- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Hát nekem anno voltak bajok asrock lapokkal, de socket fm2-nél extreme 4-et vettem az tökéletesen megy mai napig.
Most egy z77 extreme 3-mat használok haverom meg extreme 4-et, egyikkel sincs semmi baj mind a 2-en 2500k-t raktunk bele, nekem 4gigán megy neki 4,8ghz-n, mind a 2 lap tuning barát én a ramom miatt nem huzom nem szereti őket az extreme 3 1333-nál nagyobb órajelet hiába állítok 2 különbözö corsair xms3 ram (4gb és 2gb) ezen kivül én is ssd-vel használom és nagyon megvagyok elégedve vele. -
fanti
addikt
Én emre fórumtárshoz csatlakoznék.
Semmi baj nincsen az Asrock lapokkal!Vegyél egy Asrock Z77 Extreme3-at, és abban addig húzhatod a procidat, amíg az nem fog limitálni, a lap bírni fogja! És pl. LeC kolléga 23.500.- Ft.-ért adja 2 év garival a vadi új, bontatlan Extreme3-at.
-
emre
veterán
Ahhoz egy P67 extreme4-is elég ahogy olvastam, ha csak ennyi a vágyad hogy húzod, a Z77 inkább az ivy-hez kell.
Az alsó kategória meg eleve user error, mert azoknak nem elég jó a tápellátása ami elengedhetetlen a jó tuninghoz.
Nálam egy Asrock Z68 Extreme3-ban megy így a 2500k, és egy rossz szavam nincs az Asrock lapokkal kapcsolatban. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest