- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nekem is aoyue van, már vagy 15 éve vettem a "gyors" boltban Pesten. Ebay-ről vettem hozzá egy marék fúvókát, de nem igazán tanultam meg a használatát.
Pákából meg a weller a szekrényben pihen, helyette a csehszlovák drótos pillanatpákát használom. Én megtanultam azzal forrasztani, így azt csinálja, amit én akarok (ha azt akarom, akkor adok neki egy rövid, de forró sokkot), a weller meg amit ő akar (tart egy stabil hőfokot). A pillanatpáka hegyét fogóval összepasszírozom egészen vékonyra, így nagyon azt szeretem.A "vaterás megoldások" általában két dolgot jelentenek:
1. A nepper semmit nem csinál, csak megrendeli ebay-en, vagy valamelyik másikon a Te nevedre, de rászámol egy halom hasznot magának.
2. Megveszi ugyanúgy Kínából, és jóval drágábban árulja hirdetési oldalakon. Nem kell messzire menni, hogy találkozzunk ilyenekkel.
Könnyebb (de pofátlanabb) pénzkeresés, mint valami hasznosat csinálni.Ezért én mindenkinek azt javasolom, hogy inkább saját maga rendelje meg Kínából, ne a nepperektől vegyen bármit !
Itt a prohardveren is vannak topicjaik a különböző webshopoknak, ott segítenek, ha valaki nem tudja, hogyan csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Windows 10
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged