- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tito30
tag
Figyu én jártam úgy (akkor még a Titan Fenrir hűtőm volt),hogy szerelgettem a masinát a ventilátor dugót elfelejtettem rádugni,a Prime 95 dolgoztatja a gépet valamiért sürgősen el kellett mennem itthonról. 1 óra múlva hazaértem gondoltam ránézek a gépre,megláttam,hogy a ventilátor nem forog rátettem a kezem a hűtőre,az megégette a kezem olyan forró volt. Na bakker
gondoltam megfőztem a procit 1hetes sem volt a 8120fx,és képzeld egy reset,és ezt használom azóta is. semmi baja sem lett
-
Tito30
tag
Szia.
Nos nekem egy Asrock Fatal1ty Professional van de nálam például így néz ki a venti szabályzás, próbáld ki hátha segít.
1; Biosz belépés ezen belül H / W Monitor fül alatt,Cpu Fan 1&2 setting, itt ugye alap beállítás a Full On, ide katt,lehetőségek közül kiválasztod az Automatic Mode alkalmazást,alatta lesz,hogy Target fan speed. Itt is az alap beállítás fan speed9,ezt állítsd át fan speed1 re.Innen fog majd emelkedni a venti fordulata automatikusan ahogy a rendszer igényli.A cpu targetet hagyhatod 50ˇc-on ha azt eléri bekapcsol az automata szabályzás amit beállítottál. Remélem tudtam segíteni -
Tito30
tag
Ez így van az lesz a legjobb,de nem tudom
Ha a legnagyobb 8xxx-as szériát beleteszem megmarad a bioszban való turkálás és a tuning élménye,addig tolod amíg bírod,és még,és még..... (de szerintem ezzel nem mondtam újat)
-
Tito30
tag
válasz
Pancsermeste #4364 üzenetére
[Ezek] szerint kellene ismernie,de van a beta zone-ban 1.95A cpu code frissítési lehetőség,gondolom erre szolgálhat
-
Tito30
tag
válasz
marquuard #4360 üzenetére
Én csak kipróbálnám,hogy mit tud,főleg megrángatva.A [support] lista íra a 9-es dögöket. Ha azokat is lehet ennyire húzni mint a mostani procimat ami egy 8120 és 4.2 ghz-n szaladgál stabilan (ugye ez +1.1 ghz magonként) akkor azok is túl lépik a 220W-os limitet.
Te jó ég mi lesz ebből
-
Tito30
tag
Bár akkor is jó volna tudni,hogy elvinné-e a 9-es szériát.
-
Tito30
tag
Sziasztok.
Bocs a zavarásért,csak az Asrock 990fx fatalyti profesional lapom kompatibilitására keresem a választ,hogy szerintetek megy benne a 9370-vagy a 9590-es proci? Mert aggasztó a nyákra írt 140W-cpu felirat,és ugye köztudott ezek a procik a 220W-ot is megeszik. A proci támogatottsági listában szerepelnek,de nem vagyok biztos benne,hogy működne.
Szerintetek?
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv:Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest