műanyag(ami egyébként prémium minőség így is)
-nem világít a logo
-ugyanúgy RGB billentyűzet csak nem zónázható -
Edge
veterán
válasz
blue_23 #30822 üzenetére
Akkor világosíts fel mert nem teljesen értem, mivel e szerint ugyanaz.
Vagy ez ha jól sejtem hogy a scar III néven a GW végű típus fut a többi meg strix G néven?
Nekem van egy g731gv és vmi brutál jó a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged