Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #10513 üzenetére
köszi
-
AcCEsS
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #10504 üzenetére
Ez valami hihehetlenül szép! Köszi az értesítést!
-
JulesTS
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10496 üzenetére
Szerintem autó szempontjából az ETRC-nek több esélye van, mert "csak" egy motor/hajtáslánc/futómű/fizikát kell létrehozniuk és arra mehet 3..4 féle nagyon hasonló kaszni. Viszont pálya szempontjából valóban a driftnek van jobb esélye.
-
JulesTS
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10494 üzenetére
Arra leszek kíváncsi, hogy a jó szimulátort nélkülöző autó sportok (pl. a drift és az ETRC), amik AC.ra költöztek, vajon át tudnak-e menni majd az AC Evo-ra...
-
Pet84
tag
válasz
PR0JECTNR56 #10481 üzenetére
Az a Formula Hybrid v12-es motorral elég b*szónak hangzik.
-
Win-T
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10447 üzenetére
Hát ja... szép lesz az látszik, de ebben biztosak is voltunk. Majd ha konkrét játékmenetet mutatnak már lehet véleményt alkotni. Ebből egyelőre semmi nem derül ki.
-
zsalesz
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #10421 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
biker
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #10414 üzenetére
az a baj, képek beállításain, színein, nekem inkább egy Forza jellegű játék villant be.
azt hittem, onnan vannak a képek -
Joshi
titán
válasz
PR0JECTNR56 #10414 üzenetére
Az nagyon ígéretes, de azért az puding próbája az evés.
-
Joshi
titán
válasz
PR0JECTNR56 #10412 üzenetére
Ez teljesen új grafikus motort kap, vagy az ACC-nek valami feljavított változatát használja?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10335 üzenetére
Hát eljött végre a pillanat, ragyogó munkát tett le a VRC ismét:
-
Win-T
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10402 üzenetére
Zsír, köszi!
Működik ez még vajon? A Sidekick-et használtam már, de azt valamiért nem bírtam megszokni. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10176 üzenetére
A URD részéről újabb tartalom érkezett a Super GT bajnokság aktuális GT500 generációjához, ezúttal a Nissan Z GT500, bolt link erre:
Az autóhoz tartozó valódi festések pedig erre:
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10335 üzenetére
Az előzőekben taglalt prototípusok mezőnye tovább bővül, egyelőre csak teaser képek formájában, de az RSS megerősítette a Lamborghini SC63 LMDh érkezését, az URD pedig a Cadillac V-Series.R-t.
-
MasTer
tag
válasz
PR0JECTNR56 #10321 üzenetére
Köszönöm szépen! Vártam, hátha karácsonyra leakciózzák, de eddig nem lett olcsóbb
-
JoolsNOS
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #10303 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Gyors kérdés! Nem jelent meg új sor a steamen, akkor csak kiegészítette a simát?
-
zsalesz
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #10291 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ezt a leírást, nagyon sokat segített. Azt hiszem teljesen újra fogom rakni, és pontosan ebben a struktúrában ahogy ajánlottad. Kezdésnek ez jó volt, hogy mégis lássam mire számíthatok a modokkal. Jó lesz ez! Hálás vagyok!
-
zsalesz
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #10287 üzenetére
Sajnos figyelmen kívül hagytam amit írtál és sikerült telepítenem a Racedepartment-ről a Natural Mod PP Filter 24-et. Eléggé el is keseredtem.
Az eddigi modolásom sikerként könyveltem el, ugyanis a CM, CSP, SOl trió zökkenőmentesen települt, teljesen le voltam nyűgözve a látottaktól, és attól mennyire emelték magas sziontre az amúgy is kiváló játékot.
Viszont most az említett telepítés után mikor szeretnék egyet gurulni (legyen az practice, race vagy bármi) folyamatosan vörös képet kapok a pályán. Természetesen ez mindegyik pályára igaz. Természetesen így játszhatatlan.
Van arra mód, hogy ezt az utolsó telepítést kitöröljem vagy kezdhetem előről az egészet?
A telepítést a CM-en keresztül végeztem. -
zsalesz
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #10286 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Ez így akkor alapnak jó is lesz! Ezeket felteszem, majd ismerkedem az új felülettel aztán belevágok a minőségi modok telepítésének.
Tényleg köszönöm! -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10286 üzenetére
Még egy dolog a fentiekhez: bármi történjék PP (Post-Process) Filterek közül olyat ne telepíts amelynek a neve a Reshade kifejezést tartalmazza, mert az alkotóik nem tudják, hogy mit csinálnak.
-
bnorci71
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10266 üzenetére
+JulesTS
köszi -
bnorci71
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10259 üzenetére
siker -
jozsi252
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #10256 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10243 üzenetére
Valamint érdekes helyzetek egyike, amikor az URD új megjelenése is ez az autó:
-
Chrys_
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10232 üzenetére
Érdemes lenne ilyen infókkal egy topik összefoglalót nyitni.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10193 üzenetére
Az autóból azóta készült egy hasonlóan kiváló minőségű, de ezúttal ingyenes verzió is:
Letöltés a videó leírásában lévő linkről. (Nissan Skyline GTR R33 V-Spec)
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10217 üzenetére
Köszi!
A Porsche már be is állt a garázsba!
-
ToMy_
tag
válasz
PR0JECTNR56 #10195 üzenetére
Láttam a napokban egy összeszedett komplett Lemans2023-as csomagot (5.2GB), ami kb. minden modot tartalmazott, de nem találom.
Esetleg valakinek van hozzá linkje? -
subaruwrc
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #10195 üzenetére
yummi
-
válasz
PR0JECTNR56 #10190 üzenetére
Áh na ezt nem tudtam, hogy fizikába is belenyúltak így.
-
válasz
PR0JECTNR56 #10187 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a PS és PC verzió ugyanaz fizika szempontból, így összemérhetők az idők. PS is ugyanazon a verziószámon van, csak a menü más, nem?
Nyilván a kevesebb FPS egy hátrány, de nem behozhatatlan. 60 már egész jó.
-
bnorci71
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10187 üzenetére
nagyon köszi.
Akkor sajna a gyerekkel majd csak élőbe tudunk majd megmérkőzni.
Azt is jól gondoltam akkor ,hogy a verziókat se érdemes összehasonlítani.
Most kezdtem így nyilván nem top időt fogok futni, de azt azért nehezen vette be a gyomrom, hogy Michelisz Norbi az Eau Rouge-ba 6pici gázelvétellel fék nélkül elfordul és 200Km/h körüli a kimeneti tempó én meg fék nélkül sehogy nem tudok átmenni és max 180 a kimeneti tempó.
Ugyan így a 18-as kanyarba se fér el nekem 6 telin.
Így akkor nem is hasonlítgatom az időket.
Játszok magamnak aztán majd egyszer lehet online is elindulok.
Egyenlőre csak törném a többieketÉn még modok nélküli AC-vel szórakozok. De 2-3 hete ismerkedek az egésszel.
Jut eszembe az bug vagy ficsőr, hogy a szélvédő enyhén koszos a játékban?
-
bnorci71
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10185 üzenetére
Sziasztok!
Most kezdtem el újra a szimulátorozást ezért nézzéteknel ha hülyeséget kérdezek🙈
Ps4 és Pc időket össze lehet hasonlítani? Vagy eltér a fizikai modellezés? Ha Pc és más más verziószám azokat össze lehet vagy ott is változtatnak a fizikai modellen? -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10176 üzenetére
Köszi!
Már be is álltak a garázsba.
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10170 üzenetére
Köszönöm!
Bíztam benne, hogy esetleg van már valamilyen egységes gyűjtőhely, de akkor még mindig úgy kell összevadászni őket
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10168 üzenetére
A Reboot Team pályáit hol lehet most megtalálni, hol teszik közzé a legújabbakat vagy a frissítéseket?
Nagyon régen ugye volt egy wix-es oldaluk, de az már évek óta le lett lőve. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10154 üzenetére
Közben érkezett is néhány fix és optimalizáció és AI fejlesztés:
-
Win-T
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10164 üzenetére
Köszi! Látom vannak itt más nyalánkságok is.
-
szTotyy
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10162 üzenetére
Köszi!!
Megnézzzük őket
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Köszöntem!
-
drsanya
aktív tag
válasz
Slovakiaring nagyon adja, iszonyatosan élvezetes pálya. Köszi!
-
subaruwrc
félisten
válasz
-
adrian360
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10130 üzenetére
Ikonikus, mert az egész pálya mindig arról szólt, hogy kinek van a legerősebb motorja. A gyártóknak farokméregetésre kellett. Félperc padlógáz -sikán félperc padlógáz -sikán- félperc padlógáz -sikán- félperc padlógáz ... erről szól a pálya
De mivel szimulátorban nem te csinálod a motort, csak marad az unalmas pályavonal. A t1-es féktávot meg se kell tanulni, mert legtöbbször vagy a másik autón fordulsz, vagy ha túlmész , simán levágod, mert a büntetős vonalvezetés nem is lassabb, mint a rendesen kanyarodás. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10112 üzenetére
Reggel kaptam az e-mailt, le is csaptam rá a GT pakkal együtt. Lesz mit tesztelni a hétvégén.
-
akerbis
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #10099 üzenetére
Huh...
-
akerbis
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #10092 üzenetére
160GB-os SSD és egy 1000-es wincsi van. A játék oda települ amelyikre a Steamet teszem?
-
akerbis
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #10092 üzenetére
Köszönöm! Egy fórumtársnak volt egy Ultimate kulcsa, megvettem tőle 8 ezerért. Így nem kell várnom heteket és mégse 17ezer. Vasárnap tudom próbálni, akkor lesz szabadnapom. Ha low akkor low, egyelőre megteszi. Köszi a fejlesztési tanácsot, egy ilyet 1050Ti-t akkor majd vadászok. + Egy kis memória.
Hát köszönöm! Beállítgatom majd a kormányt meg a graphot és elkezdek körözni, ismerkedni és a multi.
-
Ablakos
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10081 üzenetére
-
Ablakos
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10072 üzenetére
Az AC Ultimate kínál Porsche Pack -ot, de azt a steam alatt régebben megvettem. Nem lesz ebből össze-vissza kutymukolás? Vagy ez nem ugyanaz?
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10065 üzenetére
Köszi!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Magára talált az RD kontent ellenőrző rendszere, így ismét aktív a link.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
És az RD le is lőtte, remek...
Akkor még egy nekifutás, az alkotó Youtube csatornája.
A leírásban szerintem rövidesen frissülni fog a letöltő link. -
Motion_Blur
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #10056 üzenetére
"Friss" Hungaroringet tudsz esetleg linkelni?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #10047 üzenetére
RSS nagyon frankó továbbra is, főleg a V2: saját hotlap
Pont annyi van még benne amennyivel Löki pole-ban van
-
tusi_
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10043 üzenetére
Köszi a valaszt.
Porsche R a crash verzio, DPi-k pedig a Rollovers felek, ahogy irtad.Mind1, el vagyok veluk
Bekapcsoltam a gumi paplant, ami ugyan nem hiteles, de legalabb melegek a gumik es nem egy kori palyan erzem magam vele.Amellett a kocsi lampai feherek, de a vetitett feny sarga, ami a WEC szabalya a GTE-kre, ha jol emlexem.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10004 üzenetére
-
tusi_
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9995 üzenetére
Pontosan.
Ami zavar. 95% erosseg plusz 5 valtozon jatszom, mert kulonben vonatoznak szinte az autok, ha mindenki egyforma kepessegu.
Altalaban 1-2 seccel vagyok gyorsabb naluk, de pl fektavon, akarmilyen pontosan fekezek, siman kifekeznek es raadasul lehetlen ivrol, gyorsabban fordulnak mint en, aki idealison megyek es tenyleg ugyelek a fekerore, auto pozicionalasara turn in en, mid corneren es igy tovabb. Ha megelozom oket 2-3 kanyar es mar a tukorben sincsenek...A masik, ahogy irod is, lehetelen kifekezni oket, mert belemfordulnak es mindig a jatekos pororg meg, az AI akarmilyen utkozest megfog.
Az apexen valo befekezes mar annyira idegesito, hogy neha idegbajt kapok tole.
A f12020 nem rossz, persze nem olyan aprolekos mint az AC, de siman hozza azt az elvezetet, amit elvarok egy jatektol. Amellett a plusz palyak, mint Baku, Mexico, Sepang, Sanghaj megvannok ugyan AC mod valtozatban, de a minoseguk mind grafikailag, mind FFB, fizika szempontjabol 90% ban nagyon gaz. Bahrein kivetel, az pl van olyan jo es szep, mint a gyari kunosos palyak. De ez feher hollo sajnos.
F1 2020-ben minden adva van, nem kell patchelgetni, jok az atvezeto videok es lightosabb a verseny is, konyebb vezetni a verdakat.
-
tusi_
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9993 üzenetére
Ebben van valami, mert a gyari Kunos palyakon csak szar az AI, mig a moddoltokon borzalmas. Sajnos az AC F1-e jo hotlapolni, elvezni a fizikat es az elmenyt, de versenyre mar a f1 2020-at hasznalom, ott a verseny elmeny, korites sokkal jobb.
Köszi a tippet -
tusi_
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9989 üzenetére
Lattam egy videot a neten, kb 5 perc alatt tunt fel, hogy ez jatek es nem a valosag.
Ez volt a reshade. Nalam mar nem nez ki olyan jol, de sajnos nem tudom eltavolitani. Ha uninstallalni akarom, azt irja, hogy a mittomen milyen dll nem olvashato/irhato...Szvsz reinstall lesz, mar amugy is pucolni akartam kicsit, tul sok a baromsag benne, amit kiprobaltam de nem jott be...
Köszi
-
AcCEsS
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9982 üzenetére
Csodaszép!
-
subaruwrc
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #9982 üzenetére
-
dino_m
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9979 üzenetére
Ja, hogy ez a mod már egy modifikációra lett írva.
Így már érthető!
Nekem, a fullos gyári AC-m van, csak autókat és pályákat szedek le hozzá. -
dino_m
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9977 üzenetére
Ha az is alapkövetelmény lenne napjainkban, hogy működjön is, akkor egy kiváló mod is lehetne belőle.
De tényleg jól néz ki. Legalább is a videókon.
-
tusi_
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9972 üzenetére
Wooow. Örök szerelem, sajnos ez is eltűnik lassan..
-
dino_m
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9961 üzenetére
Annyira rossz a TCR?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9897 üzenetére
Ég a VRC keze alatt a munka, meg is jelent az autó, valamint a másik két LMP1-es versenygéphez is érkezett frissítés:
Tetszik a figyelmesség, hogy mindkét aerocsomagot lemodellezték az autóhoz és beállítástól függően a megfelelő orr elem jelenik meg. -
Motion_Blur
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #9833 üzenetére
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9831 üzenetére
És meg is jelent, erre a linkre kattintva szerezhető be az RSS boltjából.
-
dino_m
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9823 üzenetére
Köszi. Azt hittem, hogy újra elkezdtek foglalkozni vele.
-
Win-T
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #9815 üzenetére
Ezaz... köszi srácok, ezt magamtól meg nem találtam volna.
Baromi jó ez a sok motyó a programhoz, de az átlag embernek szerintem nagyjából az opciók 99,99%-áról halvány lila segédfogalma sincs, hogy mit csinál. -
Márton
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #9808 üzenetére
Értem köszi, valamikor leszedtem egy régebbi verziót, ami még free volt.
-
Gyuszi83
tag
válasz
PR0JECTNR56 #9805 üzenetére
Igen fel van 0.1.71.
Az eredetivel nincs ilyen gond, szoktam néha ütyködni a kocsikon magamnak 3ds max-ba, de eddig még nem volt ilyen gondom, szerkesztés után lesz ilyen a szélvédő. -
subaruwrc
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #9791 üzenetére
hmm jó kis macau
race07 wtcc-vel hány ilyen jelenet volt -
Debilon
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9791 üzenetére
Macau mindig nagy kihívás, régebben más szimekben is használtuk és rohadtul utáltam
-
Win-T
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #9788 üzenetére
Igen, ezt találtam meg én is. Kár, nagy kár... pedig azt hittem Asetto alá már mindent is beportoltak.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9771 üzenetére
Gyorsan halad a dolog, máris pályán a 720S GT3, ebből még egy jó Q1-es megjelenés is lehet:
-
guftabi96
addikt
válasz
Ezekkel a BK Studio-s GT3 modokkal valami nem gömbölyű.
Mind a 2 hibát dob indításkor és utána újra kell indítanom a gépet, hogy a Sol működjön.
Bug reportban más is írta, hogy rossz neki.
Csp 0.1.68 és 0.1.69-cel is próbáltam.VheEth Hockenheim-et is portolta Automobilistából.
Remélem itt nem áll meg és lesz még több AMS-ből ismert pálya. -
Win-T
őstag
válasz
Basszus már közel 100 Gb-ot nyom az Asetto könyvtáram és még mindig csak jönnek és jönnek az új dolgok. Imádom!
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9760 üzenetére
El is siklottam a válaszod felett
Persze, az tiszta sor, hogy a GT3 népszerűségével nehéz szimulátoros vonalon versenyezni.
Szerencsére az RSS nagyon a kedvemben járt és karácsony alkalmából egy igazi csemege került fel a boltjukba:RSS Hyperion 2020
Illetve a RSS GT Pack-hoz is érkezett egy frissítés.
-
dino_m
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9761 üzenetére
A BMW M3 E92 is ilyen. Nem sok köze van az igazihoz.
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9758 üzenetére
Szép, meg jó, de továbbra is az a kérdésem, mint a BMW megjelenésekor volt: mi szükség van erre az ACC mellett? Sokkal jobban örülnék neki, ha valami másra fordítanák az erőforrásaikat: akár egy V8 Supercar, akár egy LMP2/3 vagy DPi autó vagy ha már mindenképpen GT, akkor inkább GT4, abból jóval kevesebb van AC-hoz.
Egyébként már meg is vásárolható:
A BMW-vel egy csomagban, "black friday" akció keretében 3€
És minden más féláron megvásárolható a shopban. -
Mosqu!to
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9750 üzenetére
Köszi a kontentet, jöhetnek még ilyenek!
BTW van esetleg favorizált street pálya amire ismerősöket ültettek be kipróbálni a szimulátort?
-
trialboj
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #9723 üzenetére
Nekem nincs sem türelmem sem időm komolyabban foglalkozni ezekkel, szóval sajnos egy szót nem értettem abból amiket leírtál
Nekem annyi az online rész, amennyit az alap játék a dlc-el amelyek megvannak felajánl.
Szomorú hogy nem fejlesztették tovább, szerintem nem lett volna drága, összedobni neki valami jutalomrendszert, mert jelenleg semmi késztetés nincs miért fejezzek be egy versenyt ha elhibáztam és már nincs esélyem dobogóra. Szerintem ezen rengeteg embert buknak, azért többen vannak casual játékosok, akik rendes szimulációra vágynak, de lusták/nincs idejük heteket pakolni 1-1 versenybe, mint HC gamerek akik beleássák magukat annyira hogy tudják hogy lehet felpolírozni a játékot GOD módbaA gagyelló vezetési modell nálam felejtős, szóval nekem nem pálya a kódmesterek egyik alkotása sem. Az Assetto Corsa Competizione-ról most hallok először, nem is értem mi a fene ez, nekem hogy nincs meg
Azt írod hogy ez komfortosabb, mit jelent ez pontosan? Nekem tök mind1 mivel megyek, Fernandonak szurkoltam 2004 óta, és ahogy ő is elvezet minden szart én sem válogatok, csak legyenek jó pályák, és online mód, illetve valami féle ranglétra, pontrendszer, akármi, hogy motiváljon, és legyen értelme befejezni egy nem túl sikeres versenyt is.
Az iRacing tényleg zsivány, de drága, és semmi nem marad az enyém, ami nekem nem bejövős business modell, Race 07 is előkerül néha, pedig nem mai zsuga, iracinget lekapcsolják valamikor, vagy csak elfogy a pénz, és viszlát minden eddig belefektetett összeg, elért eredmény.
-
tusi_
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9732 üzenetére
Alapjaiban ez a CSM nagyon jo dolog lenne, de irto Buggos. En megvettem a teljes verziot, de szinte nem is hasznalom mar, jatekbol inditva sokkal kevesebb a hiba.
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9734 üzenetére
Csak, hogy legyen néhány autó is ajánlva:
Super GT GT500 2013 Chivas Autoart
Race Sim Studio összes autó (a Formula RSS 3 V6 (=F3 2020) ingyenes!
----------------------
IER Simulations:
Porsche 911 GT America, 2014 Coyote Corvette DP & Oreca FLM09
---------------------
Bazza:
-TC Legends 60's
-TC Legends 70's
-AC Legends GT Classic + Porsche RSR 2.8
-Trans Am Legends 2.0
-BMW M1 Procar
---------------------
A3DR:
-NFS Tournament Class A
-NFS Tournament Class B
-Lamborghini Diablo SE30-Jota
-Porsche 911 (993) Turbo
---------------------
-Honda NSX
-Subaru Impreza WRX (GD) Tuned
-Alfa Romeo Giulia TZ
-BMW 320i STW-BTCC
-Skip Barber
-Ford Transit
-Ford Spec Racer
-Legends Ford '34
-Lancia Fulvia HF
-Skoda 130 RS
-Mini Cooper JCW UK Challenge
-Shaun Clarke modjai (Cupra TCR, Radical, BTCC, Ginetták stb)
Van még sok. Ezek azok, amik hirtelen eszembe jutottak. -
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9737 üzenetére
Köszönjük
Annyit tudtam, hogy privát mod lett és Alfie törölte mindenhonnan, de akkor így már teljesen tiszta a történet. Sajnálom, hogy így alakult, mert egyébként a világ egyik legjobb pályája.Megvettem az IER P13C-t. Majd írok róla pár szót, ha kicsit jobban megismertem.
-
guftabi96
addikt
válasz
Bilster Bergből van 0.99?
Egyékbént milyen Discord csatornákon vagy fent? Szerintem szívesen vennénk pár linket.
Nekem mostanában nem volt kb semmi időm játszani, nem követtem a szimulátoros történéseket sem, szóval eléggé le vagyok maradva. -
válasz
Nem tudom eléggé megköszönni!
Az infót is köszi a setup moddal kapcsolatban! Ha bárki lát ilyet, akkor azért jelezzen!
-
v2
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9723 üzenetére
Üdv. " Custom Shader Patch és SOL trióval" ? Ezeket, hogy kell telepíteni? A content meg van
-
Foose
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9725 üzenetére
Én ezt tudom,pont ezért nem tudok dönteni. Mert azt a dlc-t akarom venni,amelyikben kevesebb régi illetve LMP kategóriájú autó van. Na de így hogy beírtad mindet,megpróbálok dönteni. Én balga,a Porsche Season Pass-t nem is láttam. Az lesz. Ennyiért megéri.
-
válasz
PR0JECTNR56 #9719 üzenetére
Azt a mindenit, hát ez komoly lista, köszönöm!
-
vlevi
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #9719 üzenetére
Virtua LM csapat pályák, emlékeim szerint GT Legends-re is baromi jól voltak. Lemans, Rouen,....
-
trialboj
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #9713 üzenetére
Jaj de kár hogy már itt sincs élet
((((
Csak szökő évente van már időm és türelmem tolná pár kört ezzel a zsugával, de ilyenkor mindig innen szoktam informálódni mit hogy kell beállítgassak, mik az újdonságok, stb stb.
A hétvégén imolában van az F1, ami nekem is az egyik kedvenc pályám, gondoltam megyek pár kört rajta, és ahhoz kértem volna segítséget, hogy miként lehet beleerőltetni a játékba egy modern F1-es verdát.
Mindjárt feltelepítem, de kétlem hogy van F1 expansion pack, de hátha tévedek, és nem kell moddolni, csak néhány kisebb címletű zöldhasúért cserébe letölthető pillanatok alatt.
---
Jaj, most nézem, 2017-es az utolsó dlc, és az meg is van, abszolút semmi nem történt a játékkal azóta?
Vége van, kampó, ennyi volt, szarnak rá a fejlesztők? Miért? Ez volt a legjobb szim/arcade kombó az autóversenyzés szerelmeseinek, illetve azoknak akik csak távolról de azért mégis bekukkantottak volna egy kicsit realiszitkusabb vezetési élménybe.
Xboxon ott volt a forza, de azzal is vagy 10 éve játszottam utóljára, most ha ennek a játéknak itt a vége, és már senki nem tolja, akkor mi a következő említésre méltó cím, amit esetleg érdemes kipróbálni PC-n?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9709 üzenetére
Autodrome Lago Maggiore v1.1 - nobody
- Added groove and some skids to stuff
- Fixed flags and more added some skins to change grass look
- Everything is a bit brighter now too
- Added cameras from DannyDotCom on RD -
Foose
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9709 üzenetére
Kíváncsi lettem a pár soros leírás alapján....
-
Foose
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9689 üzenetére
Hát,épp annyi pénzem még volt,hogy a Tripl pack-ot megvettem... (dlc) Sajnos most kiköltekeztem magam,de biztos hogy meg fogom venni a Formula hybrid 2020-at.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9672 üzenetére
Ez amúgy változott bármit a sima 488 challenge-hez képest, vagy csak skint kapott?
-
fatal`
titán
válasz
-
shteer
titán
válasz
szuper, köszi!
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Köszönöm!
Megkaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EAFC 25
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest