- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
őstag
én úgy tudom nem kompatibilitás,hanem teszt,tehát ezekkel a ramokkal tesztelte a gyártó.
nekem ment simán geil 1600 2x4gb.bár lecseréltem én is egy tesztelt számú kingstonra ,de nem tapasztalok sebességbeli külömbséget.az nem tetszik az asrockban,hogy kevés rammal tesztel,míg egy asus sokkal nagyobb a választék.
-
-
milszab
senior tag
Nekem is az van és részben ez miatt is választottam. Eddig nekem is így volt fennt csak ugye kicsit ferdén van ilyenkor rajta mer hát így tudták csak megoldani. Aztán fabrikáltam és felraktam rá rendesen. Így jobban néz ki, bár nem mintha lehetne látni.
Amúgy meg ha mindenképpen akarsz lapot venni, akkor megveszed és úgyis meglátod mit hogyan lehet összehozni rakta.
Amúgy a ventivezérléses dolgot nem konkrétan a proci ventijére írtam. tx2-őmet min 1100-on tudja hajtani, max 1800 ig. De ellenállással levettem 900-ra, így is azt a teljesítményt hozza.
-
Kernel
nagyúr
Feltételezem a M/B, tehát chipset-hőfokhoz kötődik a Chassis Fan szabályzása. Megnéztem közben a BIOS-ban, és itt jegyezném meg egyúttal, letölthető egy kis program az AsRocktól, Restart to UEFI néven, ami Win7 és XP-ben egyaránt működik. Nyilván nem egy nélkülözhetetlen játékszer, de így nem kell a Del -billentyűt nyomogatni.
CPU Fan:
Full On: Ilyenkor csak induláskor pörög fel hangosan, utána 2000 alá lassít.
Automatic: itt egyszerre két dolgot kell kiválasztani.1. Target CPU Temperature 45-65 °C
2. Target Level: Level 1-9 vagy Custom (1-255)Ha például Custom 1-es számjegyet írok be, 980-990 lesz a fordulat, de Level 1 is kb. annyi. Ez valószínűleg ventilátorfüggő.
------------------------------------------
Chassis Fan:
Full on
Manual: Level 1-9, de itt nincs Custom menüpont.
Automatic: mint fent, de szintén kimarad a Custom lehetőség.De utóbbi ventilátor nekem nincs bekötve, így nem tudom, hogy esetleg emiatt tűnik el a Custom menüpont, bár elvileg mindegy lenne.
-
nonolada1
senior tag
-
Kernel
nagyúr
http://www.asrock.com/mb/compare.asp?
Továbbá az újabbon már nincs elektrolit-kondenzátor egyáltalán, csak szárazkondik, ami a fotón is jól látszik. Bár gyakorlatilag ez nem annyira kritikus, mert ezek csak a kisebb igénybevételű pozíciók, ahol amúgy se nagyon szoktak meghibásodni. Vagyis általában kitart a lap életében.
Nyilakkal jelöltem az "elkókat", csak véletlenül bejelöltem két lyukat is:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kutya topik
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 1 / 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest