- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
-
hdekakas
senior tag
Megnéztem. Eleinte még tudtam követni, a vége felé már nem igen.
Azért ez is necces volt az utolsó fél percben, hogy meglesz-e.
A legutálatosabb talán tényleg az, hogy nem mindig arra megy az a szerencsétlen, amerre én akarom. Az oszlopok a legkritikusabbak.
Főleg ha drót van és nem tud a tetejéig felmászni. Megfordulni se tud, csak leugrani lehet... -
marcusa
addikt
Informatikában dolgozom, hogy ne hallottam volna róla, és bár sikeresen összemosták a warez-zal, egyáltalán nem csak arra lehet használni, egy nagyszerű technológia.
És nekem továbbra sem azzal van a bajom, hogy te ellopod a játékokat, hanem azzal, hogy GamerToxic azt írja azoknak, akik felhívják a figyelmét, hogy nem kéne warezolni, de ha már csinálja, nem kéne közkincsé tenni, hogy "gondolkozzatok".
Ez olyan, mint mikor a zsebtolvajt egy járókelő rajtakapja munka közben, hogy egy karórát lop, a tolvaj kioktatja hősünket, hogy gondolkozzon már, nem telne ilyenre, de neki kell ez az óra.
Én megértem, hogy vannak olyan helyek, ahol kisebb a jövedelem, de attól hogy ellopta ezt a játékot, jóllakott a család?
Ez volt az utolsó hozzászólásom a témában, mert ha ennyiből ez nem érthető, akkor itt erkölcsi problémák vannak, és ezen én nem tudok segíteni.
Peace -
melega
őstag
Te a Unity után kiadják a Victoryt, ha nem is azon a néven olvastam, hogy a viktoriánus Londonban fog játszódni száguldó hintók tetején, gőzmozdonyok vasúti kocsijának folyosóin, füstös játéktermekben, csáppal nagyobb távolságokat ugorhatunk, megjelennek utcai konfliktus versenyekl, a harcrendszer is fejlődik.
Azt sajnálom, hogy ilyen játékokból mint a Prince of PErsia Sands of Time sorozat, ugra bugra és kemény vívás, meg olyanokból mint az Assassin's Creed nem csinál hasonlót az Ubisoft, de azt mondták a tesztelők a PoP Forgetten Sandsot nem is kellett volna kiadni, még a Unityról is az a véleményük maradjon meg a történelemkönyvek illusztrációs mellékletének.
Ami meg a Viktoriánus Londonban játszódik úgyis kiadják, de sajnálom, hogy több ilyen játékot nem csinál a kiadó. AZ ACk és a POP Sands of Time sorozat a kedvenceim. Mindig jobban szerettem a vívós, ugra bugrálós, vagy az AC jellegűeket mint a lövöldözőset, meg a sport játékokat.
Véleményed, szerinted sem kellett volna kiadni a Unityt, pedig hozta amit vártak tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózatokról alaposan
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged