- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
sajna jobbra nem telik ,viszont asrock mellett maradnék ,ha lehet ,engem teljes mértékben meggyőzött a minőségéről ,(halkan megjegyezném nem tuningolok ) lehet emiatt nem volt problémám velük még ..
Gigabytben nagyot csalódtam , vagy csak "Mázlim volt", hogy sz@rt fogtam ki belőle .De mint ideglenes lapot érdemes megvenni?
-
and1ao
őstag
Sokkal feljebb nem sok minden van igazándiból a dupla tornyos megoldások jobbak meg 1-2 nagyobb borda pl Thermalright Archon, nem akarok jósolgatni de olyan 4,5-ig jólehet utánna már kérdéses mennyire lesz hatékony illetve mennyire szál el a fesz is.
(#4046) GalaxyNote.: a h100i és a h110 ajánlható és hasonló katergóriú egybevizek a szimpla radis dolgok kuka h60 és társai... a h1xx is csak magas tunningnál ér valamit SB-E extreme simán hozza szintjék csak néhány ezerrel olcsóbban.
De ezt itt nagyon off
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest