- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Janos250 #9374 üzenetére
2. ha nem jóval drágább, akkor hasznos, mert nem 6 hét mire ideér. Mondjuk ebayen a cucc 600 forint, ő meg árulja 850-ért. Ezeket én inkább szeretem, mert hamar megvan a cucc. Ezt kereskedelemnek hívják, semmi kivetni való nincs benne...
Az én problémám sokszor az, hogy nem tudom melyik a jó márka.
Annyi sok kínai szar van már, hogy nem tud az ember jót kifogni.
Ezt a többi szerszámra is értem. Pl: behajtót milyet vegyek? Black and decker, Bosh, Makita. Mind jó márka, de mind made in china!!!!Jó a boshba van magyarba gyártott.
Más szerszámos cégek meg sokszor olyan néven árulnak, amit földi halandó még sose hallott: pl sok Reca-s szerszámunk van a cégbe, de annak az üzletkötője mindig jön és próbál valamit rám sózni.
Bárki hallott már erről a márkáról? Na ez pl: osztrák. De nem olyan ott kötött ki a kínai hajó osztrák, hanem tényleg. Brutál drága, de tényleg nagygon jó szerszámaik vannak. Pl: egy induló satu, 120-as, forgó talppal 140+áfa.
Multiméterből már 2-t kinyírtam. Az egyik nem mér elleneálálst, csak néha és össze vissza.
ezt lehet javítható. A másikkal meg mértem, aztán egyszercsak seholse volt áramkör. wtf.
A mérőhegyből kiesett a drót....
Oké ez kínai piacos.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Janos250 #9374 üzenetére
azt csinálja, amit én akarok, a weller meg amit ő akar
Gondolom magneses kattogos wellered van. A weller sem olyan mar, az egy nagyon regi eszkoz. Nem is ertem, miert hozzatok fel folyton, es hasonlitgatjatok azt a haboru elotti megoldast egy modern, allithato hofokszabalyozos pakahoz. Ez nem fair!
Amugy meg a weller holegfuvojarol beszeltem. Az nem olyan bumfordi, mint ezek a videon. Sokkal jobb. Ossze sem lehet hasonlitani, mennyivel ugyesebb.A "vaterás megoldások"
Oda is irtam, hogy en nem vaterazok, nincs is felhasznalom, nem vasarolok onnan. Amit a halozatba kell dugni, csak olyan boltbol veszem, ahol van jotallas, masnak is ezt javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- DOOM - The Dark Ages
- Gyúrósok ide!
- Robot fűnyírók
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest