- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
köszi, meg nézem mit tudok tenni a dolog érdekében, de lehet nem szöszölök vele, nyárra ha minden jól megy 4790k-s proci meg hozzá valami jó kis lap lesz, addig meg 2133-on megy, igazából csak bosszant hogy nem megy annyin amennyit tud, persze nyilván én nem érzek a 2133 és a 2400 között semmit majd, ha 2400-on megy.
-
-
hello srácok, van egy ilyen lapom és ezt a ramot vettem/raktam bele és az a gondom, hogy biosban 2133mhz-nél nagyobbra nem tudom állitani többet nem enged a lap, de a lap elvileg 2800+-t tud mi lehet a gond? még ami fontos lehet 2500k-m van 4.5ghz-en járatom. xmp be állitásba van a 2400mhz es modban még ennyit a végére. a válaszokat előre is köszi.
-
-
sziasztok. lenne egy asrock extreme 4-m z77-s lapom és hozzá egy 2500k, a lap csak offsetbe engedi tuningolni, én csak eddig a manula feszt csináltam van aki tudna benne segiteni, ez a vegyes kombó eléggé kifogott rajtam
, 4.5ghz lenne a cél. Proci hütő dark rock pro 2 2 ventivel. köszönöm. üdv.
-
helo. Nem rég pontosabban tegnap óta, meg van a lapom és olyan gondom lenne hogy berakom a telepítő lemezt és rá mentem hogy all install és telepítés közben bizonyos drivereknél ( usb3, lan ) egyszerüen meg fagy, nem csinál semmi. Kénytelen vagyok resetelni, miután átugrottam a drivereket rendesen lefutott és minden müködik
ez mitől lehet? A választ elöre is köszi. -
-
-
-
-
Igen, a vörös fekete nem olyan rossz párosítás, Ez a lap igen már meg fordult nálam, hát a 2db pci-expressel és a sata csatlakozok meg oldásásval nem vagyok kibékülve, a hátlap meg nem tom tulsok helyet foglal el belöle a vga kimenet bár sajnos elég sok lapnál még, viszont a nagy testvére a professonal teszik de azt ugy e már sajnos nem tudom meg venni. Köszi a segítséget. Te legalább már sejted amit szeretnék
-
-
válasz
Gulyopapa #2177 üzenetére
nem akarom mutogatni, nekem mindig az volt a fontos hogy nekem tetszen más véleménye sose számított, csak azt akartam hangsúlyozni hogy sok időm és energiám van abba hogy ugy nézzen ki ahogy szeretném és a lapok terén nem találok nekem valót. ami árban és kinézetben is jó. Minden nap látom, 1 teli plexi van az oldalán. Igen fontos hogy nézki. komolyan. Ahogy a víz és minden más, az egyedi modding amit a házon csináltam azért hogy olyan legyen ahogy nekem tetszik. Ugye milyen jó kis szabájzó
primitív eccerű tökéletes és szép
-
válasz
Pubszon #2160 üzenetére
Hali. Hát a extrem6-nál maradtam csak aztán lebeszéltek róla mert hogy ár értékben nagyon szar, illetve a hátlapján a csaltlakozokban kis hibát is találtam. És most eléggé el bizony talanitottak megint. Meg a másik nekem nincs szükségem beépitett vga-ra max hdmi a többi ronditja a lapot. Meg ugye a szín is írtam hogy lényeges lenne. Nem azért költöttem ennyit a gépre hogy utána a plexin egy csunya lap nézzen vissza....sok emberszerint hülyén gondolkodok, de kinek mi az igénye.itt még a p8p67pro-val van, szoval fontos lenne külsöre is hogy bele illeszkedjen, Táp-ot is cserélek majd full modulárisra de az nem ide tartozik, meg azt már tudom milyen lesz. A határ kb. 40-45k lenne. Már 3-4 napja bujom a lapokat de semmi.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- BMW topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest