- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
GamerToxic #1711 üzenetére
Az én gépemen elhiheted hogy minden tiszta, a windows(amihez mellesleg nem évente kell venni a license-et), a játékok és az egyéb programok is.
Ha szeretnéd belinkelem a több száz játékot tartalmazó steam/origin/uplay accountomat.
Viszont tisztában vagyok vele, hogy ezt nem mindenki engedheti engedheti meg magának.
Ezzel van a gond:
"5: A BF4-en kívül nem vásároltam meg más játékot, s a jövőben is tartom magam ehhez. Sajnos nem engedhetem meg magamnak.
6: Ne gyertek a pénzzel, mert nem tudjátok ki-milyen körülmények között él, mit dolgozik, mit engedhet meg magának s mit nem.
7: Gondolkozzatok."
Te gondolkozz inkább! A "nem engedhetem meg magamnak"-ra nem az ellopom a megoldás.
Rengeteg free-to-play játékkal el lehet ütni az időt, a nehezen összespórolt számítógépeden, sőt, ki lehet várni, hogy 1000Ft-ra leárazzák a játékot amire vágysz. -
marcusa
addikt
válasz
GamerToxic #1709 üzenetére
Miért lenne ez rossz hasonlat? Ha az ár nem tetszik, oda gondolhatsz egy 10ezer Ft-os parfümöt is, ugyan ez a helyzet, tudnál nélküle élni, de szeretnéd, viszont nem akarsz vagy nem tudsz rá ennyit költeni, bemész a tesco-ba zsebrevágod és kisétálsz. Ez normális? Nem, egy tolvaj vagy.
Ha nincs rávalód, nem veszed meg és nem is lopod el, ez a normális.
Tisztában vagyok vele, hogy nagyon sokan warezolnak, és jelenleg minden jogi következmény nélkül megtehetitek, de ne akard már úgy beállítani, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne... -
Something_
őstag
válasz
GamerToxic #1705 üzenetére
Nekem sincs pénzem egy új Ferrarira, akkor lopjam el?
-
Gh00st
aktív tag
válasz
GamerToxic #1705 üzenetére
Ne emészd magad miatta Gabe...
...Tir3xi se vette meg mindig! -
Taifa Díaz
őstag
válasz
GamerToxic #1697 üzenetére
Nyilván nem lennél ennyire megelégedve vele, ha meg is vetted volna, de Skidrow felhasználóval engem se zavarnának a bugok
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
sztem várok vele egy pár hetet-hónapot, mert még csak most toltam ki a witcher 3-at, és félek, közvetlen az után a Unity túlságosan béna lenne
pedig be kéne hoznom a lemaradást sztoriban, mert a Black Flag volt az utolsó AC amit kitoltam... bár a Syndicate meg totálisan nem izgat.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Rendbe jött? Borzasztóan fut még mindig. A sokak által szidott Dying Light Full HD low-mediumon elfutkos, ez meg 640x480-ban is sz*rrá akadja magát.
5850-nel is ez volt. A 7790 már HD-ben tudott játszható szintet ütni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged