- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freiherr
őstag
válasz
Howkeddlee #4177 üzenetére
Szia
Azért ír 4100MHz-et,mert nonK-s i7-nek 41 a max. szorzója,hiába állítod magasabbra,ennyi a vége.Magok hőmérséklete között 10+ fok eltérés is lehet,nem jelent semmit.Vszeg auto-n túlfeszelte a lap a procit,ezért lett ilyen meleg,vagy fix,vagy offset tuning alatt,auto kerülendő.
UEFI-ben az LLC-vel tudsz még variálni,1-5 között tudod állítani,nagyobb értéknél nagyobbat is droppol a lap.
Bekapcsolt HT-val jó az a GFlops érték,kikapcsolva többet kapnál,memóriát állítsd 4096-ra legalább. -
Raidon
őstag
válasz
Howkeddlee #4177 üzenetére
Az mar ebbe a topicba tartozik: [link]
-
Kernel
nagyúr
válasz
Howkeddlee #4165 üzenetére
Én például csak felraktam az ingyenes kiegészítőt, mert ha azt bekapcsolom, kellemesebb a hang.
Quadro rendszert használok egyébként két sztereo erősítővel és négy szélessávú hangládával, mozicélra nekem elég jól szól.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Howkeddlee #4118 üzenetére
Egyébként kipróbáltam azóta a B75-ön, a kék színű vonalbemeneten valóban kiadja az oldalhangot, ha átállítom 7.1-re.
-
balpis
őstag
válasz
Howkeddlee #4129 üzenetére
az a konkrét procitól, alaplaptól és a hűtésedtől függ...
Ha szerencséd van, és komoly procihűtőd, akkor akár 5GHz is elérhető. Ha nincs (szerencséd), akkor valahol 4,5 körül.
Kérdés.az a plusz 10-20% megéri-e a többletet (meg a nagyobb fogyasztást, nagyobb zajt léghűtésnél)Nekem a 2500K 4,4-en ment különösebb feszültségemelés és állítgatás nélkül a Z68 Pro3-ban. lehet, ment volna fentebb is, de nem próbáltam.
-
balpis
őstag
válasz
Howkeddlee #4127 üzenetére
ha hinni lehet a fórumoknak, akkor 400MHz-el tudod húzni Z77 alaplapban az i7-et
-
válasz
Howkeddlee #4118 üzenetére
Valószínűleg biztos. Emlékszem mikor bedugdostam először sztereón, majd 5.1-en át kellet dugdosnom mindent mert a teszt nem futott le. Továbbá már / vagy nem programozhatók a csatlakozók ezért saját maga ismeri fel a konfigurációt.
mobal,
-
Kernel
nagyúr
válasz
Howkeddlee #4116 üzenetére
Nem nagyon értem a kérdést, elvileg nem vásárol az ember alaplapot a PDF-manuál letöltése és alapos átnézése nélkül.
Ezzel most nem fikázni akarok, csak tényleg érthetetlen. Nem kétforintos dolog, a doksiból olyan fontos dolgok derülhetnek ki, ami miatt esetleg meg se veszem.
A vonalbemenet veszi át a kimenet szerepét.
-
válasz
Howkeddlee #4113 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest