- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
A CPU-m nem támogatja (2500K) a PCIe 3.0-t, szóval az mindegy is lenne, csak nem túl szerencsés jelenleg az, hogy csak az alsó slotban megy, mert így a táp felett közvetlenül alig kap levegőt, ezért jobban melegszik + mivel az Asus DG PCI csatis, csak közvetlen fölé tudom rakni, ami valami miatt meg megkergül a VGA felett és statikus zajra panaszkodnak a vonal másik végén, pedig idáig semmi gond nem volt vele.
-
scream
veterán
Szerintetek azt mi okozza, hogy a HD7870 nem hajlandó csak az alsó PCIe slotban képet adni?
Már mindent próbáltam, amit lehetett, ezidáig a felső slotban egy GTX 460 teljesített szolgálatot és hibátlanul adott képet, most meg a HD7870 meg sem mukkan, az alsóban meg megy szép vidáman.
Amit megfigyeltem (AsRock Z68 Ext3 Gen3), hogy a felső slotban végig vannak az érintkezők, az alsóban meg csak félig vannak. Pedig elviekben mind a kettő x16 és mind a kettő támogatja a PCIe 3.0-t
A gyártó honlapján én ezt láttam : "- 2 x PCI Express 3.0 x16 slots", de akkor csak 1 db x16 slot van, a másik (PCIE4) az meg csak x8?Esetleg valaki találkozott már ilyesmivel? Már volt minden, CMOS Clear az alaplapi gombbal, CMOS reset jumperrel, BIOS-ból, BIOS deafault, BIOS újraflash.
A felső slot-ot nem tudom más kártyával kipróbálni, mert nincsen itthon másik kártya.
-
scream
veterán
válasz
juve600 #6277 üzenetére
Mivel a VGA gond nélkül megy másik (erősebb PSU-val) konfigban, így az tuti jó. Az alaplapban ~2 évig egy GTX 460 ment hibátlanul, és nem hiszem, hogy most történt volna vele valami, hogy hirtelen lehalt mind a két PCI-e slot, főleg úgy, hogy a sima PCI meg megy. Ezért csak a táp maradt, holnap érkezik az új a Hexa helyére.
-
scream
veterán
válasz
RetepNyaraB #6267 üzenetére
Egyelőre azt mondták, hogy lehet nem tudja leadni a táp a megfelelő mennyiségű ampert és ez okozhatja a gondot.
-
scream
veterán
Sziasztok!
Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy miért nem megy egy AsRock Z68 Extreme 3 Gen 3-ban egy HD7870 2GB?
Egyszerűen nem hajlandó képet adni, csak IGP-n keresztül, hiába állítom bármire a BIOS-ban az elsődleges videóvezérlőt... Illetve a Win-sem látja eszközkezelőben a kártyát, ismeretlen eszközként sem.
Ezidáig egy GTX 460 futott benne tök hibátlanul, de azt már eladtam, most csak a HD7870 van.
A VGA biztosan jó és jól is működik, egy hasonló konfigban (Z68 Extreme4, i5 2500K, 525W táp) minden gond nélkül megy.
Igaz, hogy csak 400W-os a tápom, de bírnia kéne, legalább annyira, hogy valami jelet kitoljon magából, de semmi, nem látja egyszerűen az alaplap.
Próbáltam mind a két PCI-e slotot, BIOS reset/frissítés/flashelés semmi nem segített rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest