- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
naksys
senior tag
Nekem úgy jön le, hogy ha egy kártyát használsz mindegy melyik slotban az x16-on megy, ha viszont CF vagy SLI-t használsz akkor x8-x8 a leosztás. A 3.0 szabvány neked mindegy mert a 7870 tudtommal csak a kettest támogatja.
Nekem nagyon hasonló lapom van és megy a 7870 az egyes slotban is.. -
tabrev
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne némi "észre"
Asrock Extreme 3 Gen 3 lapom van (1 ilyen lap már meghalt nálam, azon a hang szállt el) ez pedig a következőt generálja: [link].
Teljesen mindegy mit csinálok a gépen - alaplapi vga-val használom - 1x csak ezt a képernyőt látom magam előtt - ebből csak újraindítással tudok kimenekülni - utána egy darabig megy rendesen, majd ismét egy hasonló esemény szakítja meg "boldog" hétköznapjaim...
Hibakódot nem jelez a lap - sem hang, sem szám formában.Van ötlete valakinek?
-
naksys
senior tag
Szerintem ha a táp a ludas, idle akkor is el kellene vinnie. Az egy dolog, hogy mennyi a max. fogyasztása a vga-nak, mert gépindításkor nem vesz fel annyit, ergo nem lehet a táp.
Én úgy veszem észre egyébként, hogy az Asrock lapok elég rigolyásak. Olvass kicsit vissza a fórumban, tele van "megmagyarázhatatlan jelenség" postokkal. Nem szeretem cpu-k, nem működő ramok és vga-k... amik
amúgy másik konfigban hibátlanul mennek, csak épp ebben nem.
De ne legyen igazam, talán a tápcsere megoldja a gondod -
Pedig ez olyan, mintha nem kapna áramot. Pl. ha én lehúzom a csatikat a kártyáról, nekem se lát semmit a lap. De az is lehet, hogy valami driver maradék bekavar a piros oldalról. A 400w elég karcsú, de ha a 460-at elhuzta ezt is meg kéne mukkantania. Najó, sokat segítettem, bocs :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest