- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #9517 üzenetére
Persze, közösítve van, és jelszintek megegyeznek. Egy tápról, és egy konverterről mentek, ferritgyűrűt próbáltam, de nem sok eredményt hozott.
Mivel az akkuról táplálás megoldotta a problémát, nem sokat tököltem vele, mert úgyis ritkán volt használva. A vezetékekre gyanakodtam, hogy összeszed a levegőből mindenfélét, ezért abban reménykedtem, hogy a legyártatott panel majd megoldja a kérdést. Viszont hiába van meg a panel, félig van összerakva, mert most meg időm nincs rá.
"vezérlő órajelének visszirányú zaját is hatékonyan csillapítja."
Ezt nem tökéletesen értem. Az egyik eszköz órajele megy át zavarként a másik eszközre? Jól értem? Na, erre nem gondoltam, de lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest