Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Creative997

őstag

válasz Dinasti #1689 üzenetére

Na igen, az irányítás is sokat változott, szinte minden részben változik valamelyest a billentyűkiosztás és ahogy mész előrébb, egyre több kombináció van. De az AC2, Brotherhood, Revelations kiosztása közel azonos, aztán az AC3-ban megint változik valamelyest. Idő kell a megszokáshoz

• Creative997

őstag

válasz Dinasti #1680 üzenetére

Visszatérve az első részre, egy idő után unalmassá válik, mert ugyanazok a küldik vannak. Én olyan típus vagyok, aki mindig kimaxol egy játékot 100%-ra, de aki nem, az hamar megunhatja. Ráadásul az első részben még angol felirat sincs, szóval hogy megértsd, kell angol tudás hozzá. Ha unalmassá válik, de érdekel, vidd végig csak a főszálat, de inkább javaslom elolvasni a könyvet (Oliver Bowden: Assassin's Creed Titkos keresztes háború), ott mindent részletesen leír, még többet is, mint ami a játékban van.

• csaba951

veterán

válasz Dinasti #1677 üzenetére

Akkor játssz az elődjével, a Assassin's Creed Black Flag-el. A többi más stílusú lett.

>A másik kérdésem meg,hogy sokkal nagyobb
    >a gépigénye mint a rouge-nak?

Ezt a kérdést soha többé ne tedd fel, mert azt gondolják majd, hogy trollkodni akarsz! :DDD

Egyébként igen, és nagyon sokkal! További 3-5 év múlva talán lesznek már olyan csúcs gépek, amik elviszik stabil 60 fps-sel, fullhd-ban, kimaxolt grafikai beállításokkal.

• Creative997

őstag

válasz Dinasti #1677 üzenetére

A Unity gépigénye magasabb, mint a Rouge-é, utóbbi konzol átirat PC-re.

Én pont az a fajta vagyok, aki a legelejétől tolja ezt a sorozatot. Mivel te nem, ezért leírom neked mi is a bajunk.

Maga az Assassin's Creed az assassinok és a templomosok örök harcáról szól elsősorban. Az elejétől kezdve volt egy jelen időben futó szál és egy a múltban futó. Szóval a cselekmény állt a középpontban, ami az egyes részeket összekötötte egymással és mindig voltak hivatkozások. A 3. rész elejétől és a Rouge-tól eltekintve, az assassinok szemszögéből éltük át ezt a csodálatosan megkreált történetet. Eleinte az "már mellékes" volt, hogy a fantasztikus történet mellé egy igazán élvezetes játékmechanizmus is társult, ezért lett sokak kedvenc játéka ez a sorozat. De mint minden ilyen, ez is bekerült a darálóba és a készítők elkezdték a tömeggyártást. Ennek az lett a vége, hogy a játék kinézetére mentek rá, a cselekmény rovására. Ez a 4. résztől érezhető. Bár a játszhatóság sem a legjobb, a legutóbbi részek elég rosszul lettek optimalizálva. A 3. rész végétől a jelen szál megszűnt és csak 1 részes kalandokban vehetsz részt, ami nem nagyon kötődik a korábbi részekhez. Mondom ezt úgy, hogy még nem játszottam a Rouge-zsal és a Unity-t se vittem végig még. Az avatarom is jelzi, hogy nagy fan voltam, de ez már sajnos kezd egy kicsit elmúlni.

A jelen szál 5 részen keresztül hozott egy izgalmas modern kori assassin-templomos nézeteltérést, de a főhős halálával ez véget is ért. Az ő DNS-éből mehettünk vissza a múltba, több elődjéhez és szoros összefüggés volt a múlt és a jelen között, sőt, volt, hogy egy dimenzióban futott a kettő.

Az AC1 a 12. században játszódik, a főszereplő az egyik legmeghatározóbb alakja az assassin rendnek, akit több részen keresztül is megemlítenek. Utána jött az AC2 trilógiája, egy karizmatikus vezetővel, akinek az egész életét végig kísértük, csecsemő korától a haláláig. Ez volt a legmeghatározóbb az egész sorozatban, valami zseniálisat alkottak. És ez mára eltűnt és ezt sírjuk vissza.

Én mindig azt mondtam, aki nem az elejétől kezdte el játszani, hogy kezdje elölről, de ezzel az a baj, hogy az első rész még 2009-ben jött ki és messze elmarad a mostani részektől, játékmechanikailag. Az első részben sok mindent nem is lehet csinálni és aki már játszott későbbi részekkel, az nem is fogja végig tolni. Viszont ez adja meg az alapját a többi résznek, történet szempontjából. A 2. részben rengeteg a fejlesztés az elsőhöz képest, valósághű is, zseniális történettel fűszerezve és a cselekmény ebben a részben a leghosszabb. A főszereplő pedig fantasztikus (mint mondtam már).

Nos, ha elkezdenéd az elejétől, te is megértenéd ezt. :) Ez persze saját vélemény

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés