- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh00st
aktív tag
A véleményem talán egy kicsit más(sokaknak tetszett, sokaknak nem), én nem játszottam a Unity előtt egy Assassin's Creed játékkal sem.
Ez annak tudható be, hogy egyrészt nem mélyedtem bele jobban, nem fogott meg(első 30-60perc) illetve a fiam játszotta boxon a Black Flaget és a Rouget(segítettem neki egy-két hajós résznél, de nem ragadott magával).
Mivel Ő a konzolon játszott én a PC-n elkezdtem a Unityt.
Nekem baromira tetszett, a sztori jó, nem futottam bele bődületes hibákba, nem volt microlag, stb(gondolom ezek azért nagyban befolyásolják a játékosok élmény faktorát)talán ennek hatására kezdtem el a teljes játékot az elejéről kezdeni.
Megismerni az egész történetet...most már azt kell mondjam nagyon tetszik az összes rész, számomra minden kor, minden történet tartogat valami újat, izgalmasat, ezért várom a Victoryt is. -
melega
őstag
Kiváncsi vagyok mennyit tanulnak a Unity hibáiból, hogy kiadják a Victoryt majd 2016-ra, vagy később. (OFF)Aki egy ACt sem tudott végigjátszani azt is nagyon érdekli a kor miatt amikor játszódik. Füstös játéktermek, utca konfliktus versenyek, fejletebb harcrendszer, harc száguldó vonatok vasúti kocsijának folyosóin, állomásokon játszódik. Veszek fel egy kalapot, és nem is látják, hogy assassin vagyok, csáppal nagyobbat tudok ugrani.(/OFF)
-
Gh00st
aktív tag
Amit nehezebb elsüllyeszteni az a Storm Fortress, de nem lehetetlen...nekem az a taktika jött be a legjobban és talán a leghatásosabb, ha elé mész és felgyújtod az olajos hordókat + persze mortarozol keményen illetve első ágyú nézetben ha növeled a sebességet több kárt tudsz tenni a hajókban.
Jelenleg nincs VGA-m, IntelHD-val játszottam a Rouge-t
Assassin's Creed Rogue - Legendary Battle Part4 / Intel HD4600Azt azért hozzáteszem, hogy a nagy kalózhajónak még jön segíteni az Argonaut és a Sceptre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged