- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
DeathAdder #1745 üzenetére
+1
jaja, tényleg dettó ugyanaz a csaj
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
GamerToxic #1697 üzenetére
Nyilván nem lennél ennyire megelégedve vele, ha meg is vetted volna, de Skidrow felhasználóval engem se zavarnának a bugok
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
ForRedGlory #1645 üzenetére
Wow. Thank you for your cooperation. As they say "Google is your friend", don't they?
Már csak azt kéne kiderítenem, hova lett az egész Uplay mappám
-
Taifa Díaz
őstag
Hali, srácok. Kissé felb***ódott az agyam, meg időm sincsen rá, úgyhogy elnézést előre is, ha volt már róla szó, most nem fogok visszaolvasni.
Hogy lehet új játékot kezdeni? "Elromlott" a mentésem, nem tölti be a játék. A főmenüből be lehet tölteni a mentett állást, de nem látok semmilyen lehetőséget a visszalépésre, vagy új játék kezdésére. Újratelepítettem a játékot, de persze visszaszerzi a nem működő mentést, és ugyanott vagyok. Emiatt nem fogom újrahúzni a rendszert, nagy valószínűséggel akkor is visszakapnám a korrupt mentést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest