Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Én ahogy írtam, inkább a kezdetektől tartok...sttm nincs elegendő hype meg promo adv. Blabla....
Jó kis pörgős, odafigyelos, skilles game lehetne. Már az alapján, amit eddig beleoltem, játékidő.
Az igaz, hogy jönnek mennek ezek az online gamek, volt amit sajnáltam is.
Ebben van igazság , így is lehet, persze. -
myckey
veterán
többször jatszottam vele, mert eleg klassz a jatekmenet ! Porgos es ra lehet feszulni.
Figyelni kell tobb dologra, osszetett es szamit a kepesseg, radasul bitang jol is festDe mihelyst elmegy egy tulsagosan is kommersz iranyba, esetleges butitas es egyszerusites kovetkezik be, hagyom is a picsaba, a grafika lesz az utolso ami majd erdekel.
Csak sztm keves a player base, de en mindig talaltam meccseket. PvEvP style is bejovos.
-
-
Bad Pritt
félisten
Vicces, hogy mit ad isten, a My.Games ugyanakkor dobja ki a War Robots: Frontiers c. játékát, mikor a Wargaming beröffenti a saját robotos mókáját.
Kéz a kézben jár ez a két bánat cég.
-
myckey
veterán
Többször jatszottam a betaval, es klassz !
Várós !
-
Majdnem raugrottam, aztan lattam, hogy Wargaming... Soha tobbet, amit ok csinalnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Elsőként a PC-s változat fut be, az indulásra jövő hónap elejéig kell várnunk.
- Vicces képek
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Sony STR-DE545 5.1 Erosito megkímélt állapotban
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- ASUS ROG STRIX RTX 4070Ti 12GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. Kiemelten szép!
- MX VGA 8/16 bit ISA, XT-hez is!
- ASUS TUF GAMING RTX 5070Ti 16GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 3 ÉV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest