- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Androidus #1201 üzenetére
Nem csak az a feladata.Két módban tud működni.
1-i mode-ban , ebben az esetben a kijelződet az alaplapi kártyára kell csatlakoztasd és a marketingduma szerint érzékeli ha nincs szükség nagy grafikai teljesitményre és olyankor lekapcsolja a dedikált kártyát.
2-d mode-ban , ebben az esetben a kijelzőt a dedikált grafikus kártyára kell dugni és elvileg
hozzáadja a processzor IGP-jének erejét a GPU erejéhez , egy jobb grafikus eredméyn elérésének érdekében.A gyakorlatban : fogyasztásmérőt kértem kölcsön , kipróbáltam az i-mode-ot , néha csökketn a fogyasztást 3-5 w-al.
A d-mode szintetikus teszteknél (3dmark) valóban jelentős erdemény külömbözetet hoz (pl nálam 6500 pontal több). Hogy játékoknál mennyire érződik nem tudom megmondani,mert egyenlőre nincs olyan játékom ami kihasználná a grafikus kártyám erejét ,
FPS teszteket nem futattam (még).
A technológia fejlesztői szerint leginkább a szerényebb grafikai számitásokkal biró VGA-k tulajdonosai profitálhatnak a d-mode előnyéből , hiszen nekiek van szükség a plussz energiára.Személyes tapasztalatom pedig hogy egyenlőre még nagyon gyermek cipőben jár ez a dolog és több vele a gubanc mint a nyereség. Jelenleg nálam le is van tiltva.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Esetem a Virtuval :
Új rendszert raktam , (uj konfig) mondom kipróbálom mit tud a virtu. Feltettem a 3dmark vantage-ot leteszteltem virtu nélkül 26000 pont. Ok. Feltettem a gyári telepitőlemezről a Virtu-t
32000 pont. Gondoltam frissitem a virtut és leszedtem a weboldalukról a legujabbat.
23000 pont. A játékok akadtak , a programok hibaüzenettel elszálltak stb stb.
Új virtu leszed , telepitőlemezes virtu visszarak , ujra megy mindeg gond nélkül , 32000 pont.
Hogy a gyakorlatban mennyit használ a virtu , nem tudom. Nincs olyan játékom ami a videokártyámat maximálisan kihajtaná , ergo nincs szükségem a virtu +teljesitményére. A szintetikus teszteknél a pontszámot látványosan megdobta de az önmagában még semmit nem jelent. Amugy azt olvastam , inkább a szerényeg grafikus kártyák tulajdonosai profitálnak jelenleg a virtu-ból. -
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok
Asrock z77 pro3 lapom van. Hogy lehet müködésre birni a THX Tru Studio nevü programot. Mindig azt irja ki hogy nincs támogatott hardver.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- MIUI / HyperOS topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest